Годжи: Може да напусна “Шоуто на Слави”

Един от най-колоритните образи в родния шоубизнес - Георги Милчев-Годжи, хвърли в смут почитателите си. Музикантът заяви пред Ники Кънчев, че е възможно скоро да напусне "Шоуто на Слави".

Обратно в новината

Коментари - Годжи: Може да напусна “Шоуто на Слави” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА ПО-ВЕЛИК ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ!ВСИЧКИ МУ ЗАВИЖДАТЕ!

Защо се ядосвате, като престанах да го гледам ми е много готино, не коментирам тъпите му простотии и злоба, която излъчват той и сценаристите му. Може ли да сравниш например предването на Росен Петров с неговото. И той задава въпроси всякави , но си знае мярката, толерантността и.т.н. Много по-интересно и цивилизоване е . То тава на Слави може ли изобщо да се нарече "шоу" . В никакъв случай. Той се самозабрави и озлоби толкова , че просто нямам думи.

По-добре да се маха от това нискорейтингово и западащо шоу! Вече не познавам човек, който да го гледа. Аз самият му бях фен, но стана толкова пошло и нетърпимо, че чак ми се повръща. Много се надявам скоро да слезне от ефир!

ГОДЖИ - много правилно си решил да напуснеш това неинтересно шоу с некадърния "водещ" - Високия.

незнам колко е некъдърен, но я ми кажете кой друг от "водещите" може да се похвали с неговата слава - толкова години!!!! не го защитавам, аз самата вече от 1 - 2 год. не следя шоуто му, но неможе да му се отрече, че има усет за нещата!!!!! пожелавам успех и на Слави и на Милчев било то заедно или не

годжи, не се предаваи!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нищо му няма просто усеща нещата и търси повод да се махне от пошлото шоу на дългия изрод!

свирил в барове и ресторанти и после в норвегя!!! а в норвегя каде е свирил ?мозе би в операта *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога вече да понасям отношението на Слави към ББ и начина по който той критикува сегашната власт. Няма ли кой да им каже че смешните в очите на хората са те (Слави и екипа му).

ами как няма,слави се излага и се крие зад т.н.ред колегия!Uскал свобода на словото,аз обаче не искам някоj да ми бълва "свободна" помия всяка вечер по бтв.еми извиняважте ,ама кож са по-добри от герб,костов,царя или троiната коалиция!Aко не друго поне съдът започна да дава ефективни вместо условни присъди!

Силно се съмнявам, че има този здравословен проблем. Просто иска да се махне, а в същото време гледа да не се разнася мълва за поредния "скаран" и затова измислят оправдания.

Слави се прави на селски терикат напоследък.Използва национален ефир за лични цели и е станал страшно безкруполен.А относно сценаристите,те са под всякаква критика,защото освен цинизъм нищо друго не им сизлиза от перото.Глупоста при тях може би е заразна и трябва да се лекува!

шоото на слави,вече не е шоу,тои го преварна в политическо предаване,а и слави с годините става все по-злобен,а за годжи е по-добре да го напусне. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

годжи, обичаме те *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Sting се е излекувал слушайки Моцарт трябва и Годжи да пробва

Може пък да пробва да слуша Sting, и така да се излекува :)

А Слави кога ще го напусне?

Годжи е много харесван но превди всичко е здравето-желая му го от сърце

а, дано по-скоро време му е на славито да бъде затрит от ефира

Пожелавам на Годжи-Георги Милчев -успешно лечение!Успех и на "Шоуто на Слави" - Все повече Ви харесвам!Без политически убеждения - но мисля,че трябва да се казва истината!Не случайно народа е казал "Право куме в черни очи!"

Добрее,че по-раничко се усещаш Годжи.Умен си и е време да излезеш с чест от тази порнография на шоу.Слави наистина е един тъп и злобен учиндолски селянин.Време му е да го лепнат данъчни и всички други инстанции и да му затворят лайняната уста.

GOJI "BII SI KAMSHIKA" I NE SE ZAMISIAI...

ВСИЧКИ ДА НАПУСНАТ ТОЯ НЕГОДНИК слави

Годжи,напусни този гологлав смота- няк.Та той не може дори да пее както трябва!

Да бе...да. Проблем с ушите -друг път. Няма начин да не се отврати и измори човек от толкова пошло предаване. А цинизмите, дето се ръсят в предаването, явно са го принудили да се научи да "не чува ".

Не ми харесва шоуто и не го гледам. По точно не харесвам Слави,той се е изчерпал отдавна!. Дойде една съседка на кафе и каза,че в сряда са бълвали змии и гущери против ББ и компания. Ето защо снощи петък се загледах и не можех да повярвам на ушите и очите си. Изкараха ББ дребна душица и какво ли не! Абе момчета това не е достойно,излагате се ,спрете се засрамете се ,това не ви е Костофф. И Кулеков и Сиромахов и другите да не ги изреждам са жалки нищожества. Вземете и се гръмнете ,да не ви квалифицирам с това което заслужавате ,че ще ми елиминират коментара.

Напускай Изрода докато е време

Много си прав! Много точен коментар!!!

Годжи ми е любимия от целия екип! Жалко, готин е! Желая му успех, заслужава го!

Браво , Годжи -отдавна трябваше да се махнеш от това ,,шоу,,!

Хубаво нещо е да критикуваш,но помията , която се излива от екрана в шоуто на слави е и неуважение към зрителите!Предаването от 7 май ми приличаше на комунистическо съдилище ,на което осъждаха звеноводката Пенка ,че не е изпълнила петгодишния план на ТКЗС за 4години -изключване от Партията наБКП!А начело на другарския съд е бригадиро Вуте /слави тр/ - гледа осъдително провинилата се другарка и съчинява наум доклада до висшестоящите ръководители!

Пак познатите чълъми, миналата година слави се разболя за да си вдигне рейтинга, сега Годжи ... аман. Бас държа че до година и Маестрото нещо ще му стане :-)

И аз се съмнявам, че е само по здравословни причини. Слави, който непрекъснато бъзика Бойко, че се изживява като Господ, не усеща ли, че се е самозабравил. Нали гледаме всяка вечер - до кога ли - как се появява като небесно сияние, което било голата му глава. А сравнете физиономията му с младите му години - всички остаряват, но не всички придобиват зловещи физиономии. И питам - защо Слави нито веднъж не се избъзика с Доган, когато се говореше много за него. А Годжи е чудесен.

Напомня ми за ужаса на чуждестранен дипломат като разбрал, че българските трактористи и работници на шумни машини работят без антифони. При тях са предписани към безопасност на труда. Както Слави носи черни очила да си пази очите от прожекторите, Годжи да си слага тапи за уши.

КАТО НАПУСНЕ И ГОДЖИ.....ТО ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ШОУ....ТО ВЕЧЕ И НЕ ПРИЛИЧА НА ШОУ .....А ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕДАВАНЕ...

ТИ СИ НЕ САМО ГЛУХ АМИ И НЕКАДЪРЕН,КЮЧЕКЧИЯ,СЛАБ БАСИСТ.И ВЪОБЩЕ НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ТЕБ

Уважаеми г-н Милчев, Жалко че сте придобили такова заболяване. С тези симптоми то не се лекува, но може да спрете болестта там откъдето започне компетентната намеса на лекарите. Непременно се борете за здравето си!

Самият учиндолски селтак си игра да се прави на болен за пиар - той пък със зъркелите. И двамата гневят Бог и дано той не ги накаже.

Съгласен съм напълно с Жоро.Слави се е комерсиализирал дотолкова,че пропагандира кючека непрекъснато,от където се разбира кой му плаща.Забрави "Боят настана..."и се отдаде на чалгата,но тя вече не е на мода...

Стига сте плюли по Слави Трифонов, прости българи. Това, което говорят в Шоуто на Слави за ББ е абсолютно вярно. Нека някой тук да извади един цитат от шоуто, в който са излъгали с нещо за ББ!!!

напоследък "Шоуто на Слави" не е за гледане, Слави се държи ужасно...

Жалко - и заради здравето на човека и заради самия него. Според мен, той е доста по-умен и начетен от шефа си...

отвратен съм от Слави с последните му предавания колко е целенасочена атаката му към Герб и по всичко личи кой го финансира да плещи глупости ,при положение че не плаща данъци в Б-я,изгонето го с камъни от БТВ

аз просто не го гледам след изказването му за доган-такова лизане на гъз не е имало от турско време.пожелавам на всички да спрат да го гледат и тои сам ще изчезне от ефира !!!

Глупости. Слави плюе този който е на власт, и Костов и царя и Станишев. Само че това не е правилно, защото пълни на хората главите с глупости и затова народа всеки път се луда за кой да гласува и... всеки път повече затъва. Народ овце!

Не хврълайте камъни,може да паднат върху вашите глави. Както е казал Христос "Нека този ,който е безгрешен,да хвърли камък".

малоумник

и то тьп малоумник

Ами не си прав, гражданино, в тази държава трябва да има поне няколко по-смели хора, които да не се правят че не виждат какво става. Иначе е доста срамна работа

Не гледам шоуто на Слави,но пък виждам шоуто на управляващита дето работата им е да упраляват.С тоя същия камшик да подкараме поредните ббоклуци дето са и смешници.

Oт толкова "разбирачи от ГЕРБ" сме на това дередже.

Вие неграмотни ли сте?! Човекът има проблеми със слуха и казва, че това би била единствената причина да напусне. И е точно така. Годжи е един от най-близките приятели на Слави и един от най-уважаваните членове на бенда.

На по-умните хора са ясни игричките, които се играят в т.нар. Шоу на Слави. Което от шоу се превърна в политическо предаване и се опитва да направлява мирогледа на по-простоватия българин. Откакто ББ отряза Дългия от опитите му да се присламчи в политиката на чужд гръб и да се възползва от това по най-тъпия и селски начин, то просто няма предаване, в което да не се плюе и окарикатурява премиер министъра. Съгласен съм, че ББ дава поводи за това, но всяко нещо трябва да се прави с мярка. А точно мярката липсва на т.нар. сценаристи (доста некадърни общо взето). Напоследък те под хумор разбират да ръсят цинизми и мръсотии, които на тях им се виждат много смешни. Общо взето каруцарска работа. Момчета има и по-друг вид хумор, тънък, интелектуалени пак смешен, за който се иска и по-друг начин на мислени пък и зависи от възпитанието. Разбирам, че по този начин Дългият се опитва да се прилепи към новия проект на Агент Гоце, защото се видя колко непечеливши и некадърни са самостоятелните му опити за влизане в политиката. Но прекален светец и богу не е драг. Прост акъл, селски, не можа да разбере, че и Гоце ще го използва и ще го захвърли като употребена тоалетна хартия. Защото такива са разбиранията за морал на бетонните комунистическ картуни. А и това е дежавю, случвало се е. Явно по-интелигентният Годжи е проумял всичко това и ще се опита да се измъкне, търсейки формални поводи.

ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ

Аз съм добре! А ти, как си? Или използваш главата си само за да се подпираш на нея, когато пиян се опитваш да си отключиш вратата.

добре е, забележи за 4 години колко гости ще има свързани с ГЕРБ. Дългия от край време храчи по Костов, по Царя, по Волен но никога по Президента и неговата клика

Добре е, добре е, и хубаво си хортува човекът, ама и ние да те питаме ти добре ли си?

Жоро, яко то хлопа дъската и десет пирона ще ти са малко. Годжи си го е казал - слухът му се е повредил сериозно и затова е възможно да се отттегли. Политическа сатира се прави във всяка демократична държава. Доколко е успешна решават зрителите. Вече се изтърка фразата, но пък си остава актуална - като не ти харесва, смени канала или загаси телевизора. Не е необходимо да гледаш нещо, което не ти харесва.

Не съм съгласен че се заяжда нарочно с Бат Бойко. Ако се върнеш малко назад ще видиш, че всяко правителство което е било на власт е било одумвано всяка вечер в шоуто и НДСВ и Троиката Да не говорим за Костовото и Виденовото правителство. А и по принцип Б.Б сам си е виновен защото почти всеки ден е на 1вите страници на весниците и в новините нормално е да говорят за него такава е практиката на шоуто (А и в повечето случаи има и за какво да се говори)

Да, комунистите са виновни за всичко, ясно. Дали също за това, че ти си доста тъп?

Виновни са за това че ти си тъп

абе хора,вие май нямате никаква връзка между невроните които командват пръстите ви да пишат и лявото полукълбо на централния мозък (където би трябвало да се...."зараждат" мислите ви!) : "Слави бил вързан....едва ли не като сиамски близнак с агент Гоце..." , "Слави искал да гътне ГЕРБ,щото оня малоумник (ББ) не му "бил дал 50% от партията"....." и какви ли още не тъпизми!!!!!!!!! КОЙ, повече от година и половина (при предишното правителство), всяка вечер ВЪЗХВАЛЯВАШЕ по всякакъв начин ББ, и то така че народа да "проумее" кой е......месията който ще може да оправи България???????? КОЙ, промиваше мозъците на българите от малкия екран и даде абсолютни правомощия на една тъпа мутра, с пожарникарско образование, да яхне всички ни.....уж за наше добро - най-малко 15-16 месеца, докато накрая на всички им писна и пуснаха "заветната" бюлетина в полза на този който няма дори кокоши мозък (пак "вездесъщият" ББ)?!?!?!?!?!?!?!?!? ако сами успеете да си отговорите на това мноооого трудно въпросче, ще проумеете защо ББ и СлТр така яко са се заапали и то в една от най-гледаните медий!!!....но понеже разбирам че това упражнение представлява голяма трудност за вас, ще ви помогна! защото ББ, всекидневно звъни по всички средства за масово осведомяване и казва на отговорните за това, кой, кога и какво да говори за него.....не съм знаел че и това влиза в правата и задълженията на министър председателя!!! дори нещо повече - той, (ББ) ДИРЕКТНО казва кой да бъде махнат от екран, или уволнен, защото не го бил възхвалявал достатъчно......или пък (аууу, кощунство!!!) да се ОПИТВА да го крититува - Него.....Съвършенният....Безгрешният...!!!!!! така че, никой не знае (освен СлТр и ББ) защо и за какво така им се развали предишното приятелство, та ББ се изцепи съвсем неподготвен (за 50-те %) и СлТр съвсем логично, след като има възможност да му отговори директно, от ефира на една от най-големите български телевизий, защо да не го направи?!! а снощи......самото изказване и жестикулиране на безмозъчния ВИ премиер, даде ДОСТАТЪЧНО материал (на тия които са способни да мислят), как постъпва и ще постъпва с всеки, който си помисли да го критикува за каквото и да било!!!! ДА! съзнанието на българина е такова, че ако не го впрегнеш в юлара и не го бучкаш с остена отзад, той от друго не разбира, НО......и такъв вид диктатура, и то след 20 г. ....някаква "демокрация", струва ми се че колкото и да сме нация от овце и говеда, ама такова поведение не ни се харесва повече - независимо от мисълта на Хегел : "Всеки народ е достоен за своето правителство"!!! и двамата са диктатори (СлТр и ББ), но единия диктува как да се работи при него.....с което по никакъв начин не задължава когото и да било да стои при него насилствено - щом не ти харесва, никой не те спира да напуснеш, но никъде няма да взимаш такава заплата като при него!!! а другия....много се е ВЖИВЯЛ в ролята, която му дадохте и едва ли не се мисли за всьо и вся, и ИСКА да задължи целия народ да му се подчинява и да го възхвалява.......за слабоумието сигурно!!! Да, ама не! - както казваше Петко Бучаров......тази държава я има от 1329 г. и то като монархия, от 66 г. тая държава е република - на света няма по-големи републиканци (ВЕЧЕ) от нас! лично аз, съм по-съгласен да си плащам на един цар, отколкото на.....1000-2000 бездънни и безмозъчни, ламтящи за пари и слава гъзолизци!!!!! още повече пък като погледна всички днешни монархий как зле живеят - Виоликобритания,Норвегия,Швеция,Дания,Испания,Белгия,Япония,Лихтенщайн,Холандия....и още няколко които не се сещам!!!! а останете си в перманентното блато на БСП-СДС и мислете че живеете достойно!!!!!!!!!!!!

Да, ама не!, го казваше Петко Бочаров, а не Бучаров. Ами ти къде беше, когато "управляваше" царя? Не си ли спомняш какво стана? И царят си прилапа имоти и царедворците си напълниха гушките. Ама така ги натъпкаха, че още им ядем л...та. И от БТК и от НЕК и от външния дълг и от Козлодуй. Това се реализира, защото т.нар. цар им го позволи. Сега трябваше ББ да разреши на Дългия да си разиграва коня ли? Или не помниш и кога започнаха атаките срещу ББ? Не съм фен на ББ. И пак повтарям, че той също не ме впечатлява с вечното си танго - две напред, една назад, но трябва да има някаква мярка. Не може някакво си пършиво сценаристче (въпреки че не е ясно и доколко е такова) да се заканва на премиер-министъра на България, че видите ли, да внимава щото той така, да не почнем и ние така. Сигурно не си спомняш, че ролята, в която "се е вживял" ББ всъщност не е роля, а отговорност, дадена му от българския народ. Като основното желание бе в България да възтържествува справедливостта и затова хората масово гласуваха за него, а не заради глезотиите на Краси Радков. Вярно че някои неща не се доизпипват, че няма ясна визия за конкретни антикризисни мерки и икономически решения, ама по-добре ли е да не се прави нищо, както при правителствата на НДСВ и ДПС? Ами тогава да си върнем Станишев или още по-добре бай Тошо. Разберете, че демокрацията не е СЛОБОДИЯ! За да има демокрация, трябва да има добри закони, които да ги спазват ВСИЧКИ. И трябва всеки да носи отговорност за постъпките си, а виновните да бъдат наказвани.

баце, мозъкът ти е изпит, да знаеш !

"Напоследък те под хумор разбират да ръсят цинизми и мръсотии, които на тях им се виждат много смешни" - това не е напоследък, а винаги откакто ги е имало. Аз не помня някога Слави да е казвал виц, който да не е с порнографски подтекст. Жалките сценки с "комиците" им и те в 90% от случаите са на педалска тема. Как не поизрастнаха тия сценаристи за толкова години не знам. А тъп народ явно не липсва да ги гледа още (аз гледам сумарно 1 предаване на половин-една година).

Съгласен съм с теб.

много точен коментар.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Годжи ти си пич незнам какво тие но защо не искаш отпуск от Слави и се лекувай

Годжи е умен и усеща на къде отиват нещата. Време е и другите да се ориентират към напускане , то това вече не е шоу за гледане...

Разбирам го много повече от това, което е казал. Той е скромен и човечен талант. В същото време съм се питал, какво той прави в това шоу освен да взема пари. Това го правя и аз, но на друго място. Този наш български капитализъм "изяжда душите на хората", както не заглавието, а съдържанието на един отколешен германски филм.

Има начини да оздравееш! Търси ги!