Иван Лечев събра бившата и настоящата си съпругa

На парти в ресторант „Крим” снощи се проведе кулинарно състезание между музиканта Иван Лечев, който е дипломиран сомелиер и Джани Порку, един от най-добрите гурме майстори в България.

Обратно в новината

Коментари - Иван Лечев събра бившата и настоящата си съпругa | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички тука сте некви комплексари Човека ако иска и на 100 години може да има деца.Половината от вас са импотентни сигрно

наистина есмешно как с възрастта мъжете откачат. не е истина как е могъл да замени толкова стилна жена с този мравояд.

Проверете ЕГН-то на Стинг, преди да говорите за възраст. 99% от 30 годишните мъже в България само могат да мечтаят за физиката и мъжкия сексапил, който излъчва 'дядката' Стинг. Иван не го коментираме, поради очевадни алкохолни пристрастия, чиито последици няма как да го наредят до набори като Стинг. Като и да е, младостта до голяма степен е в начина на живот и световъзприятието, е, и въпрос на средства, но поне Лечев е имал възможност, но без полза. Anyway. Жена му също би могло да изглежда по-млада за възрастта си, защото де факто тя е млада, но може би могло да се желае още доста.

Този иван ме учудва!!!!!!!!!! ОЛЯ СТРУВА КОЛКОТО 10 КАТО ЖЕНИ!!!!!!!!!! горкият иван

наистина есмешно как с възрастта мъжете откачат. не е истина как е могъл да замени толкова стилна жена с този мравояд.

браво,да са живи и здрави и дано повече булгари да са като тях-истински,открити и готини!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мене,ако някои50-ш0 годишен д;дядка; гепи зена ти има да цвили като кобила ,а ти се развличаи по форумите! още едно доказателство колко е прост средностатистическя булгарин.никаде по света 50 годишни не се квалифицират като дядки.лошо ли е че ще имат деца.ако чакаме деца от мене савсем ще се изпарим като наця *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каквото искате пишете за големите,но не спомевавайте думата деца. нека ги има на колкото и години да са майките и бащите. все някой ще ги отгледа- иначе се сриваме.

po-dobra da pravish deca nezavicimo na kakva vazrast,otkolkoto da zlobeesh!

Каквито и да са подбудите, така не се прави! Затова на Балканите няма джентълмени.....

ама че лицемерие.иване,пробваи понякога да бадеш по реален,и да не се правиш на ексцентик.ялко че един страхотен музикант в личнят си живот е толкова елементарен.

И тоя се вживя в ролята на дърт сатир. Не го виждам по различен от Христо Сираков

А, това е събитието на Whirlpool. Много приятно беше. Най-важното, хапнахме, пиинахме, поговорихме си. Харесаха ми и кухните. Много стилни и компактни. В тази кухня бяха събрали миялна, пералня, фурна и огромен хладилник, а самата тя може да се побере на едната стена само. Разбира се самите уреди бяха доста атрактивни. Просто това си бяха уреди от ново поколение.

След като жени над 60 години раждат не се учудвам , че и този дядко може да стане отново баща. Деца и внуци да се гледат заедно какъв срам. Нали един такъв старец живее в моя вход и децата му се срамуват от него.

И какво пък толкова е срамното! Нека хората да си живеят живота.

Тая очевидно е бременна. Същата работа като с русенката. Давай деца на 50-60 годишни дядки...