Симона Първанова в лятна фотосесия с горещ модел

Водещата от “Планета” Симона Първанова и носителят на титлата “Менхънт 2008” Траян Личев създадоха на Черноморието атмосферата на Сен Тропе като модели на лятна и плажна мода.

Обратно в новината

Коментари - Симона Първанова в лятна фотосесия с горещ модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тези жалки любителски снимчици?! И тая женица не е ли малко възрастничка за подобни закачливи пози с младото момченце?

моля симона да престане да се самоизтаква като пише коментари сама за себе си.нека другите изказват мнение.снимките са прекрасни,но с превзетоста си симона дразни много хора! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

добра сесия и сам впечетлен от банските на тази марк вилибрегуин изглеждат адски интересни. симона е адски голям професионалист според мен и модела муж е мн различен и красив! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво страхотна е симона парванова, мн добра сесия чесно несам виждал толкова позитивна сесия и такова излачване има в тези снимки, страхотни са и двамата!

Никаква тръпка не си личи! Асоциацията по-скоро е за боа, която се кани да погълне зайче. Ама да не обиждаме животните, тая надуваема евтина секс-кукла да я наречеш, пак ще е комплимент за нея!

Снимките са страхотни, въпреки че нямат нищо общо със Сен Тропе. Момчето е много красиво и доста по-младо от Симона.

КРАСАВИЦА ОТЛИЧНА Е СИМОНА ПЪРВАНОВА - УМНА, УСПЯЛА, МНОГО КРАСИВА, ПОЗИТИВНА, УСМИХНАТА И ДОБРА. ТОВА СА МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ НАЙ-ДОБРАТА ТЕЛЕВИЗИОННА ВОДЕЩА В БЪЛГАРИЯ. РАДВАЙТЕ СЕ КОГАТО ХОРАТА СА ЩАСТЛИВИ И УСПЯВАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ ДОБРЕ, ЗАЩОТО ТАКА, КОГАТО ПРИЕМАТЕ И ХАРЕСВАТЕ УСПЕХИТЕ НА ДРУГИТЕ ХОРА И ВЪВ ВАШИЯ ЖИВОТ ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧВАТ ХУБАВИ НЕЩА. СИМОНА И ТРАЯН СА КАТО 2 СЛЪНЦА - СИЯЙНИ И ПОЗИТИВНИ. БРАВО НА ТЯХ - ТАКИВА ТРЯБВА ДА СА МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ.

Кремено от Стара Загора , ти ли си ма ?

Тая Симона му е като майка на туй младото яре.

Е ТОВА ПЪК АКО НЕ СИ ГО Е ПИСАЛА САМАТА СИМОНА ПЪРВАНОВА!

Добре де, Отличника го видяхме, Баба Яга също... ама защо я няма Красавицата???

Милото момче, да не се захваща с този звер

...и как създадоха атмосверата на Сен Тропе !?

момчето е много красиво по принцип, но са му изтанили прекалено много веждите, не прилича на маж!!!!и дамата хич не му подхожда.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

колко е хубав!!!! прекрасен е траян! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.