Вихра и Даниела влизат в Big Brother Family

Тази събота водещите на "Отчаяни съпруги" по телевизия Нова Вихра и Даниела за първи път ще излязат от кокетното си студио, за да влязат директно в къщата на Big Brother Family.

Обратно в новината

Коментари - Вихра и Даниела влизат в Big Brother Family | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо Лайно е тоя Андрей. Инфантилен, лигав и лиценеприятен също. Прилича ми на заек в лице. Направо се чудя как може да му се върже някоя жена и то хубава. Никога не ми е бил приятен. Дкато Иван е симпатичен и готин

Нова Телевизия,я гледам само в редките случаи,когато пуснат някой хубав филм!Заради БигБрадър и подобни простотий отдавна я отписах за Иван и Андрей да не говориме!Простотията е пълна!

посредствено предаване за посреднствени хора - селяните от панелките !

един положителен коментар няма! нали знаете,че има и други телевизии?като не ви харесва нещо,вместо да го люете - не го гледайте!

Ха ха, аз не смея да си отворя хладилника, да не излезат Иван и Андрей и бесните им съпруги от там :)

Те не са грозни, но са много досадни и нивото им е много ниско, направо махленско. От любопитство изгледах един откъс в интернет и бях пред повръщане...повече не повторих.

Въпреки,че съм в чужбина и не гледам БГ тв, така ми е писнало да виждам тези две кукумявки по новините, че не зная вие как изтърпявате нон стоп да ви заливат с такива обогатяващи и стойностни новини....АД

тези двете са такива грозници,как може да ни занимават с тях.ако не са мажете им ще сануват нова тв.има толкова красиви и умни жени.махнете ги от там.не ни ги натрапваите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещо в събота пропускам вече НоваТВ.Аз харесвам Даниела,но тази Вихра е голяма сухарка,хем грозноватичка,хем тъпичка.Някак не върви да е на екран ,не е сърдечна ,всичко и е пресилено!Незнам как се разбират с Иван?Искам разнообразие поне през почивните дни.

в страната на андрешковците всеки андрешковец испалзиял малко над другите гледа да издарпа след себе си и своята рода: зени, сестри, деца, брацхеди,...независимо дали са годни и способни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вместо да пуснат детски филми, анимации, предавания които да те разтоварят събота през деня. Те ми сложили 2 мармота, които не могат да водят едно предаване, като хората. Само се прекъсват, наддумват, викат, хилят се като баба яга. Това водещи ли са?? Цяла събота дават глупости!!!!!

Тези ако могат и на луната да стъпят ще го направят,въпреки,че са две кухи лейки!!!

Рейтингът на предаванията на Иван и Андрей е много нисък. Това се отнася особено за следобедния пояс на съботното им шоу, където са двете жени .

Ха, така! Цялата Нова вече като Брадър-а си. Спрете да пращате SMS-си за тъпите им шоута и нека да я оставим на издръжката на бюджета на СД и ББ ... и тогава да ги видим и едните и другите. ТЪП НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!

мале тези са много грозни, ще уплашат публиката, кой ги гледа тези предавания

писна ми от тия КЪДЕ ОСТАНА МИЛЕН ЦВЕТКОВ по-добре него да гледаме отколкото тия плиткоумнички да ни занимават с прически моди и не знам какво си още. Хората нямат работа, потънали са в море от грижи те ни занимават с простотии.

и аз съм на това мнение тези двете лигли са толкова плиткоумни ,че не се траят ,особенно даниела ,тя и нейният андрей са адси противни ,те нямат търпение да изслушват гостите ,прекъсват ,бързат ,а за смеха на опусума нямям думи ,отврат

и аз съм на това мнение тези двете лигли са толкова плиткоумни ,че не се траят ,особенно даниела ,тя и нейният андрей са адси противни ,те нямат търпение да изслушват гостите ,прекъсват ,бързат ,а за смеха на опусума нямям думи ,отврат

ТЕЗИ ДВЕ КВАЧКИ СА УЖАСНИ !!!

Какви "водещи " може да са тези никакви и никои.

искам и аз вътре,повярвахте ли ? тия двете стига сте ги лансирали, явно нова тв е за глупавите и малоумни българи с чиито пари тази телевия съществува, вече сте противни !!!!! Предлагам бабите на Иван и Андрей също да влязат, и цялата рода на оная от Сърбия и Косово.

не бях чула и видяла да се прави тв се прави от 4 човека.....:) няма предаване без тях. изобщо не са интересни вече саялявам че си взех сателит. или за сутрин или вечер омразна ми да ги гледам поне да казваха нещо саществено. само лиготииии що не си ги правят в кащи????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е лошо като идея да влязат двете с мъжете си и да правят секс. И без това непрекъснато искат това от участниците вътре в Къщата. Нека те го направят да ги видим какво могат, че иначе много им знаят устите.

ПРОТИВНИ СА !!!!!! Не гледам вече Нова телевизия заради тези кокошки ,които нито могат да говорят нито да водят предаване . А бе голям Виц са тия двете ! И...........спрете да ни ги набутвате насила !Просто сменяме канала !!!!

Много харесвам Даниела ,тя излъчва позитивност и я уважавам за това ,че говори български доста добре .А тази кифла Вихра е ужасна-тъпа,куха, не знам няма ли най-после да спре да се изживява като водеща и съпругът й като малко по-умен да си я прибере в къщи.

гледаи-булгаря--такаваи.телевизя--вземи--царя--булгарски--кацо.станисев--мекагана--прзиденто---мумя.ничул.нивидял--боико--мутра.но.сега-преди.не-сме--...

тези двете са ми толкова неприятни,особенно тази вихра.лигли от класа

абето боб,боб,боб ,асменете малко с леща поне. не разбирате ле че омръзва

Изобщо не гледам предаването където участвуват Иван и Андрей и за капак и техните съпруги . Мъчат се горките да направят нещо но не става . Тази телевизия стана семейна сага . Само сутрин гледам Лора . Тя ми е много симпатична и обективна . А за другите по горе не ми се говори . Просто нямам думи . Особено Иван от както се блъсна пиян в Ст.загора и не му направиха нищо . За какво говорим тогава .Ако бях на негово място щях да се скрия в миша дупка .

Ех, Нова,Нова...Ще печелите още известно време от простотията на редовните ви зрители. Добре,че имам дистанционно!

Като гледам не съм единствената която не може да гледа двете дами и мъжете им. За да не ги свалят от ефир явно имат достатъчен рейтинг! Не знам кой ги гледа, но са безкрайно безинтересни и монотонни! Нова телевизия направи грешка с тях. Да не говорим Иван и Андрей колко са вулгарни в предаването си.

Еееееее, хайде стига бе, пак ли тия двете? Продуцентите им не разбраха ли вече, че никой не ги харесва?

аде набутайде и детето в тая ТВ, та да се знае, че е семейна телевизия,аман от едно и същи, бе аман.

много са досадни