Коментари - Денис Ризов ще конкурира Слави и Иван&Андрей | life.dir.bg
назад

Денис Ризов ще конкурира Слави и Иван&Андрей

Основателят на "Ахат" има намерение да пусне скандално вечерно шоу, което да е конкуренция на "Шоуто на Иван и Андрей" и "Шоуто на Слави", похвали се самият той пред Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Денис Ризов ще конкурира Слави и Иван&Андрей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички оплуват слави и ме кефят но които и да прави каквото а да било само и само да го засенчи ползва неговите идеи било то с бенд било то са балет или пак смешни актиори и да кани гости така че значи слави си е наи добря завиждаите

Тая песен той ли я е написал, че са дава право някой друг да я пее? знае ли някой кой е авторът/

този е по добре да се "грамне" веднага. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля, че има чувство за хумор и се държи доста добронамерено. Ако "случи" и на сценаристи, хептен добре! :)))

Тоз ли беше залюбил М.Игнатова .Много ми е неприятен , халал да са му многото пари щом е изолирал детето си и съпругата си заради едната си свобода .Явно няма понятие какво е съдържнието на думата "свобода".Позволява си дори да плюе майката на детето си .Още по-неприятно и нечестно.

и кво ви пречи човека?чалгари прости. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДА БЕ КАКВА КОНКУРЕНЦИЯ, ТОЯ Е ТОЛКОВА ПРОТИВЕН, КОЙ ЩЕ ГО ГЛЕДА...

Стига вече с клонинги. Едно такова токшоу е предостатъчно. Опосумите ми идват в повече, сега и Дениз. Нищо лично против него, но гостите вече се изчерпаха.

Чудя се Наталия Симеонова как е търпяла това гнусно същество. Неприятен е като излъване и според мене неможе да има успех каквото и да родхване. Успехът му е само като си плаща

Всички ние им правим рейтинга като ги гледаме.Един съвет - не ги гледайте ,четете книги или излезте с приятели.

изключително симпатичен, интелигентен и е помогнал на много хора да се реализират или поне да се почустват по- щастливи!

този е много антипатична личност, няма никаква физика, нито стои добре пред камера, дори напротив, но всичко се дължи на връзки, това е от край време и ще си продължава, а и не мога да разбера Наталия на какво се надява и за какво страда толкоз

Конкуренция няма как да бъде на никой от тях ,ако лично го води.Той е мъж навлязъл в една критическа възраст и държанието му е като на един пубер-лигаво ,нагло и комплексирано.Последно го гледах точно при Иван и Андрей и неможех да повярвам ,че един зрял мъж може да се държи така.През цялото време отмяташе коси като фолк певачка ,преиграваше ,смееше се безпричинно .Жалко защото страшно много съм харесвала ,,Ахат,,.

С какво ще ги конкурира? С корем?

Рядко несимпатичен човек ... не знам какво толко му харесват!

А ДЪВКАТА С НЕЯ ЛИ ЩЕ БЪДЕШ

Наистина е много неприятна личност! Да се благодари на бща си дето е бил кмет на община Панчарево на времето, и близък разбира се на партията майка дето ги назначи за бизнесмени след 89-та!

щях да попитам, откъде тоя има толкова милиони, все кара луксозни мерцедеси, жена му също (бившата ли е незнам), а има вид на клошар

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КОНКУРИРА СЛАВИ ТРИФОНОВ!ТОЙ Е ЕДИН,НЕПОВТОРИМ И НЕНАДМИНАТ ДО СЕГА!

Никой не може да те конкурира по простотия и невежество ! Тука ти си ненадмината и нямаш равни на себе си !

Нели, пий се редовно хапчетата. Учиндолската кратуна се е превърнал в заядливо старче. Преди сделката за продажбата на bTV Славчо в последния момент е разписал договор за още една година догодина по това време той вече няма да е в bTV и тогава ще видим кой с какъв рейтинг е !!! ;-)

Ново двайсе! Като опит може, но дали ще утрае до есента - съмнявам се. Ако почне да се облича по "турска мода" като Гала - може и да го потърпят, но едва ли ще има нещо кой-знае какво да "изнесе" по-скандално на публиката (или може би "много жълто"). Гала си сложи шалвари, тоя може да си сложи и фес (няма проблеми - важно е да върви алъш-вериша на предаването). Тая овца освен че е тъпа, почна да се вживява много на екрана. Явно й е наближило времето да "слиза от екрана" - е тогава и на Дениско може да му излезе късмета. Хай да му е хаирлия! Само че май няма да е!

ама много ша въ замоля стига простотий ,тоз е най-противен от тез изброените ,а и слави ,и иван и андрей ,който не одобряван с опит и сценаристи ,особенно на слави са и умни и ку-ку бенд е талантлив ,имат проблеми ,тоз какво ново хубаво и интересно ще ни покаже ,за начало да намерят пластичен хирург и коафьор ,тези хора огледала в къщи нямат ли?

Кой ве слави ли ??? Мани го ве.

Този има такъв неприветлив вид с тази сплъстена коса и мазна физиономия, че ми е чудно как го понасят жените, но за пари всички се продава.

Истината е, че има многооооо пари :) Всяка 3 жена няма нищо против да спи с подобни "има такъв неприветлив вид с тази сплъстена коса и мазна физиономия" след като е осигурена с финанси ;-)

още един буламач този нещастник ако знае колко е антипатичен ще се скрие в миша дупка не да прави шоу

Ти си антипатичен ве ! Той не е ! Не го гледай като не те кефи?

И аз смятам да почвам в някоя телевизия щоу конкурентно на "Шоуто на Иван и Андрей" и "Шоуто на Слави" :))))

а дъвката ще я извади ли от устата си - не мога да го гледам като я върти

Не няма да си извади дъвката. Ми не гледаи ве !

Толкова е неприятен и отблъскващ с тази тлъста физиономия

Само шоу на Денис Ризов ни трябва, ама телевизята и без това е булмач, та нека е пълен. Мисля, че не става и е досаден. Да и аз съм метъл, но това не значи, че трябва да ми харесва. Колкото да даването правата на Лили да изпее овцата - защо пък не, Лили няма да направи лош кавър това съм сигурен. Предполагам, че идеята е дошла от китариста на ЛилиИ - Бисер, който знам, че ще го извири яко.

Да конкурира Иван и Андрей никак не е трудно - каквото и да направи Денис, все ще е по-добро от тяхното "шоу"

Да само това шоу ни трябва !