Невъзможната любов става все по силна в ”Стъклен дом”

Главните действащи лица в сериала "Стъклен дом" Камен (Kалин Врачански) и Боряна (Елена Петрова) ще продължат да се борят с чувствата, които изпитват един към друг.

Обратно в новината

Коментари - Невъзможната любов става все по силна в ”Стъклен дом” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

искам агентаааааааааааа :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой ще ми каже ли как се казва актьорът който играе бармана във "Стъклен дом"?

po tup serial ne sam gledam prez jivota si!!

хахах на мен пък тоя филм ми прилича на "Дързост и красота" хахах - всеки със всеки спи, интригите са върлуващи, всички са красиви и богати и най-важното възкръсват хахах. И това въобще не е животът на средния българин и се чудя как си помислиха, че всеки щял да се припознае във филма. Иначе е направен добре, но нивото е американски сериал, а не турски и то от сапунките, а не "Сексът и градът" да ме прощават

Ако твоят живот на "сйелу" те е подвел, моля, не се изказвай! Сценарият на този филм е еквивалент на действителността в България!

Повече от добър е, спор няма ! Дали обаче преродилият се във Велински Деянов, не е време да започне да спуска от екрана послания (месажи ли се казваше по новому ?) как да се излезе от порочно затворения кръг на нашето време в/за страната ни ? (казват навремето Вагенщайн и Пилов му били дали нужното за тогава ... сега няма ли кой !? )

ужасна игра от страна на актиорите- отвсякуде се личи, че се преструват и им липсва опит. особено яна, елена и малките момичета са узасно изкуствени. режисиори, когато правите такув филм, за да буде интересен, играта на актиорите трябва да се доблизава максимално но нормалното и естествено поведение на булгарина. имам чувството, че когато гледам този филм, наблюдавам някакви извунземни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По добър е от турските бълвочи.

Много е тъпо да ми разказват предварително какво ще се случи в епизодите!

ФИЛМЪТ Е ХУБАВ И БЕЗ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ШЕДЬОВЪР. АКТЬОРИТЕ СА КРАСИВИ, КОЕТО Е ВАЖНО. ДОСТАТЪЧНО ГРОЗНО Е ВСИЧКО ОКОЛО НАС ИЗЛЪЧВА СЕ САМО В НЕДЕЛЯ,ЗАЩОТО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА СЕ СНИМА

Тук яко вони но тапири от АТАКА....Ако някоя чужда държава купи БГ филм, значи той е добър. Почакайте и вижте

По-неграмотно писане не съм чел!!!! Ти не знаеш кое се пише слято и кое разделно, къде се пише "а" или "ъ", а бе с две думи си от чалга поколението!!!сериали идва от сериал, а не от срал!!!

Това е един от малкото Български филми правени след 89 година който следя с интерес,голямо браво на екипа и актьорският състав а за Елена Петрова само хубави думи мога да кажа великолепна е.За критиците като не ви харесва не го гледайте бре,една от лошите черти на Българина се прояви веднага някой направи нещо хубаво и веднага почнахме да го оплюваме.Благодаря на всички които помогнаха да го има този прекрасен филм!!!

убава работа ама булгарска :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Актьорската игра е доста слаба,особено на някои от по-младите артисти...Жалко,защото това е наистина един добър опит за хубав бг сериал.Но токлова неестествена игра...Не мога да повярвам,че няма добри артисти и сред младите.Но явно пак са се намърдали "твоят човек","моят човек" и пр.

вие все още ли гледате тв и то бг. отдавна не гледам телевизя. има интернет ,кадето може да се гледа наистина интересни неща, а и това не е кино, а тв новела. що се отнася до турските, те пак са пална скраб. аз гледам китаиско, японско и кореиско.

филма си е много хубав, артистите са далеч по-хубави и талантливи от тези в ревящите и сополиви турски сериали.Не подценявайте нашето кино!!!!!!!!!

филма е много добър! нищо общо с турските бози!!!!и актьорите се справят много добре,може би за първи път след един доста дълъг период на неуспешни бг сериали!

Сиси, хайде ,като се научиш на правопис тогава да пишеш коментари.Ужас ,много изпростяваме бе хора.

Диалогът в този сериал е дразнещо слаб и актьорите нямат възможност да разкрият качествата си.

Тая Елена Петрова е 100 пъти по красива от мис България 2010.

ММММ.... Не е лоша идеята,историята и сценария,но българските актьори просто не могат да играят пред камера! Много е дразнещо с тази театрална постановка,страшно изкуствени са,няма грам емоция...просто си изплюват заучените фрази и това е. И като сме почнали да сравняваме бг и турските,вторите са далеч по-качествени и истински откъм актьорска игра и присъствие и затова всички ги гледат.Дълбоко се съмнявам че наш сериал някога ще успее да ни разплаче или разсмее както другите....

Ма вие наред ли сте, верно ли живи хора го гледат това. Ходете да е прегледате.Бързо.

Какво точно му е хубавото на сериала, фантасмагория и слаба игра на артистите

Приятел, приятел...... И ти май от многото "сериЯли" и така "на татАк" напълно си изкукал. Не те ли е срам бе човек. Вземи един буквар за първи клас преди да ми се пишеш експерт по "серЯлите".

Сериалът е добър. Следя го и го препоръчвам. Не виждам никаква база за сравнение с турските сериали( не разбирам какво е това нашествие). Поздравления за екипа!!

УЖАС!!! Каква трагедия.....

А Елена Петрова и Калин Врачански са много готини като визия

тъп филм ...не го гледам...турските са много, много по-смислени и хубави...!!!

На мен лично много ми харесва. Това е единственият сериал, който гледам. Много са готини, а и това е действителността в България...

Турските сериали се купуват игледат от всички балкански страни, не само от България. Ако някоя друга страна купи "Стъклен дом" ми се обадете.

Гледайте си турските сериали и си направете ибрик......

Харесва ми, но ... дано не го спрат ББ и ЦЦ (както при бай Тошо). Не ми го сравнявайте с турските бози - в пъти е по-добър от тях. Жалко, че се излъчва само по един епизод в седмицата. ПП: В един от героите дано само аз разпознавам АП?...

няма лошо тя си пада по любовта и по секса също може и да оплакне око и бг-зрителя

"Стъклен дом"-нищо особено- не е по -добър сериал от турските- те поне ни внушават добродетели1!

Добродетели, хаха...как ли пък не... ако беше гледал/гледала сериала - щеше да видиш най-големият добродетел на българина в лицето на Камен - когато ножа опре до кокала ние никога не се предаваме... ;)

Филм в който нищо не се случва, хаос.

Има около дузина турски сериали... гледай тях.

Никакъв хаос няма.Хаосът е другаде.

е, то с всички по-качествени сериали в другите страни е така. ако нещо го дават всеки ден, значи избива в сапунената територия, където всичко е много по-евтино като визия и изпълнение.

БРАВО! Страхотни журналисти! Таз' новина може да ми осмисли живота! Страхотни сте! Неотразими!!!

Жалко е, че продължава да се лумпенизира българина умишлено със сапунки.

за суяление нямам вузможност да гледам филма. но от снимките виждам че актрисите са много хубави! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що не си го дръпнеш на торенти? Има ги в Замундата... Или си в "страната на неограничените възможности" и копоите ти следят трафика!? ;)

Филма е много як, направо удря турските в земята. Дали обаче някоя турска телевизия би го купила, за да го излъчи?

истината е, че го купиха вече :Р поне така казаха от БТВ

сериалът вече се превежда на турски и само трябва да се пусне :)

Отдавна е купен и то за многократно повече пари,отколкото турските сериали.

да, наистина е невероятна простотия-като повечето неща в тази държава

Защо да не дават 1 път седмично? Нали турските ги дават всеки ден и всеки час! Тъпотия!!!

Съгласна съм :)

Най-страшното е, че филма , всъщност е самата истина за България

ТОЧНО ТАКА!!!

В ТОЗИ СТЪКЛЕН ДОМ ИЗГЛЕЖДА САМО СТЪКЛЕНИ НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ. ЗАЩО ЗАНИМАВАТ НАРОДА С ТЪПАНАРЩИНИ !!!!

Влизай в други форуми... интелигентни, като за теб.