Диана Любенова с предизвикателна фотосесия

Седем години по-късно Диана Любенова се завръща на корицата на Playboy и то за юбилейния брой номер 100.

Обратно в новината

Коментари - Диана Любенова с предизвикателна фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЯ Е МОЯТА ЛЮБИМА АКТРИСА В СЕРИАЛА ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ ДИДИ МНОГО ТЕ ОБИЧАМ И ТИ СЕ РАДВАМ ВСЯКА ВЕЧЕР ОТ МАЛКИЯ ЕКРАН ВЪВ ФИЛМА ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ СТРАХОТНА СИ

Защо се съблече ма жена? Бях ти фенка до сега........е такива грозни цици и Лиляна от биг бро няма.

Еми, пуснал Плейбой една корица и за геронтофили. Лошо няма - най-много да им падне тиража!

Хубава е в лице, слаба е-не й е лошо тялото,като актриса си има таланта-спор няма....ама кой й сложи този отвратителен силикон!!!!... Въпреки,че все пак и тя трябва да си е избрала формата,нали,...егати вкуса-отврат!!! По-добре да не се показвала!!! По-обле4ена е по-примамлива,защото тогава гадните форми на гърдите не се забелязват толкова! И крава даже не мога да я нарека-те май по-стават..

Супер е мацката....!!!

НИКОГА НЕ МИ Е ХАРЕСВАЛА ТАЗИ ЖЕНА. НИТО КАТО АКТРИСА НИТО КАТО ЖЕНА. ДРАЗНЕЩА Е.МНОГО ВЪЗРАСТНА ИЗГЛЕЖДА,.

Както и да застане тази толкова набутвана физиономия, все нищо привлекателно, нито лице, нито тяло. Направо не е за вярване, колко принизени са критериите за хубост тук. Ако това е хубост, то значи и Квазимодо е красавец. Всички така наречени успели миски изглеждат отвратително. Има ли шанс в тази държава някога да се проведе истински, чист от намеси, безпристрастен и с компетентно и разбиращо от красота жури, конкурс за мис, за корица на списание или за каквато и да е хубост. Как пък им е приятно на такива като тази, да ги четкат като знаят че нямат покритие. И като актриса не струва - в тъпия сериал е просто мъчение да ги гледаш, и нея и повечето от останалите. Нескопосана декламация и безизразност. Добре че пуснаха турските сериали, нека погледа женицата, може и да види нещо, ама дали ще се научи, кой знае.

Да си тъп, може би не е толкова страшно, ама ако не познаваш достатъчно добър пластичен хирург, тогава положението започва да става застрашително. Както и виждаме. "Плейбой" показва една мила, родна картинка. Ако ще снимат лелички, по-добре да покажат Камелия Тодорова !

офффф не е ли малко стара вече за такива фотосесии??? за пореден път се обеждавам,че в бг класа няма! или ако има трябва с лупа да я тарсиш!

Извинявам се предварително за моята неосведоменост, но моля за пояснение. Въпросната дама ми се натрапва вече няколко пъти от страниците на интернет или в случайни тв програми, сърфирайки по каналите. Аз не я познавам, не зная коя е тя, защо непрекъснато ми я натрапват. Човек със стабилна професия съм, владея 3 езика, пътувам често в чужбина, но ме изумява натрапването на личности, които не са популярни, а непрекъснато ги лансират, белким ги забележим и започнем да ги боготворим. Измислени звезди, така не се получава популярност. Пишете за и лансирайте стойностни и наистина успели със своите постижения хора, а не напълно непознати или еднодневки. Омръзна ми от измислени звезди и хора , бутайки се в пространството с мелодраматични истории, сексуални подвизи или просто тотални чалгари и олигофрени.

Марийче, като ходиш по чужбина, обясни на нашите PR как да си рекламират стойностните хора, защото г-жа Любенова е страхотна актриса - поне за мен, но в нашата държава сме нон стоп в криза и човек, ако иска да прогресира, трябва всячески да се продава.

На нейно място щеше да ме е срам да си развявам нескопосания силикон!

Никога не е късно да станеш за резил...

коя е таз Лелка

до всички които не знаят явно от чалга сте доста изперкали дияна любенова е актриса от теарара на армията там играеше до преди 4 години казвам 4 години защото 4 години не сам в страната

Диана Любенова е много талантлива , красива и сексапилна актриса !! Възможно най - добрия избор на Playboy :)

е, ама и тя ли , не го очаквах , защо всички трябва да се показват ?!?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

поздравленя за дяна и плeйбой. страхотна корица *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знае ли някой какво работи тази госпожа?Певица ли е,манекенка ли,нещо друго ли?

Ами как ще знаеш, като гледаш само американски екшъни и турски сапунки? Диана Любенова е артистката, която играе ролята на най-великата "Уси" /ако ме разбираш/ в нашия сериал "Забранена любов" - просто е върхът.

Забравих - точно на 31.05. стартира поредният сезон на сериала ни и може би затова са се сетили за Диана Любенова - тя там изпълнява ролята на г-жа Константинова /богатото семейство/.

еее красива е

Явно списание Плейбой яко запада, щом са опрели до личните приятели на изпълнителния директор.

Всичко си дойде на мястото! И така се прави "кариера" с такъв "кастинг". Много мръснишко е и не всеки го може. Е как да я гледам тази Нова ТВ, като всичко там е една помия. След смъртния случай с момченцето вследствие на "възпитателната" роля от тяхното шоупредаване "Страх", както и непрекъснатите и "брадъри" на тази ТВ трябваше да й бъде отнет лиценза, заличена от националния ефир и осъдена.

Що се е съблякла таз женица, пари ли няма що ли?

Тази жена е близо на 40,успяла е, защо й е да се съблича? И то несполучливо

ами защото явно има нови цици та да ги покаже

много несполучлив силиконов бюст

Е,като я гледам не ми доставя естетическа наслада-мисля,че е вече застаряваща и приличаща на доста употребявана-няма младост и свежест.Ако се е снимала,за да вземе някакви пари я оправдавам,но по-добре за в бъдеще да не го прави,защото ни отвращава.