Вили Сечкова на работа след раждането, продуцира Камелия

Бившата водеща на „Градски легенди“ Виолета Сечкова, ще продуцира предаването на Камелия, което ще стартира другия месец в ефира на TV7.

Обратно в новината

Коментари - Вили Сечкова на работа след раждането, продуцира Камелия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хем е красива, хем е умна- не парадира с връзките си, богатсвото си и талантите си. Спокойно се бърка в 10- на други предавания- за красота, кулинария, новини в модата. Такива жени са жива енциклопедия за изгъзици в различни области. И. Гарелов и Иво Инджев ряпа да ядат.

Как все така става-хубавица грабва баровец и изведнъж става бизнес дама.Колко продуценти на 25 години наизлязоха-тц тц-някой да е учил нещо за да стане такъв??Затова тв-то ни е такова блуткаво и неориентирано.

Че тя това за работа ли го има?

и на мен много проекти ми се въртят в главата, но се чудя какво ми липсва да ги осъществя така бързо... аман от връзкари ... така българия никога няма да просперира ... хора с никакви идеи и пари се натрапват непрекъснато докато други хора с наистина хубави идеи никога не получават поле за изява

Колкото амбициозна, толкова и посредствена. За красова изобщо не може да става въпрос, дори е от категорията неприятни жени. Глуповата личност.

Мъжа и може да е богат ама ми се видя простоват когато с Рони Колман гостуваха в предаването на Росен Петров.

поредната пародя на предаване с водеща чалга звезда, тва се едно порнозвезда да земе оскар за драматична роля... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кога пак ще си свали гащите в "Maxim"?

Една от най-красивите и чаровни българки!

Това сама ли си го написа, Вили?:) Една кльощава солета с претенции за голямата работа, основавща се на богатите си гаджета, които е имала. Една голяма претенция без покритие