Ирена Милянкова свежа и красива в 4-тата си бременност

Бременната с 4-то дете манекенка Ирена Милянкова позира с дълга женствена рокля и красив шал пред обектива на SofiaStreetStyle.com.

Обратно в новината

Коментари - Ирена Милянкова свежа и красива в 4-тата си бременност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има нещо много гнило в цялата работа ...ако таткото излезе на светло ще се изясни...да демонстрираш размножителни способности на фона на всеобщото безплодие е като пир по време на чума

Да, браво на жената, че е родила 4 деца. Да са им живи и здрави. Хубаво е да се ражда, когато си по-млад, но тя не е родила млада, тя е родила - малка. Но всичко е въпрос на личен избор. Кои сме не да я съдим?!

как не ви е срам да коментирате една балгарска маика героиня че е родила в тая скапана даржава толкова деца затова и последната статистика на преброяването е отчаиваша.аз самата сам на ч1 иимам 3 деца пораснали студенти.

S tova che, ne e NIKOLETA LOZANOVA..........

Отделен е въпросът с имената на децата и. Това говори единствено за огромна простотия и невежество, които не се заличават с дипломи. А добрият характер няма нищо общо с простотията. Тя може да е много добра, но да е много проста.

Повдига ми се, като си помисля, че Ирена може да влезе тук и да прочете някои от коментарите. За тези, които питат с какво е известна, Ирена е манекенка с опит от световните подиуми. Страхотна майка е (запознахме се в парка покрай децата и имам наблюдения); образована е (продължава да учи и да се развива в други области освен манекенството), при това е невероятно земна и скромна, с много мило отношение към хората и без грам надменност. Децата са много добре възпитани; занимава се с тях, прекарва много време с тях, те са в центъра на живота й (въпреки възможностите, които има с нейната професия). Доколкото знам, родила е за първи път на 16 (на 14 се е запознала с мъжа си, ако четете внимателно; не е родила на 14). Срещала съм и майка й (отново в парка, на разходки с децата заедно с Ирена). Също много мила и интелигентна жена. Не знам защо пиша всичко това и дали на някой му пука; но моля, като пишете подобни глупости, мислете, че става дума за реални хора, такива като вас, които могат да бъдат наранени от подобни коментари.

Наранени от коментари :) Ми да не ги четат тези окментари. КОгато доброволно излагаш личния си живот пред публиката значи си готов да чуеш какво мислят за теб. Ако не - да не натрапва идилията си.

Тя е родила точно преди 15-ия си рожден ден, това се разви пред очите ни, така да се каже. Ако бяхме в друга-нормална държава, този, който е баща на децата и, щеше отдавна да е в затвора. Пък и тя ако я чуете как говори за тези неща, си е чиста проба нимфоманка.

Жената виждам, децата също. Но къде е семейството за което пишете. Къде е бащата? Не обича да се снима, явно :) Е, не питам защо :) Ама мамата на самотна майка прилича така, поне бодигардите да бяхте сложили за цвят :)

ама че сте злобни,браво на момичето,това иска-това прави.АМАН от стари моми-кариеристки,писерушки-писерушкови:)

В цялата работа нещо издиша. Нещо не ми звучи нормално.

точно така

ааа,някой случайно може ли да ми каже тази пък коя е, съвсем сериозно? значи, повечето журналисти така поднасят информация за някои ''известни личности'', че едва ли не ние ''простосмъртните задължително трябва да ги знаем кои са и с какво се занимават, все едно че те са некви вездесъщи големци! Неква манекенка надула корема за пореден път- чудо големо, ебати събитието!

Забелязах наколко снимки на ,които каката не изглежда видимо бременна.Мисля да си ги запазя ,защото както изглежда са голяма рядкост.

Жената се скапва от толкова бременности и раждания! Да не говорим за отглеждането!

Браво, да са живи и здрави всички! Възхищавам се от такива жени и като модел е страхотна /няма нищо общо с "моделите" надути със силикон и наплескани с грим/. Много щастие на семейството!

семействодеца + съпруг. Не виждам мъж на снимките. Иначе е прекрасно да се раждат и отглеждат деца. Да са живи и здрави!ДАНО 4ЕТВЪРТОТО НОСИ ХУБАВО БЪЛГАРСКО ИМЕ.

Браво , хубаво е да се раждат повече дечица в България, а колкото по - раничко си ги отгледа, толкова по - хубаво, ще имат по - голям шанс да се радват на внуци и правнуци. :) Това е Божа работа, когато е речено, тогава, не е до възраст. Има хора и на по 40 са с манталитет на тийнейджъри и не могат да поемат отговорност. Жалко само, че децата не са се метнали на майка си по хубост, явно бащата е доста неугледен и затова не го показват по снимките.

Не виждам какво толкова има героично да родиш дете преди да си навършила пълнолетие, че даже и да се хвалиш с това?! Да не говорим що за пример им дава - плодете се, образование не ви трябва?!

ГЕРОИЧНО е разбира се да са толкова осъзнат като личност преди пълнолетието и да искаш да имаш дете. При нея е било желана бременност, не случайност. Сега жените им трябва да станат на 40 да осъзнаят какъв е смисъла в живота и се чудят как да забременеят. Уважавам избора на хора които съзнателно никога не са искали да имат деца, но не уважавам някой който се сеща за това на 40. Това че е манекенка, интелигентна и красива видимо нервира много хора, просто и завиждат. Живея в страна където хората не са по-богати от българите, но обожават деца. Има много майки и с 4 и 5 деца които изглеждат като манекенки. Възхищавам се на такива жени които могат добре да организират живота си и да отгледат много деца,да работят и да се развиват едновременно. За това се иска сила на духа.

Това е страхотно! А на завистливата ... от по-нагоре ще кажа, че не става само с пари, а трябва и желание. Има много богати к...и, които раждат по едно, за да не останат капо пред приятелките, но егоцентризма ги спира да за второ. А тази жена след години ще има голямо и щастливо семейство с много деца да я радват. Не е толкова ненормално да имаш 4-5 деца. Не гледайте "нормалното" в БГ и в днешно време. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

прекрасно създание, да е жива и здрава и да се радва на лека бременност и всеки миг! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лелеее, егати гаднярите сте. Хубава моделка, майка на 3 деца. Познавам я лично и знам, че сама си ги гледа, ама вие не може да не кажете нещо злобно. Много сте низши. Мъчно ми е за вас........Нещастници...

Свалям й шапка! Евала и смело напред!

Хубаво е, че се грижи за децата си и ги обича. Странното е, че на 14 е забременяла, на 15 е родила, на 17 е имала второ дете и т.н. Мъжът й е с 15г. по-възрастен. Принципно ОК, но аз не бих парадирал с това, най-малко не е общоприето и не е ценен пример. Друг е въпросът, че дъщеря й след 6г може да стана майка, а тя самата на 30 да е баба. Вече с имената е пълен шах-мат, но не е странно предвид другите обстоятелства.

Много е млада-на 15 ли е родила първото си дете?

много е нежна, тя самата прилича на дете

в америка 3 деца си е нещо нормално. 4 сащо е нормално за средната класа. а това че булгарките са тарикатки и се чудят как да родят половин дете е вече савсем друг вапрос. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нашите баби като са имали по 5-6 деца сигурно са имали бавачки...Да си жива и здрава още толкова да родиш-децата са радост-колкото повече толкова по-голяма...

Извинявайте, ама какъв пример може да е тя за младите като е родила на 15?!

Прекрасна, мила, нежна...одухотворена...Една наистина щастлива жена!

Много е противно,че е зараждала от 15 години,ако не и по-малка.И още по-противно,че на фона на общата бедност,когато обикновените хора и едно дете трудно отглеждат,демонстрира как се плоди.

Хаха, каква е тая циганка ве? Ок, шегувам се. Браво на момичето. А на завистниците по-долу: ами и вие ще станете на 40 преди да се усетите и без да сте постигнали нищо стойностно. Госпожата от снимката поне прави единственото смислено нещо в живота. На кои да се кефим на 40 годишните изрусени простакеси, които и едно лапе си нямат, че и мъж не могат да си намерят. ;)

Животът и е от 15-годишно дете до 24-годишна жена само да ражда деца, 4 деца за 9 години. Съчувсвам й. И що за мъж може да причини това на една жена.

съгласна - явно само за това става , да ражда , ако няма умствен капацитет за други неща какво да прави...

Браво! Подкрепям напълно. Това е най-високото доброто, както за нея, така и за обществото! Това е най-голямото богатство! И...Таня, децата се гледат добре не с пари, макар че са необходими за да гледаш 4 деца, а с ...ЛЮБОВ! А не смятам, че можеш да родиш 4 деца, само защото имаш пари.

Ирена Милянкова е изключително красива и чаровна млада жена!Казвам и огромно Браво за това, че се е решила на тези години да гледа дечица.Пожелавам и лека бременност и живо и здраво момченце:)

Само на мен ли ми се струва странно, че най-голямото й дете е почти колко нея вече. Започнала е с ражданията на колко беше...14 години? Това не се ли води подсъдно? Дано обяснението е че крие колко годишна е всъщност. Иначе другият вариант е направо отвратителен.

Ти пък КОЯ си, че да я съдиш????Я гледай себе си злобарка.....

Да е жива и здрава. Тази жена е наистина уникална и достойна за уважение!

Таткото е за Прокуратурата...!

само хубави неща желая на тази жена и децата но самата мисъл че дете отглежда деца (3 досега) ме ужасява...чак за четвъртото маж е по нормална възраст за раждане.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боже, колко злобни женки са се изказали пак. Абе, хора, какво ви става? Защо просто не бъдете толерантни към желанията и изявите на другите, и най-хубавото нещо на този свят- идването на нов човек, е повод да плюеете отрови и жлъч? Обяснението е просто- защото тя е хубава, богата, млада, щастлива и ...бременна. Бремеността е най-хубавия период от живота на една жена и който не го знае е пълен нещастник!

Евала!!!!

Защо никъде не се споменава името на любящия баща и няма нито една негова снимка? Има ли изобщо такъв?

децата да са живи и здрави но момичето да помисли за себе си защото нямя нищо по-важно от здравето а 4 деца са много през такъв кратък срок съпруга й ако може да забрави за мъжкия егоизъм

Естествено, че не ги гледа тя, има си бавачки и тем подобни....А момиченцата, със звучни български имена, май мязат на таткото, ама какво от това, пак ще ги направят манекенчета. Тяхната е лесна.