Калин Врачански и Яна Маринова играят и в ”Забранена любов”

Звездите на хитовия български сериал "Стъклен дом" по bTV Яна Маринова и Калин Врачански изненадващо ще демонстрират присъствие и в новите епизоди на конкурентната сага по Нова телевизия - "Забранена любов".

Обратно в новината

Коментари - Калин Врачански и Яна Маринова играят и в ”Забранена любов” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрън-дрън. Колко зрители има този ,,филм'' Забранена Любов???? Стъклен дом е добър ,но защо го дават само в неделя, ЛИСТОПАД всеки ден та и по 2 серии?????

аиде стига вече ! калин врачански си е супер отвсякуде. а яна маринова не я харесвам, но маи мужете са на друго мнение.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Зрителите, на които не им харесват двата български опита за сериал, нито са неподготвени, нито трябва да са медийни специалисти, за да изказват мнението си. Рейтингите говорят достатъчно, тях ги определят точно зрителите и тогава с мнението им се съобразяват всички. Една филмова продукция е нищо без зрителски интерес и одобрение, независимо колко си я хвалят хората, които са работили над нея и медийният кръг около тях. Тези два български сериала постоянно ги хвалят и защитават тук-там в медийното пространство. Турските сериали никой не ги хвали, освен зрителите.

От години не съм чакала с нетърпение новата серия от някой сериал. Браво.

...и к`во Арнолд Шварценегер като игра в Конан не може да играе в Терминатор....

Стига с тия сапуни бе хора. Свалете си по някой качествен филм, стига сте се излагали. Аман работа.

Нашите сериали са една пародия. Изкуствени диалози, слаби артисти...изобщо една самодейност. В "Забранена любов" пък някои от артистките говорят с диалект. А да се говори за хитови сериали....:))))).

Звезди....хитов....Абе за коя държава говориме, че не разбрах? Явно не е за България. А тези имена за първи път ги чувам.

Само в неделя го дават, защото великият български филм няма повече серии.А турските сериали дано наистина спрат да ги озвучават наши актьори, защото като чуеш двама трима с един и същи глас озвучени ти се доспива.

Гледам и турските, и българските сериали, и всички си имат стойност. Стига сте плюли без причина. На който му се гледа, да гледа, на който не му се гледа - да си гледа работата. Българинът от нищо вече не е доволен, защото така му е по-добре - да напада и ругае. Добро нещо няма.

Вие, които не одобрявате Яна Маринова си представете в нейната роля една невинна, нежна, млада артистка с тънък, нежен гласец и с добродушно излъчване. Е-е-е, тогава ще трябва да променят и ролята.

Не гледам БГ рецитали!! Така че ми дреме, кой, къде, на кого и пред кого рецитира!!

хахахахахаха явно NTV е платила доста на някои от коментиращите-"Зaбранена любов"е в пъти по-хубав!"Я стига това е най-голямата тъпня в ефира.Ако ми предлагат да избирам между него и някой турски-бих избрала турския-там поне играят като на живо,а пък и най-важното-НЕ СА В ЕДНА КЪЩА-ИЛИ ПО-ТОЧНО В ЕДНА СТАЯ!!!ХАХАХАХАХАХАХАХА А И РАЗБИРА СЕ ОТНОСНО "СТЪКЛЕН ДОМ"-ТОЗИ СЕРИАЛ Е СТРАХОТЕН,ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ СТАТИИ ОТ ТУРСКОТО МУ ИЗЛЪЧВАНЕ!В НЕГО МОГА ДА НАМЕРЯ И Д-Р ХАУС И ХОРЕЙШИО И МНОГО ЗАБАВНИ РЕПЛИКИ КАТО-"ТОВА БУКЕТЧЕ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ ГО ГУШНЕШ"-ЯНА МАРИНОВА(ЕЛЕНА)-СЪВСЕМ В НАЧАЛОТО Е ТОЗИ ЕПИЗОД!!!!!!!!ХАХААХАХА ЗАБРАНЕНА РАЗРЕШЕНА ПОЗВОЛЕНА ЛЮБОВ-ННННННННННННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!

В "Забранена любов" много малко артисти заслужават внимание. Еле пък Саня Борисова е такова дърво, че думи нямам. Засега "Джам сарай" печели в моите очи :))

Калин Врачански повече ми прилича на Висоцки , отклкото на Д-р Хаус, с тази разлика , че никой не го припознава във Висоцки ,се пак за новите натегачи Висоцки е руснак.

Защо българинът е толкова негативен?! Защо винаги плюем по нашето, българското? Дори и да не става то е наше и ако не го харесваме поне можем да не "ръсим" само критика. А относно сериала "Стъклен дом" страшно много му се радвам и е за предпочитане от турски простотии и другите чужди промивания на мозъци. Желая успех на всички

"Забранена любов" ми харесва в пъти повече от "Стъклен дом"

Значи ти си третия, който го харесва.Първите двама са сценариста и режисьора.Ама от мен да знаеш-голяма отврат.......

На мен пък не, само като се сетя за мизерните декори и ми призлява

Айде бабичките, гледащи сагите с айше и мюмюн да не се изказват неподготвени. "Стъклен дом" е хубав БЪЛГАРСКИ сериал. Само не разбирам защо турските боклуци ги дават по два часа в прайм тайма, а българския сериал само в неделя. И ако може пенсионерките,гледащи турските сериали да ми обяснят какво ги различава от латинооамериканските сапунки?

"Звездите на хитовия български сериал " Пълен смях. Това е като вица за морското свинче-нито е морско,нито е свинче!!!

много точно попадение - ЕВАЛА за коментара!!!!!!!!!!

Мъка, мъка! Освен традиционното завръщане на изброените, моля другите артисти ни ги спестете, плюс Яна Маринова.

И НАЙ-ТЪПИЯТ БГ-СЕРИАЛ Е ПО-ДОБЪР ОТ ТУРСКИТЕ БОЗИ ! " СТЪКЛЕН ДОМ " Е ЕДНО ДОБРО НАЧАЛО . ЯНА Е СТРАХОТНА , В КАЛИН ИМА ГОЛЯМ ПОТЕНЦИАЛ. УСПЕХ !

Съгласна съм. Трябва да подкрепяме българското. Да, има какво още да се желае, но нима турските /и всички чужди / филми не ги правят така вълнуващи дублажите на нашите актьори??? Ако го гледаме в оригинал и разбираме езика дали ще ни хареса тяхното изпълнение?? Усещали ли сте как застават на едно място и рецитират в турския сериал Листопад?? В крайна сметка нека бъдем патриоти - и най-лошото българско е по-добро от чуждото....

Калин Врачански е идеален отвсякъде. Същото обаче далеч не може да се каже за Яна Маринова. Изключително ми е антипатична - противна физиономия и отвратителен глас и преиграване до дупка. Докога ще продължават да я лансират, не знам.

Тоест Яна Маринова е идеална за образът, който играе ;)

Със сигурност няма да го гледам.Толкова е неприятно да се слуша монотонната размяна на реплики и в двата сериала,че всичко останало се обезсмисля.Това са ялови напъни да се засенчат турските сериали.Жалко,но е факт!!!

кат толкоз ги гледаш турски теряли кажи кои от тях има хубав заваршек ! някви умрели скучнотии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво толкова ни го набивате в главата този "Стъклен дом" - "Забранена любов" е в пъти по-добър, а го отвяхте от ефира и ни пускате разни порнографии, тип Биг Брадър, турски сериали и тем подобни, които с нищо не могат да ме привлекат. Да не говорим, че тази Яна Маринова, Калин Врачански и др. въобще не могат да играят. В Забранената любов също има Яна - далеч по-млада и с присъствие на артист с 30-годишна практика, Диана Любенова е страхотна и още, и още...

БТВ сега ще се насерат ще звездичките им ще ги дават и по Нова.

Тази Яна Маринова е невороятно трагичен случай. Не мога да разбера кой пробутва упорито тази жена за актриса.Много е зле, вкл.с гласа . Изобщо прехваления напоследък сериал е почти трагичен и не знам защо постоянно ни се набива колко били велики актьорите и сценария. Много , много са далеч от турските сериали, с които се сравняват.

Изключително ти е прост коментара бе гост!

Въобще не му е прост коментара ,а е абсолютно верен!ЯНа Маринова не е артистка ,не става.Има странен глас и играе непохватно и сковано.

nikoart

"Стъклен дом" е изключително приятен за гледане. Не знам докога, завистливи нищо не постигнали хора ще продължават да пълнят форумите със злобните си изказвания. Да, има какво да се желае и от към сценарии и от към актьорска игра, но не може да се отрече, че този сериал е сериозен успех за българското кино. А що се отнася за турските сериали - няма нужда да правим сравнения, всеки има различни предпочитания. Не ги гледам, но за разлика от Вас, няма да започна да ги нападам.

точно така и аз съм съгласна с гост-2 ( нерегистриран ) 25.05.2010 15:11, а на Оги ще кажа само едно - 1-во се информирай, после коментирай!!!! Бих казала, че сигурно и най-долнопробния турски сериал, ЩЕ Е ПО-ДОБЪР от тази БОЗА - незнам си там какъв дом.....

Гост, гледай си турските сериали като ти харесват. Мнението ти за българските сериали е тъпо.