Загрозиха Нели Петкова в Кампания срещу пушенето

Как би изглеждало едно младо лице след 20 години интензивно пушене показа Кампания против тютюнопушенето и за намаляване на рисковете за заболеваемост от рак на белия дроб „Аз не искам да съм виновен”.

Обратно в новината

Коментари - Загрозиха Нели Петкова в Кампания срещу пушенето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха голяма простотия. ми че то след 20 години изобщо за кво младо лице говорим! така или иначе това ще си е сбръчкана 40 годишна лелка!

които иска да пуши нон стоп негова си работа!!!!! но не искам да ви дишам вонящят дим и е краино време всички пушачи да започнат да се саобразяват, че не са единствени в заведенята, кафета, паркове, спирки и т.н.!!!!!толерантност да, но нека да е от двете страни, което липсва 99% на пушачите в бг!!!! дарпаите си фасовете, правете стоики, наслаждаваите се ,избиваите комплекси, успокояваите си нервите, храчете, давете се, смардете, щом ви е кеф.... ок, но не налагаите пачвичните си навици на непушачите и децата!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На тъпаци как може да им се докаже нещо. Да пушат там и да мрат като искат, тъкмо така се прочиства нацията от лошия ген. Има изследвания, че с нарастването на интелекта драстично намалява склонността към пушене. При тези с IQ над 120 процентът на пушачите е около 5, при тези под 100 - около 60 %. Сами си правете изводите. Тъпунгери

Аууууууууууу, не знаех, че пушенето се предава по генетичен път.........

г-жо лекар аз съм така с алкохола - като при тотото.малки количества ,но редовно.след третата ракия кожата ми се изпъва без козметика и се подмладявам.ако след ядене пия и вино мечка да ми дойде.......................

ТАКА СИ И МИСЛЕХ - ЧЕ ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ИЗТЪПАНЧАТ ДЕСЕТИМА МЛАДОЛИКИ, КОИТО СТАРЕЕНЕТО ОТ ДИМА НЕ ГИ ЛОВИ :))) ОПТИМИСТИ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ КОЖИТЕ ВИ СА ГАДНИЧКИ И НА ПИПАНЕ, А ОЧИТЕ ВИ СА СЕ ЗАМЪГЛИЛИ ОТ ПУШЕНЕТО И НЕ ЗНАЕТЕ КАК РЕАЛНО ИЗГЛЕЖДАТЕ ОТБЛИЗО НА ДНЕВНА СВЕТЛИНА. ПРОБВАЙТЕ ПАК :))))

Пуша от 22 г по 2-3 до 5 цигари на ден и съм с гладко лице , изглеждам по- добре , откакато на 35 г родих третия си син. Поддържам лицето си с модерна , качествена козметика . Това са манипулации. А и от западната медицинска литерапура непрекъснато излизат информации за протективния ефкт на никотина при заболявания на нервната с-ма - Аlzcheimer, болест на Parkinson.Важно е следното - малко количество цигари за дълго време

Какъв лекар си ти щом толерираш пушенето,засрами се!!!!

След 20 години всяка тридесет годишна жена /не знам точните години на Нели, защото от суета и мания за величие ги крие/, било тя пушач или не, би изглеждала така. Жалка е милата с тази нейна мания.

Пуша от 22 г по 2-3 до 5 цигари на ден и съм с гладко лице , изглеждам по- добре , откакато на 35 г родих третия си син. Поддържам лицето си с модерна , качествена козметика . Това са манипулации. А и от западната медицинска литерапура непрекъснато излизат информации за протективния ефкт на никотина при заболявания на нервната с-ма - Аlzcheimer, болест на Parkinson.Важно е следното - малко количество цигари за дълго време

Както виждам, повечето пишещи са пушачи и защитават тази си слабост, критикувайки всякакви опити за доказване на вредата от тютюнопушенето. Прави са! пушенето е много полезно и здравословно. Даже и помага на домашния бюджет. Пушете чада -който е имал воля да ги започне, трябва да има воля и да ги продължи!

Ссъпи ми НЕпушачи!Не мислите ли,че не би трябвало вие да казвате какво да правим ние пушачите.Ние караме ли ви да пушите?НЕ!Е тогава,защо вие ни карате да не пушим.И в крайна сметка какъв е смисъла човек да умре здрав!

skromna35

УФФФФ! Никой не ви кара да не пушите, а да не пушите на ОБЩЕСТВЕНИ места, където има непушачи, които не искат да са пасивни пушачи! Всеки си има свободата да пуши или не, да умира здрав или болен....

Ами ходете с табелки НЕПУШАЧ на челото, за да знаем къде сте и да не ви "тровим"

Това е абсолютна манипулация. Всичко е въпрос на ГЕН.Да ,пушенето уврежда здравето,но не е най-същественото за състаряването на човека.Аз пуша от 20години. В момента съм на 42г.Ноне бих казал че изглеждам състарен.Точно ОБРАТНОТО.

Да покажат за сравнение и снимка, как би изгеждала след 20 години, без да е пушила!

skromna35

Показали са. Това е с надпис просто "след 20 години".

Каквото и да говорим гените тук нямат нищо общо-за справка най-близката болница и по-специално моргата-при аутопсия всичко излиза наяве. Разликата е огромна...

Да слагат каквито картинки искат. И брошури ако искат да натъпчат вътре. Като ми се пуши - ще пуша. Иначе, все едно някой да каже - няма да кръшкам, щото има СПИН.

skromna35

Еми някои хора не кръшкат точно защото има СПИН!

Аз, например.

От последните две снимки се вижда, че и косата ти побелява от пушенето... хахаха... Искам да видя снимки след 20 години осигуряване на минимална заплата и 20 години на пълна!

Подкрепям с две ръце! И аз искам да ги видя :)

бистре ,бистре много си куха ма мила.ми ако си станала на 55 кожата ще ти е като на стара чанта.ейй това промиването на мозъци е голяма работа.утре да не ви пишат симптомите на някоя болест по да ги откриете у некой.божее свещена простота.

Ако много хора спрат да пушат (което е много хубаво) ще фалират тютюнопроизводителите и цигарените фабрики.

това е тъпо.тези хора на които са зогрозени лицата и без да пушат като се сложи още 20години на възратта им пак ще изглеждат така да не кажа и по зле

Абе пушачите са си по-секси :)

това е до ген, майка ми цял живот пуши, а изглежда доста младолика

Абсолютно съм съгласна с теб! Всичко е ген. Същото е и с килограмите. Ако си генетично обременен, ако ще да Умреш от глад Клаудия Шифер нема да станеш!

Ако така изглеждам след двадесет години, отивам да си купя цигари още сега.

hahahahaha

Това са пълни глупости. Нека една жена да не се поддържа, пък ще видим след 20 г. без да пуши как ще изглежда. Аз имам познати, които пушат, а изглеждат супер.

дори и да не си пушач, мръсният въздух си оказва влияние. Всеки непушач след 20г ще изглежда даже по-лошо

Така би изглеждало и слез 20 години НЕинтезивно пушене. Просто защото това са 20 години!

Да, така е. Абсолютно вярно, само дето ще живее в Онкологията не за дълго ахахахахха Хайде сега пуши!!!

гледам не им е било много трудно да я загорзят

Истина е че кожата се разваля след 20 години пушене. Пример за това съм аз самата - след точно 20 години разликата в лицето ми е точно същата като на снимката с Нели, и наи-лошото е че немога да спра да пуша, 3-4 сериозни опита направих през последните 2 години и нищо... На всички млади хора горещо препоръчвам: Никога не се захващаите с тия "лайна" цигарите!!!