Ели Гигова и Камен Алипиев ще водят студиото за Мондиала

Спортните журналсти Ели Гигова и Камен Алипиев – Кедъра, ще бъдат водещи на най-горещото събитие на лятото - Световното първенство по футбол.

Обратно в новината

Коментари - Ели Гигова и Камен Алипиев ще водят студиото за Мондиала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкото Ели.Като не става за друго,тати го набута за спортен журналист.Ама тук се иска интелект и големи познания. А това Ели даже не може да говори правилен български език.Голяма досада.

Откъде ще коментират световното по футбол-от UAR или от бг?

Махайте я тая ! Стига резили .

е какво и показвате снимки на водещата, сори забравих и името, тя нали ще води предаване, ние да не сме някакво жури тука или какво трябва да направим да и се възхищаваме на тъпите снимки

Ели, Ели щастлива ли си с гърба на татенцето? Сама какво би ваправила, а? Не ти завиждат колегите ти, те просто те съжаляват. След такива "успехи" не се съмнявай ще дойде и възмездието. А иначе просто не блестиш нито с външен вид, нито с интелект. Блясъкът ти е с парите на тате.

най-нелепата комбинация ЖЕНА ДА КОМЕНТИРА МАЧОВЕ,не гледам мач и не ме интересуват, ама защо я бутате тая където не требва.,или татенцето така каза.......

наистина не знам коя е, ама за който разбира от футбол не му трябва коментар, така, че дали тя, дали Лечков, май е все тая, с тази разлика, че Лечков напълно заслужава.

Камен Алепиев е добър коментатор

Още едно потвърждение за ширещата се шуробаджанащина в БГ. Софето бъка от некомпетентни връзкари - до болка втръснали с медийните си изяви.

Така е в България!Некадърните на екрана,а добрите коментатори в отоуск!

Момата не познавам, но този е голям дръвник! Имаше един Ивайло не знам кой си, трябваше да ги вземат двамата, за да може поне да се смеем като хората.

уважавам и двамата но камен говори много барзо,монотонно и не му се разбира нищо

Навремето се сещам в едно студио преди Формула 1, някакъв зрител се обади и ги пита кой ще коментира състезанието. Като му отговориха "Ричард Груев", човекът просто им каза: "Мерси, ще я гледам по RTL.":) Това важи и за футболните коментатори. Дори и викащите араби по Ал-Джазира са по-малко дразнещи от Василев, Ибришимов и компания.

добре че баща и плаща с откраднатите от народа пари иначе едва ли щеше нъкои да чуе за тази но за нас които сами се изучихме тук и си поехме ражодите едва ли ще ни назначат в бг тв е за това ни е скапана дарявата но ние и тук се оправихме тук наистина дават вазможност на умните да напредват и нъма измислен елит като в бг

надявам се Калин Катев от БНР да НЕ коментира... На миналото световно, когато той коментираше спирахме звука на ТВ и слушахме Дарик ...адски е противен и досаден като коментатор... добър журналист е, но за коментатор - НЕ СТАВА!

Ужас. Най-мизерната телевизия, най-мизерните водещи....потресен съм....Диема трябваше да предава първенството...

Ако не е баща и, къде ли щеше да е ?

Петър Василев дано да не коментира нито един мач :)

Най-жалкото е че,канал1 ще предава световното.Искаше ми се да гледам мондиала формат 16:9 ама карай.

Световното ще го дават във FullHD (демек 1080 реда). Така че няма какво да се оплакваш - просто провери при кабелния/сателитния си оператор дали ще се вредиш

малееее, боже опази *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...мамкаму не ми работи MUTE-то, ще ида за ново дистанционно ;)

Е, татко й е платил за това...;)

Да не говорим пък за Камен Алипиев, който е телкова досаден и неприятен коментатор, че само заради него няма да гледам футбол. Когато коментираше Олимпиадата, направо ми идваше да строща телевизора.

Голяма глупост, некомпетентна "журналистка" , която само се усмихва и задава клиширани въпроси и Камен , на чийто коментари съм се смял повече от десет години. Няма да забравя, когато коментираше НБА преди години на всяко предаване правеше поне по дест грешки с имената на играчите и т.н.

след като тези световни капацитети ще водят футболните студия , ще се търсят алтернативни канали.алипиев да си коментира баскетбола а гигова ...........

Това направо е смешно, да не кажа някоя по "народна" дума! Световното първенство да се предава от най-скапаната телевизия в България и да се коментира от екип, който няма хал хабер от футбола! А тази богата госпожица нека да си ходи при любимия!!! (знаето кой)

кво общо има футбола с връзките между хората и ква е тая ''експертка'' Ели Гигова?Този анал1 трябва да го закрият,няма оттърване от комунизма...

След тази новина ще знам да следя Мондиала по някой чужд канал ;)Иначе нищо против, тя Ели Гигова е световен експерт по футбол, спор няма!

Що? Може да е имало момичето гадже футболист. Татко като плаща, всичко може.