Цеци Красимирова става водеща

Манекенката Цеци Красимирова се преквалифицира в тв водеща.

Обратно в новината

Коментари - Цеци Красимирова става водеща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дракула в женски образ!

Да бе, след като окрадаха идеите на мацките ит фейсбука голямо предаване ще спретнат! Високи токчета се казва страницата на една мацка във фейсбука, която е супер посещавана. Аз редовно я чета и няма да гледам това предаване!!!

по добре в устата!!! успех момичета,а цеци красимирова е невероятна. гледах с интерес иван и андреи беше суперр!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те и тризначките бяха при Иван и Андрей... може да се включат в предаването... тъкмо ще са на нивото на водещите

тази нова тв има много просташки предаваня. ако има референдум за забраната и аз сам за. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Злобата на комлексарите край нямаааа...... Ama kato 4eta.... razbiram 4e edna i sa6ta zlobarka pi6e.... Mila sedi pred komputara....to samo tova ti ostana:)))))

В грешка си Цеце, колкото и да ти се ще, не е една - много са. А и не забравяй, че част от хората си вършат работата на компютър, а не в чаршафите.

Таа ли "убавица" и мутреса ще става водеща....УЖАС...... Значи, като си включвам телевизора, ще гледам да не я нацеля баш нея, че после тряя си лея куршум...

А-а, така значи, близначката ми ще става...не разбрах - водеща или вонеща?!Хората се борят за рейтинги в телевизиите - тя ще прогони и малцината оцелели......

Да се забрани Нова телевизия със закон!!! Като гледам коментарите, няма одобряващи простотията, с която ни залива. Да се уволни цялото й ръководство! Срам за нашата нация точно с отболязването на 150 г. от рождението на Иван Вазов! Ще се обърнат в гроба си тия българи, дето са искали да видят едно силна държава с умни и достойни поданици!

Oлелеееееееее, тая може ли въобще да говори или само ще се кекерчи по екрана??? Тя е семпла като цървул, че и мье-ка на всичко отгоре

Това Винету ли е ?

E няма да гледам повече Нова ТВ, май там много опростяха

eeх, сладък живоооот

Ужасно дъно!!!Нова ТВ съвсем се опростачи!

Още една простакеса на екрана!

Малеййй, страх! - както пееха НЛО някога :)

Порно телевизия!

Тази защо си показва увисналите н.......ки!Може и да си били красиви преди време ама......

Тая е потресаващо красива в лицето. Ако се надвеси над мен докато спя и взема че случайно се събудя, после трябва да ми леят куршум

отгоре на всичко плагяцтвали името от групата вув фацебоок!!!!!!! ама то никои като не ги гледа, ще ги свалят от екрана *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Диана Великова дойка ли е?

Още една VULVA HIPNOTICA на екрана. Мерси, да ви се връща!

тази като я гледам на снимката да не я срещаш вечер може да ти се напукат устните от страх *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не разбирам защо трябва да изтезават аудиторията си по такъв начин

По-добре тези отколкото Лора Крумова, Гала, Иван и Андрей, Румен Луканов и други такива отрепки втръснали на зрителите

вече съвсем няма да гледаме телевизия!какви зурли изкачат от там....

Много сте кухи всички,все нещо не ви харесва ,пък всички гледате.... Злобата на комлексарите край нямаааа......