Миро забрани излъчването на ”Ангел си ти”

Съобщение от пиар-а на нашия представител на Евровизия Миро озадачи фенове и журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Миро забрани излъчването на ”Ангел си ти” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление, за мен Миро е един посредствен певец със "сух" глас и едва ли ще впечатли някой на Евровизията с нещо по-така.А за клипа просто нямам думи,пошъл и гнусен и се пасва единствено за секс-оргия.

Новото звучене на песента е доста по-добро. Възможността да бъде изпълнен 2 -рия куплет на английски, я доближава повече до зрителите. По този начин става много по-конкурента на песента предложена от SAFURA -"Drip Drop"( Азърбейджан) и сочена от британците за вероятен победител. Наистина песента е чудесна, а клипът към нея създаден с много пари от "светила". Впрочем двете песни по някакъв особен начин си приличат (не като мелодия, разбира се)!!!! УСПЕХ И КЪСМЕТ НА МИРО!!

Направо ми стана смешно и жалко,като прочетох коментарите..Как може да има хора,които казват,че Миро ни излага?!Има страхотна визия,глас,талант- няма по-достоен млад изпълнител в БГ към днешна дата.По-интересно ми беше да прочета толкова възмутени коментари относно клипа,много консервативни ще се окажем..В новия вариант се пее за паднал ангел.. замислете се за смисъла и как клипът кореспондира с него..

пак не кореспондира...явно много свободен превод трябва да се направи, за да се свържат клип и текст хаха :D забавни хора сте, бе, ей... адвокатите на миро ангела лол

Народе????

Кой малоумник режисира този клип и чие е хрумването едно от момчетата да си чеше ожесточено ухото с пръст! Ушна кал-при ушен лекар! Простотия отвсякъде!

Деян Неделчев пее за гората, дреме ми за Миро

ама хора...песента ще се пее на сцена...никож няма да гледа клипа....к'во пък толкова *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То бива пошлост, бива ама това е прекалено. И ще трябва да го гледам и по ТV и то поняколко пъти. МНОГО ПОУЧИТЕЛНО

клипчето подхожда на някоя друга песен - за дяволи - "дявол си ти, дявол сам аз", или " спин ми лепни, трипер ми даъ, може и сииифилииис, оооо-оооо-оо" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Отбелязано е, че решението за това е взето на 16 май 2010 година в 19.13 ч." - това ми звучи мега претенциозно! Миро и стенограми ли си води на разговорите???? Според мен това момче просто не е добре! Имайте милост към него - той сам ще се закопае....

искрени съболезнования на родителското ти тяло,а колкото до фреди нещастието на известните ,е че всеки сам тълкува ,и което е по-страшно смята тва дето той си мисли за закон

Точно така, чудех се откъде ми е познат сюжета на клипа. Онзи клип поне ми беше по-интересен, този някак ме смути

Песента си звучеше истинска и завладяваща на български език, гласът на Миро, заже е по - вълнуващ. Английският вариант разваля всичко - все едно слушам друга песен. Мисля, че не е честно да се променя песента, защото българският зрител я е избрал в предишния й вид. Чувствам се излъгана. Нали гласувахме за песен. Никой не каза, че тя ще се променя в последствие. Моля Ви, не подвеждайте зрителя и феновете си отново!

Новият вариант на песента е по-добър от оригинала. Но клипа още не мога да го разтълкувам като замисъл.

Silvestar Lolov Мили приятели, като режисьор на един от клиповете на Миро, прочетох Вашите коментари и ми стана мъчно. Всеки може да има своята гледна точка, но Миро е певец на света, а не само на България. Той трябва да бъде разбиран от всички фенове. Ако България е 6 000 000, то в Европа има 150 000 000 души почитатели на Евровизия. Друга подробност, на коята трябва да се радваме, е че "Ангел си ти" ще бъде издадена от световна музикална издателска къща и ще звучи почти по цял свят. Ние подкрепихме Хайти и събрахме пари, а за рекламата на България какво направихме? Той с неговия екип харчат луди СОБСТВЕНИ средства, за да ни забележът само за тези 3 минути на сцената в Осло. Лесно е да се говори, а когато трябва да го свършиш..... Какво се случва? Не мислете, че това е много лесно. Още повече, че ако следите Евровизия и живеете с нея, то сигурно сте прочели във форума на официалния фен клуб на конкурса, че хиляди почитатели на песента искаха да чуят и английската версия изпълнена от него. Нека да застанем до Миро, а не срещу него. Негативното в България го можем.... огледайте се. Пожелавам УСПЕХ на българската песен за Евровизия и на Миро. Приятели.... ОБИЧАЙТЕ СЕ!

Миро , почти съм сигурен, че ти си писал този коментар.... Първо , тези луди пари ги плащаме ние - с данъците си, а не екипът ти и ти! И с тази връзка имаме право да кажем , че ни е СРАМ от пошлият ти опит да провокираш и да си правиш ПР , защото с тъпата си песен и извратеното си его ще представяш България и всички нас! Смятам, че разочарованието на всички ни идва от там, че бяхме заблудени с положителното послание на първоначалното ти представяне и избора на песен, която бе избрана с ес се меси от НАС и е малко подло да променяте песента в последния момент ( това би трябвало да е против регламента ) . У вас си се обичай с който искаш ( с двама, с трима с пет ) , но като ще плащаме за това дай да не е за да се срамуваме!

Моля Ви се, имам малко дете, което като гледаше първия вариант на песента му се радваше на ангелчето, а сега като го пуснете по музикалните телевизии, как ще му позволя да го гледа, срамна работа.

признавам, че песента на англ. език звучи по-добре, но пък за сметка на това клипа изобщо не ми хареса! не успях да видя хубавото и интересното в него, а не мисля, че съм със закостенели разбирания и не съм остаряла!

Съжалявам, че ти е станало мъчно, но това няма да ме накара да харесам този клип. Сам си виновен за ниското му качество. Той е страхлив там, където не трябва да бъде и твърде откровен по начин, който опошлява смисъла на песента. В крайна сметка двете момчета остават заедно без момичето, нали? (не че и това не сме гледали вече в един небезизвестен хаус клип). А къде е това? Защо не е показано? Страх ли те беше?

Ние се обичаме, но не можем да бъдем слепи за некадърността... Такава ужасна безидейност цари и такова толериране на мировщината (явно затова издържаме БНТ, за да налагат по комсомолски маниер своите любимци) Затова господин Лолов, колкото и да подкрепяте "певеца на света" нито с клипове, нито с моитва за народната любов ще замажете очите на нормалните хора в България

Сисо, никой не злобее.Едно е да направите английски вариант на песента и съвсем друго да направите клип, който изкривява тотално първоначалния замисъл,ЗА КОЙТО СА ГЛАСУВАЛИ ХОРАТА.Вие не работите сами за себе си,изкуството ви се одобрява от хората.Стига с позите за неразбрани гении.Клипът е лош и плагиатства френски филм.Не сте се справили и ще се изложите.

Мариана, ама разбира се, че ние сме неосъзнати (няма да казвам в какво). Моля те не сравнявай Фреди с Миро... много те моля...

Ами махнали са онази част от песента ,която бяха пооткраднали и сега да не стане за смях на цяла европа ,че и ние с него са направили един "ремикс".Пълен смях.Ако силата на песента е в това да ни оценят,защото сме изключително разкрепостени сексуално -мерси.Все пак това е конкурс за песен ,а не гей парад.

Този (тази, това) Миро трябва да бъде забранен ама изцяло. Всички разбрахме кой е бил лицето - и кой гъза в Каризма.

Дано всичко е пиаr,тъ,сещ сканда.ните пуб.икации, които да стигнат да тинейже,ите в Ев,опа и насочат вниманиета им към Ми,о

zle ot vsiakade:(((

Жалко за Миро! И двата варианта на песента му нямат състезателна стйност. 2:0 за клипа на К.Аврамов-2009г., ...макар и толкова оплюван.

СРАМ СРАМ СРАМ ГАВРА

С най-гилямо съжаление си мисля, че не сме никакви ангели и от това следва всичко и с песента и с клипа. Миро трябва за знае, че българският език е свещен и с него се говорят истини. "Ангел си ти" не е истина. Затова са и тези акробатики в клипа, все едно четеш ангел обратно - легна.

Жалко е , че този човек Миро е БИЛ вярващ и дори е ходил в църква "Ново Поколение " . Жалко е ,че толкова талант, който му е дал Господ се пропилява по такъв гнусен начин . Жалко е ,че се пее за ангели, които са чисти същества и Божии служители , а се показва такава смрад , разврат и пошлост .Жалко е да продадеш душата си за слава , а още по-жалко е , че тази помия клипа ще се гледа от цяла Европа и ще се свързва с България . Срам ме е да се нарека българка. Миро, страшно ме разочарова .....наистина ЖАЛКО !

и на тая евровизия няма класиране за нас

Ей на т'ва се вика - Добричка тройка:)))

Я да се върне българсият вариант! То вярно, че из скандинавия точно тоя тип представяне се счита за нормално, ама нали България ще представя. Не ми хареса и не разбрах замисъла изобщо.

Нямам думи да изразя огромното си възмущение! Как е възможно да се снима порнографско видео с парите на данъкоплатците. И с него да се представя България на международен форум. И как е възможно СЕМ да разреши излъчването му преди 21ч.

песента бива,звучи добре на английски,но клипа е.......определено няма ангели в него

Стига сте плюли бе! Миро е гениален и за това простаци като вас не го разбират! Има уникален неповторим глас и философско разбиране за нещата. Ако не можете да го оцените поне не пишете и не се излагайте!

Много баби-хилаво бебе. Колкото повече наближаваме до конкурса, толкова повече кич и ефтини костюми. Определено новата визия на Миро отдавна е излязла от мода. Спрете се, бе хора, да не се излагаме повече.

този вариант на песента е по-добър от първоначалния.успех!

ЗА БОГА БРАТЯ - НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ! Миналата година един бездарен певец но с интересен клип, тази година и видеото и гнусно и пошло като изпълнителя му ! Срамувам се че България редовно е представяна с такива малоумници пред Европа

Миро сигурно се е объркал, че Осло е в Швеция и им предлага шведска тройка.. трябваше само накрая да покажат и една шведска маса с шопска салата и успеха щеше да е гарантирам

Да, и аз мисля,че клипът е гнусен! Не го изгледах докрай. Мисля, че трябва да изпъкваме сред другите държави не с търсенето на скандалното, а на естетическото. Миро, пътят е погрешен!

Айдее, пак станахме за смях!

Много по-добър вариант на песента, първият ми се струваше малко инфантилен. УСПЕХ НА МИРО И БЪЛГАРИЯ!!!

Песента звучи прекрасно в английския вариант.Клипът наистина е безобразен.Ако се цели скандал за привличане на вниманието,добре,но по-добре ангелът да си е ангел,а не проститутка.

Аз незнам как Миро реши да развали прекрасната песен с този клип. Разочарована съм....А песента е невероятна, и Миро еневероятен.

Ужасно пошъл, без всякакво качество и мисъл клип.

клипа е "леко"(да не кажа нагло) копиран!

уяс, много по-лош е от пурвата версия и неморален, каде е ангелут ако се опитват да пресаздадат идеа, не се е получило успешно.техта е уясен, направо да не си прави труда да ходи в ев. бг варянта е супер по-добур и като техт и като песен хх *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей големи сте разбирачи . Въобще разбрахте ли какво се пее в английската версия и каква е общата идея . В тази държава 2 проблема има - всеки плюе дето не му е работа и втория ще си го премълча

Кефи ме! И песента и клипа са муцка, успех от мен Миро, стискам палци!

Боже,Миро какво ти става развалили сте хубавата песен! а какъв е този клип??????????????3-ки....моля се да е шега!

Разочарование е това, което изпитах. За да направиш истинска песен, трябва и да си истински човек, а Миро не е такъв. Жалко за България и тази година, наистина жалко.