Преговарят с Лили Иванова за водеща на модно шоу

Иконата на българската естрада може би ще намери ново амплоа в живота си. Освен пеенето, напълно е възможно да гради кариера и в тв шоуто. Като водеща!

Обратно в новината

Коментари - Преговарят с Лили Иванова за водеща на модно шоу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не оставите спокойно да си гледа старините жената, а ще я мъчите на аутокю. И каква мода ще коментира и съветва като е като бостанско плашило в дрехите, пълен кич и никакъв стил.

Боготворя я като певица, обожавам песните й, емоцията на гласа й която носи всяка нейна песен, прекланям се пред нея, но моля ви, много ви моля, не й давайте да говори.

Айде стига сте натиряли певачките за водещи. Имат си професия и нека си пеят песните, все пак за това са учили в музикална академия и т.н. Нека водещи стават хората, които учат 5г. в университет и се специализират в тази област. Дайте път на тези умове. Какво се получава? Я си завършил средно, я не / някои фолк диви примерно/ пеят си песните по участия, извадят циците и станат водещи. Други пък мъжете им ги натирят в телевизията /Иван и Андрей/, а хората, които са умни и са учили толкова много не могат да се реализират заради тези мутреси. Баба Лили сме я гледали и вече не ни е интересна. Да спре да се бута навсякъде и да си гледа старините.

АНАХИД ТАЧЕВА !!! И до днес тази дама изглежда страхотно - мисля, че е на 67 години . Съжалявам,но Лили Иванова не блести с визия нито сега, нито преди . Нейната сила е гласът .

Само като се сетя как се лигави когато говори .............. За гласа и като певица спор няма тя си е ЛИЛИ,но като водеща ...............

ей вие с големите определения спрете се малко бе,не така,"иконата",да "гради кариера",аба тая да не би да е на прага на живота си та да "гради",ама какво и за кога бе хора, и за КОГО БЕ, голям смях,голяма боза. Успех в кариетата на тая "прима".

набутаи се дати изгори и последня добар реитинг... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

баба ти лиляна водеща ха-ха- ха

И аз имам няколко примера от нея запомнени през годините: 1.Обичай себе си. 2.Прави това което ти харесва. 3.Ако някой те дразни елиминерай го- остави го да пасе, да блее в страни от пътя ти, да яде опашката си. Така се живее 150г.

Ма каква водеща бе хора, че тя милата текста на песните си не може да помни вече и си го чете на сцената, вие водеща ще я правите. Оставете склерозната старица на мира, тя "песента" вече си е изпяла.

Ще и направят голямо аутокю да чете от там. Друг е въпросът кой ще и слуша съветите. Вероятно пенсионерките нейни връстнички.

Предаването "Високи токчета" е с грандомански привкус, лъха на снобизъм и силно подчертан непрофесионализъм. Доказателство, че не винаги "много пари" може да замени "висок образователен ценз" или "много професионален опит". Да си "харизматична" избранница на определен "MUG" кръг, не е като да се харесаш на българите като цяло. И това не е въпрос на вкус, а въпрос на въздействие!!!

На мен Лили Иванова, би ми въздействала като естет и силен характер! Пожелавам на всички на нейните години да имат нейния хъз за живот. Затова, като чета коментарите ти за самото предаване, оставам с впечатлението, че си силно запознат със същността на предаването. Но, явно си критикар и самовлюбен...или просто обичаш ниски токчета :)))