Мила Йовович вдъхновила Краси Аврамов да стане мим

Причината известният у нас основно като певец Красимир Аврамов да започне да изнася пантомимни спектакли се оказва холивудската звезда Мила Йовович.

Обратно в новината

Коментари - Мила Йовович вдъхновила Краси Аврамов да стане мим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, най-сетне Красимир Аврамов разбра, че е по-добре да спре да пее. Да си играе пантомимата - там може би е по-добър и няма да дразни ушите с виенето си/наричайки го пеене/. Отвращавам се от подобни изказвания за близост с холивудски звезди/понеже няма кой да потвърди тази история/. Прави ми впечатление, че когато на някой некадърник не му вървят нещата в България, изкарва някакъв уж коментар на нечия знаменитост с единствената надежда да "замаже" собствената си некадърност. Ефекта обаче е още по-печален. Г-н Аврамов, не сте интересен!Може би по ви се отдава да летите в космоса - направете го!

Това че 1 човек е лош в нещо, му дава възможност да се развие в друга област. На негова възраст трабва да се замисли за деца. Те ще го върнат на земята. Много хитро ще искат да им купи нещо, а тате ще изкарва парички като клоун по улиците и партита.

Така ли? А Мила Йовович знае ли въобще за съществуването на Красимир Аврамов?Този защо не взее да се скрие някъде.Аман от български псевдо звезди които били адски известни зад граница ама решили да се приберат в България.Сигурно е от патриотизъм.

Сега какво?- човека мим ли ще му викаме?

Този да се скрие някъде далеч и да престане с глупостите си!!!

Oбзалагам се, че горката Мила никога не е чула за този хвалипръцко. Вероятни я е засякъл на парти преди много години и оттогава развява една стара снимка с нея. Чудя се, какво ли печели като лъже толкова евтино. Но в Сливен това е практика!!!

мен пък ме вдъховява да хвърля едни зарове :))

Ммм, мим може, те нали не пеят! :)

Казала му е по доста тактичен начин, че е добре повече да не си отваря устата.

той е известен у нас с това че го хапе главата на тема пеене.нема кой да го почеше с некоя гьостерица.

А да стане гей, кой го е вдъхновил?!

Откачалка , кой ли ти вярва на измислиците

краси не се зимаи на сиряозно стани ватман *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Напълно естествена реакция на човек, който е чул Краси да пее. Тутакси му препоръчва професия, която напълно изключва употребата на гласа.

колко елегантно му е казала да не пее повече, че ще си скъса гласните струни, пък и тъпанчетата на слушащите са в опасност.

А на мен Доктор Хаус ми каза да стана водопроводчик. )

Ако правиш и това както пееш - забрави. Милата Мила от учтивост не е искала да те огорчава! Тя е прекрасна и интелигентна - ти си нейна противоположност! Най-добре - забрави!!!

Какъв тактичен начин да го накара да млъкне...Благодаря ти Мила!

С каквото иска да започне да се занимава, само да не пее!

Продължавай с пантомимата, Краси! Как ли досега не си усетил къде ти е силата?

Красимир Аврамов не учеше ли пантомима във ВИТИЗ (НАТФИЗ) доста преди 2004? А мим-театър "Балаган"(Краси, Юлето,Венци)? Та те правеха представления през 90-те години на миналия век! Ако енергията, с която си прави реклама и опити да създава митове за себе си, я вложи в работа, Красимир Аврамов може да стане наистина добър мим.

Мдам, в тази роля повече ми харесва. Който иска да го гледа, аз ще пропусна. С пеенето беше по-трудно, че тапи за уши не винаги имам под ръка.

хахахаха немога да спра да се смея,наистина ли този бездарник е толкова симпатичен на юрналистите та го вадят като великденски яица всяка година на показ?хаиде моля ви ..има толкова други интересни хора с които да ни занимавате ,това педалче беше сервитиор в една холлъвоодска крачмица и там си направи снимки сас де които доиде..леле какав лажец е тоя... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

... и там един мармот завиваше школадчета в станиол...

Какви са тези глупости бе "журналисти"? Каква Мила, какви кариери? Цяла БГ разбра, че този е долен лъжец и измамник на лелки. То къщи ли не показва, кариери, концерти, а се оказа, че няма нищо. За кариера да не говорим, некакви платени изяви, а Евровизията пълен провал! Раздуваше за покани за концерти, Ла Скала, хахаха! Нали уж е завършил за мим, а пък го била "вдъхновила" Мила да стане такъв?! Уж си беше заминал обиден за Америка, а пък сега в БГ му се стояло и отказвал участия, хахаха. Има толкова лъжи около този вероятно вече 50 годишен чичко, не ни баламосвайте с глупавите му "интервюта". Имал бил покани, голем смех! Който има толкова покани и световна кариера, няма да виси в некаква къща по сточна гара (където го арестуваха, сигурно по сигнал), ами ще пътува по света и няма да има нужда да ни го рекламират! Фактите говорят: Аврамов е бездарен използвач! Хахахаха Мила, Холивуд, голям майтап, смехории, що не се обадите на Мила да я питате... хахахаха Със сигурност тя не знае, че този чичко съществува!

Аз познавам Робърт Де Ниро - голям човек , голям талант. Онзи ден бях в къщата му в Малибу. Пихме коктейли и ядохме Шотобриян за двама. Пушихме и пури. Той ме вдъхновява.

Краси е невероятен талант и мисля, че е крайно време в измислената ни деградирала откъм култура държава да се признае и да оцени този човек!

Тоя пак сънува

Този вярва ли си?!

Ако тази "новина" е истинска, аз съм мармот. :)

краси познавал мила, но тя не знаела за това

Ами мим трябваше да остане, а не да разлайва кучетата с гласа си!!!

WOW!КАКЪВ ПЛЕНИТЕЛЕН РАЗКАЗ!