Галена събра Райна и Константин на сладки приказки

Поп фолк изпълнителката Галена представи новия си албум “Официално забранен” в Арбанаси.

Обратно в новината

Коментари - Галена събра Райна и Константин на сладки приказки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Константин на едно участие наскоро не спря да говори за нея,не ми е ясно,защо докато я имаше не я оцени а сега се е сетил,много ги харесвах като двойка,много често сме били в обща компания,сега и надя познавам,но е някък искуствена и надменна,не си подхождат,той я командва,а тя го гледа като бог,това не е любовта,за изневерите няма смисъл да говорим,константин-бебо си е такъв

Старат любов ръжда не хващала' хваща и то яка 'нека някой ти направи мръсотия в любовта 'пък аз ще го оби4ам 'никога-- даже забравям и не си спомням' та така и за тях късно е ..Райна е мн права за всичко'всеки си е намерил формула защастие

старата любов ръжда не хваща:)

те бяха наж-хубавата двожка,дано пак са заедно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сладки' ама вече Райна и Светлин са по хубава двойка

много сладки

според мен коката още я обича,но за нея незнам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Райна е най готината от всички'Коцето е готин но ги върши едни......'сега ходи сНадя 'май казват е бременна афифира пред медиите любов' а кви ги върши на 01'04 2010 вДив петел с друга??????

Сега Ния ли се казваш? Поне си оправи правописа, че иначе и дете в 3 клас може да те разпознае, независимо от псевдонима.

галена гага

да луда си,понеже е абсолютно нормално Анелия и Райна да се харесват повече от някоя си Надя и Емилия,а като гледам ти колко време си отделила за да напишеш този ферман и да четеш всички мнения ,всеки път,както си написала ми става ясно колко всъчност си заинтригувана и лично мотивирана да следиш тези хора

и на мен само ражна ми харесва от тея *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Снимка No 14 - това не са ли Бони и Камелия,а не Бони и Малина.Не за друго,ама Малина още не е станала толкова хубава чак.

това недоразумение андреа,ако не си покаже силиконовите вимета няма да може да спи сигурно. аман вече!

забелязвате ли че всички са с цирари-що за певци са това??????

много е сладка пустата му Райна. пу да не й е уроки!

преса пак ли е с тая рокля *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

един муж винаги помни жената,която му бие шута,иначе са сладки и мисля,че се обичат още *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе какъв Светлин бе, да си хваща Райнето чичко паричко, да и сложи силикон, да му "очува :)" дете и така.....

харесва ми на ражна гащеризона и прическата и е готина небрежна,на андрея задника и е гаден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз ли съм луда или тук един и същи човек пише под различни псевдоними? И нямам предвид само тази статия, а винаги, когато става дума за Райна и Константин и за Анелия и Емилия. Една жена непрекъснато плюе Емилия и Надя и възхвалява Анелия и Райна. Абе, хора, вие нямате ли си личен живот, че по цял ден се занимавате с живота на другите? Да не мислите, че някой от тях ще седне да ви благодари! Не слушам чалга, но Райна ми е леко симпатична, останалите три са харпии, то е ясно, ама трябва ли да пишем всеки път по 100 коментара за това и всеки път да казваме колко е прекрасна Анелия и каква усойница е Емилия, колко е хубава Райна и колко е проста Надя. Айде стига глупости. Коко, ако нямаше пари, да не мислите, че Анелия щеше да го погледне. Всички тия девойки са от един дол дренки. А вие, госпожо или госпожице, която по цял ден цъкате тук да ги хвалите, вземете си намерете по-полезно занимание, че ставате смешна.

надя не беше с него,а той постоянно следеше Райнето с поглед,струва ми се,че много съжалява,наистина беше атракция появата им там,но и галка се представи на ниво

ас много харесвам раина има много сексапил вав нея жена отвсякаде и жена като всички останали как си не натупкаха там кадето слунцето не грее как ги не нахраниха тя гладни усну. нараняват добронамеренита муже и товае. согорно ако не беше коцето сега щехсе да пее вав някоя квартална кручма. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

уяс, какув парад на суетата :д добре че сами си ходят по участята... кручмарска му работа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

загледаите се добре в снимката на раина и коцето.не че искам да ги сватосвам пак -това си е тяхна работа.гледат се много гузно и някак си ми се струва че все още пламакат гори между тях. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига с тая чалга бе :))))))) село

маико мила каква простотя в бг и тази куха леика галена ако е певица аз тръбва да взема парва награда но в тази моъ родина остана само боклука

на андреа пак случайно и се видяха.... :DDD

Райна има различен начин на живот от неговия' и по добре така'той не заслужава жена като нея'с неговите изцепки от всякакъв род

РАЙНА Е СТРАХОТНА НА СНИМКИТЕ 'АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ДА Я ВИЖДАМ В КОМПАНИЯ СЪС СВЕТЛИН........МАКАР ДА НЕ РАЗПРАВЯ ПО МЕДИИТЕ ЗА НЕГО'МН ХУБАВА ДВОЙКА СА

Как пък Надя не е с него 'сигурно му е сърдита за клипа ""Коцето в крачка "" иначе няма да се подминават Коце и Райна ' просто са запазили прият. отношения'но знам че РАЙНА е сериозна 'тя каза -всичко е затворена страница

Не само аз,но и страшно много хора харесват Райна и Коцето. Всеки нормален човек вижда красотатаи това,че Надя е простичка и доста елементарно момиче,което търси настина само ползата и известността от връзката си с Коцето. Тези двамата не са подходящи за двойка.

Смешни са когато се опитват да се вживяват на звезди. Събрани там всичките боклуци...омазани в гримове като свине. Ужас

Те никога няма да са заедно вече'иРайна го каза 'всеки си е избрал начин на живот и формула за щастие' но евала поне да запазят инт. поведение'да не се карат и си изкарват кирливите ризи'а знам че Райна е умно момиче'

Галена представи новия си албум Официално забранен ....чалга албум

Не разбрахте ли, че Райна и Константин вече не са гажета, а само приятели. Стига сте ги събирали, те си знаят най-добре дали им е хубаво заедно. Не може непрекъснато да натякваш на някого да бъде гаже с еди кого си.

Да, за съжаление хубави момичета с вид на проститутки без извинение! Като стадо са. Една да се направи на интересна с някоя смехотворна пародия на облекло и всичките след нея! Ужас!!!

Само Райна и Коцето Най-хубавата двойка!

Ще им посвири любовни песни

Абе вие слепи ли сте досега,че да не видите колко си е прост и елементарен Константин,че само искате да ги събирате с Райна! Не че тя е от сложните,но Коцето е много много под ниво ли,интелект ли-каквото се сетите... Какво му харесвате на този мой селски,незнам!!!

поздравления за коцето и райна! да са живи и здрави и отново да ги виждаме заедно. надя да се погледне в огледалото и да се види на какво прилича и колко е грозничка.не може да настигне райна и да не се старае да я имитира и да си прави прически като нея.

МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА РАЙНА И КОНСТАНТИН И ДАНО СКОРО ВРЕМЕ ОТНОВО ДА СА ЗАЕДНО.И ДВАМАТА СА ПРЕКРАСНИ И СЕ ОБИЧАТ И ТРЯБВА ДА СА ЗАЕДНО. ОНОВА ПРОСТИЧКО МОМИЧЕ НАДЯ ДА СЕ МАХНЕ И ДА НЕ ПРЕСЛЕДВА КОЦЕТО.ДАНО И ТОЙ ДА ГО РАЗБЕРЕ НАЙ-НАКРАЯ ЧЕ ТЯ САМО ГО ИЗПОЛЗВА.

Тия хора живеят в някакъв измислен свят. Толкова са нереални. Изживяват се някакви мега звезди. Залагат на все по-просташки текстове и порно имидж, за да бъдат забелязани и "оригинални". Жалко за тези които ги харесват, слушат и им подражават. Промиване на мозъци, повсеместно затъпяване, свеждане на смисъла на всичко в живота до елементарни първични инстинкти- това се случва с "феновете" на жанра. Не виждам нищо хубаво да ни чака в бъдеще с такъв "материал" :(

Браво, най-после някои да каже нещо умно!!!