Галена издаде тайната на стройната си фигура

Певицата успя да свали натрупаните килограми в следствие на бременността си само в рамките на 3 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Галена издаде тайната на стройната си фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да вземе да си оправи и глезените, че издават селски произход.

Не понасям чалгата. Ама не понасям и тъпи селски пръчки, които се смятат за нещо повече и пишат коментари тук. Някаква си върнала килограмите - 55. Е, и? Не забелязвам това да те е направило по-умна. Аман от тъпанарки, които нямат какво да правят вкъщи и се чудят по кого да плюят, за да забравят за малко жалкия си живот.

Колкото и да отслабва - краката й са като диреци.Я вижте краката на русокосата фурия ог Ние комиците -тътък глезен, добре оформен прасец. Когато играеш фитнес ти се изявява истинската порода - дали си от сой. Тази, да ме прощава, но не е.

Ох каква звезда е тя ужас!

е това пак за кармата са такива глупости.това не значи че кармените бебета не боледуват.моя позната си карми детето две години и как задуха вятар и хоп-зачервено гарло и на антибиотик и от както се е родило три пати в болницата ,а е на четири години и то от плевмония,после бронхоплемония.

Beibi, ти мила не знаеш ли за буквата "ъ", а за п"Л"евмонията да не говорим. Май трябва да започнеш от първи клас отново. Много си зле. Резииииил.

Верно голяма тайна стройната и фигура. Къде ли я крие?

много ми дреме хахахаха

много завистливо племе, бреееееи. какво ви влиза в работата дали и колко е кармила, кави процедури си е правила и кам кое професионално сасловие принадлежи? изглежда ли супер? изглежда! когато повече булгарски момичета и жени започнат да изглеждат така добре и булгаряна като цяло се научи да уваява успелите хора тогава може и да се отвори дискуся. на този етап нивото е потресаващо ниско.успех на галена а вие завистнички/завистници да се пукнете от яд! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз си върнах моите 55 кг за височина 170 за 40 дни , то голяма работа че за 3 месеца била отслабнала- ма зе мен никой не писа

Абе как пиете по 2 литра вода на ден? И...колко пъти ходите в 00?

аз ще ти кая пикае на всеки половин час *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тайната е,че ходи без гащи.

Като прочета някакваи кометари сякаш кърменето е панацея и подивявам.Сякаш шом не е кърмила е автоматичбо лоша майка-бива бива комплексарско мислене ...Естествено,че ще отслабва-част от работатат и е да изглежда добре,само дето неяденето на шоколад ми се струва прекалено драстично.Явно пак някой се е правил на разбирач.

браво моме! има все още необременени мозъци в българия

И защо решихте, че това ни интересува !!

А ти защо реши, че жените които скоро са родили не ги интересува как бързо се влиза във форма. И то опита на жена, която видяхме колко бързо си върна килограмите. Като не те интересува, не чети !

ЛИчи си , че Галена не е кърмила бебчо, сега харчи пари да си поддържа фигурата , а след време ще харчи пари за лекарства на бебчо( неи го пожелавам),с колкото и добри АМ да го хранят и с каквито и имуностимиланти да го тъпчат, само кърмата , може да му осигури истински здрава костна система и здрави и красиви зъби.....като му окапат зъбите на 20 годисхна възраст , ще се сетите вие , ама ще е късно...много късно...ФАКТ !!!

Хайде ако обичаш да си малко по-умерена в изказванията си затова какви са последствията от не кърменето на децата Аз не можах да кърмя моето по здравословни причини Много ама много съжалявам за това и ми става адски гадно като прочета или чуя такива изказвания като твоето Чудесно разбирам, че в случая визираш въпросната дама и другите такива от чалгаджийския бранш, но повярвай много е стряскащо да прочетеш какви неща грозят детето ти, защото не е кърмено В случая ми е все едно, че не критикуваш мен

Тайната е Photoshop Liquify

To4no!

и аз така мисля :)

отслабнала в рамките на 3 месеца след раждането...едва ли го е кърмила и 1 ден хайванчето

това са пълни глупости, по 11 месеца съм си кърмила и двете деца, и за 3 месеца и двата пъти свалих 8-10 килограма.

Убеден съм на 1000%, че тая копае здраво на нивата на баба си... Като я гледам, това не е силикона, а много литри боза... С други думи, тая е като всички фолкаджийски парцали... Нито знае как се хваща мотика, нито пък някога е близвала боза.. Всичко що е "фолк-звезда" (измислена от медиите категория хора с до идиотизъм дребнави душици) е пропаднала работа в тая държава..

Ти като си копач защо мислиш, че и ние трябва да копаем. Гледай си копането, не жени които изглеждат като Галена и бъди щастлив

Тайната на стройната й фигура се нарича Фотошоп.

Да, дори са прекалили според мен!

липосукции, повръщане и плаастични операции. то големи тайни са.

Няма