Понеделник - ден на красотата в офиса

Проучване показа, че работещите хора влагат най-много енергия за постигане на добър външен вид в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Понеделник - ден на красотата в офиса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според числата - 16 минути за хигиенни нужди в понеделник. Колко ли са им минутите за хигиенни нужди в петък тогава? Ако продължим с математиката - 3 минути. WOW за британките и за занимаващите се с такива проучвания.... и за такива като мен, които ги четат ;)

Хаха, да бе да! Като знам каква гарга съм днес, представям си до петък!.. :))) Светът отива на никъде, щом учените смятат колко време се гримира една жена! :)))

По тази логика аз трябва да съм мъж, след като от понеделник до петък подготовката все ми е 15мин :) И как се подготвят хората, които работят на график? И не са на работа само от понеделник до петък?!

Галантността на мъжете на работните им места зависи от честотота на появяване на нова колежка. Красотата на жените зависи от вниманието на мъжа до тях: дърво- небрежна, кавалер- елегантна, влюбен- великолепна.

Да ме прощават господата, ама наистина е вного трудно да работиш сред.....130 красавици, макар и от различни поколения! И всичките ми колежки се надпреварват ежедневно, коя да бъде по-елегантна, весела и толерантна.......Дай Боже всекиму! Наистина българката е на върха!!!!

Щастливецо, да не би да работиш като теляк в женската баня или като масажист в елитен салон???

ваобще не е вярно.....!!!!!!това да не ти е соц едно време дето се капят в неделя и се подготвят за работа....хахахахаахха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.