Big Brother разменя жените на Антоний

Big Brother гони съпругата на Антоний, вкарва любовницата му в Къщата.

Обратно в новината

Коментари - Big Brother разменя жените на Антоний | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как да изпратя смс от уса, т.е. на кои номер за мобилните оператори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Nai-golemiat NESTASTNIK i KOMPLEKSAR e Antonii!!!!!

Уважаеми г- н ЮЮЮ, глупавото представяне на тази жена е по- красноречиво от мен. Тя каза че е имала брак- тъпо е развалила заради подозрение в изневяра. Сегашният й красавец- съпруг или не й е направил деца, за които трябва да се грижат. Тя трябва да мълчи, за да не го изгуби като баща на децата си- с парите, мъж до нея и от срам.

Каквито сестрите, такъв и братът. Не гледам тая простотия, предостатъчни са ми рекламите, за да знам за какво става въпрос.

А вибраторите разменят ли си?

Нова телевизия ме разочарова ужасно много, защото с този сезон на Големият брат, напълно не оправдаха моите очаквания. То бива простотии и клюкарски истории. По техни данни съдя, че българското семейство не е истинско семейство, а някакво сборище от проститутки, побойници и не образовани хора. И товаШоу на Иван и Андрей е ужасно тъпо, по-добре си пусни платен канал, хем сцените ще са по-добри хем няма да има нужда да им траем пубертетската превъзбуда.

защо ревете толкова, и на всеки един от вас да дадат, да речем 5000 лева за едно влизане от 3 дена в Big \brother, аре кажете, кой не би го направил......

Съгласна съм с теб!!! Те винаги по форумите всички са голями МОРАЛИСТИ, но когато стане дума за пари, всеки се реди на опашката с МЕРАК!!!!!!

може и да не е всичко само за пари,може АНТОНИЙ например да има проблем със секса, както други хора имат с наркотици, алкохол, хазарт...и всичко това се използва от продуцентите

Курвата на Антоний (брат на другата курва Ивайла Бакалова) влязла в Къщата?!...Е, и?! - Простаците да си пращат SMS-ите...

защо няма в тая тъпня поне 1 нормално семейство?!?!?! Всички са едни боклуци.

повръща ми се от това предаване -селско и просташко

Абе, от Долно Уйново ли излизате тия, дето пишете тук на този непознат за нас език.Боже, боже, потресающа неграмотност ...Тази държава наистина изживява началото на края си...

да си хабите тока за тези простаци пхо просташката чужда телевизия, която изпоуволни кадърните си кадри и останаха мекеретата и послушковците.На затъпял народец - тъпи забавления......

чудят се с какво да си вдигнат рвйтинга на простотията, която нова тв и злъчва от край време. кой го интересува кой с кой спи и какъв му е личния живот?! негова си работа. само за да може да се правят някви пари, цяла българия е седнала да гледа тая сган селяни които по цял ден се псуват и т.н. В такива ли сме се превърнали бе?! простаци дето друга работа си нямат ми само клюкарстват!!! ега ти и нацията ега ти и чудото!!! пфуу... //селяни нещастни//

На женкар няма да направи впечатление коя жена е до него. Чак сега простата Цанка разбра, че не заслужава да си разваля семейството заради изневяра. Смисълът да има емоции в тази посока е да утвърдят моралния упадък- циганията в обществото.

Че то тва семейство ли е.? Какво повече д аяму разваляш? Заради кое си струва да си замълчи жената?

palen sram za nova tv to biva biva ama tova ne se nosi

нека вкарат и баба му ако може *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Биг Бротхер изсра едно голямо лайно!

какво унижение какав срам за пари балгарина е способен дори и маикаси да продаде бог да пази децатани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно все още има малоумници, които си промиват мозъка с тая боза. Ама нали сме демокрация, пък и тия от СЕМ само си бъркат в носа. Нека всеки ипростява колкото може и иска. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на нова тв, браво на зрителите и. Прост народ - слаба държава.

егати подигравката, ма какво ли се чуда ники николов друго не може да измисли,тарси само интрига. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

срамота! хора, опомнете се, някакви си продуценти ще изгонят законната му жена и ще вкарат лубовницата му!!! това не е биг бротхер фамилъ в никакув случаи! куде е семеиството се питам аз? но всичко започан когато ги вкараха в предаването и н.кунчев каза на жената да излезе за да може да си говори с муя и за лубовниците му!!!! :(((( позор!

ми то е ясно анатолий ,ще спечели,първо сестрите му ще пуснат някой ес и мес после той като вземе парите ,ще им се издължи второ тази танцьорка може и да не му е любовница ,просто да става шоу,тя затова и цанка се си мълчи ,разбрали са се с продуцентите ,че така ще дигат рейтинг,трето ивайла и сестра й са известни и винаги могат да ги канят ,за рейтинг и т.н. сигурна съм ,че това е нагласено най-малкото ,защото любовницата е доста по-грозна от цанка,а и тя му е била опора цял живот ,но те явно са предценили ,че могат да го изиграят в името на голямата награда,

Чак пък по-горзна......айде, няма нужда :))) Момичето е спимпатично и доста устато. Тъпото е, че явно обича Антоний, а той я смята за свое твпрение. Каквото и д азнчи това.

Божеее, на какви унижения се подлагат хората

така е какво ли не правят хората с достойнството си

за пари са готови на всичко

За пари всичко правим. Само дето парите не са направили никого по умен или безсмъртен. А аз искам точно това.