Деян Донков и Ангелина Славова отличени за най-добри актьори

20-тото издание на наградите “Аскеер“се проведе на специална церемония в Театъра на Армията снощи, 23 май.

Обратно в новината

Коментари - Деян Донков и Ангелина Славова отличени за най-добри актьори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък не го харесвам този Деян Донков.Гола вода е .Като започнат да бутат някой докато не ти се доповръща от него . То не бяха танцови шоута ,то не бе чудо. Отвратителен ми е и освен това има дачеч по-добри от него .

Може да са отлични актьори ,но в провинцията не ги позноваме и затова коментарите са малко .Ако имаше както едно време телевизионен театър по националната телевизия всеки понеделник ,щяхме да знаем много повече за младите актьори!

Ейй, ако тази новина беше за някоя евтина к...а, щеше да има поне 200-300 коментара , но понеже новината е за стойностни хора , няма интерес явно:) На моменти направо се отвращавам от хората в България/не от страната си/.Щом няма силикон, боклуци, кръв значи ...и новина няма:)

ДЕЯН Е СТРАХОТЕН , АНГЕЛИНА СЪЩО ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! ДОЛУ ЧАЛГАТА , ПРОСТОТИЯТА И СИЛИКОНОВИТЕ МЪРЛИ !

Деян Донков е лигурко!

...никога не се споменават, канят, номивират и интервюират актьорите, които правят дублажите на всичко, което върви по кабелни и сателитни програми.........Говоря за анонимните труженици, които като мравки работят за по 40-50- ст. на минута и четат направо, при огромно напрежение, без подготовка, внимавайки да няма странични шумове пред микрофона и да не пречат на колегата до тях, превъплащавайки ке ту в дете, ту в старица, ту в един бог знае още какво.....Все едно, че ги няма и Гилдията се срамува от тях - така излиза! Странно, тъжно, направо жалко в деня на Светите братя.....

първо, както пишеш, ЧЕТАТ ТЕКСТ, (колко добре го правят друга тема) масово озвучаването е лошо изиграно, децата се озвучават от жени (не е реално), едни и същи гласове навсякъде (има там една двойка мъж и жена дето са ми промили мозъка и на сън ги чувам). Второ, това е занаят, никакво изкуство не виждам в това да се озвучава Ал Пачино, за мен това е престъпление, хората са измислили субтитри, по-евтини са и карат задръстените мозъци да работят повече. А за евтините латиносериалки и холивудски бози дето ми ги сервират масово толкова се плаща, да хващат хора от улицата и да говорят, едно време видеокасетите се озвучаваха от един хремав, монотонен глас и пак се кефехме.

... мнението ви е много умно и смислено! Браво!