Изгонените от Биг Брадър Трифонови: Предадоха ни!

Ицо и Корнелия Трифонови отпаднаха буквално на метри от големия финал на Big Brother Family.

Обратно в новината

Коментари - Изгонените от Биг Брадър Трифонови: Предадоха ни! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно точно!

Корнелия само дето удар не получи... И кой "стилист" я подготвя тази жена за лайфовете, прилича на застаряващ травестит, който страда от несподелена любов, силно късогледство и липса на огледало

Колкото и да злобеете срещу Трифонови, за мен те са едно нормално семейство със своите положителни и отрицателни качества, държат един на друг и се разбират добре, което е по-важно. Това ли им е селското. Все пак за предпочитане са хората със силен характер пред тарикатите и мекотелите, които нито могат да защитят жените си, нито пък са опора за семействата си. Пази боже да имаш мъж като тотално безотговорния Чипев или пък Веско с неговите злокобни излияния, а и не се знае в кой момент ще му кипне и ще те халоса.

Като ти гледам неграмотния правопис, не се учудвам, че се радваш на простащината. Не съм чувал някъде по света да дават награди за най-просто семейство. По-нормално е да се награждава най-доброто семейство. По-тъжното тук е, че ни липсва финното чувство за хумор и не умеем да се забавляваме истински. И това шоу се оказа пълна боза.

мойто момиченце. като нямаш доводи не говори глупости. човека си е прав. стой си в стаята по литература и тренирай правописа си. Остави на нас простите да гледаме бай брадър.

оооо... видяхме до колко ти стига акъла. 2 изречения не можеш да прочетеш правилно без да загубиш връзката. Я кажи каде има конкурс за найдобро семейство, че не разбрах. Аз ти обиясниавам че това не е конкурс, а развлекателно предаване, а ти патката пак си мисли, че гледа Мис/Мистър най-добро семейство из мършата.

Устатият Христо им обърка сценария и затова го изгониха /въобразявайте си, че е заради вота/. Поне си каза какво мисли, а не да се скатава като някои лицемери, които ви харесват. Явно българинът направо е ударил дъното, щом предпочита простаците Чипеви и Кузмови и ги намира за интересни. Мисля, че предаването е за добро задружно семейство, а не за ръсене на простотии, което изобщо не го намирам за забавно. Всъщност работливите хора нямат нужда от награда. Те ще се оправят в живота и без нея. Да му мислят мързелите Чипев и Кузмова, дето плачат, че нямат пари, а вместо да се хванат на работа, прахосват времето си в глупости. Че и за награда плачат. И ние вместо да ги порицаваме, ги окуражаваме. Със сигурност Трифонови могат да бъдат по-добри приятели, въпреки голямата уста на Христо /поне знаеш какво мисли/, докато г-жа Кузмова, както ти се пише за приятелка, ще ти забие в един момент ножа в гърба, без да се усетиш. А на жените пожелавам по един мъж като безотговорния Чипев дето е влудил жена си или като Кузмов, който като се дрогира пребива жена си. А да не говорим какви глупости разправяше той на малкия си син за жените. Много "поучително".

Дай на бедния власт и му гледай сеира" :) Трифонови, замислете се!Ужасно се радвам, че тия малоумници си тръгнаха !!! Бяха ми много антипатични.

ЗАЩО СРАВНЯВАТЕ СЕМЕЙСТВАТА??? Кой глупак ви насади в птичите мозаци, че най-доброто семейство трябва да спечели? Това някакъв конкурс за най-добро семейство ли е? Защото ако е така - трябваше да вкарат САМО добри семейства, а не мърша на кято да гледате сеира. Това е ББ. Тука печели НАЙ-ИНТЕРЕСНИЯ (в случая най-интересното семейство). Този който ви е накарал да се смеете, да се забавлявате, да имате емоции които да ви разсеят от сивото ежедневие, та дори и да позлобеете на техен гръб. Защо сте тръгнали да избирате от мършата - най-малката мърша? Това е забавно предаван, а не конкурс. НАБИЙТЕ СИ ГО В МАЛКИТЕ МОЗАЧЕТА.

не мога да повярвам, че в конкуренция с мърлявите и престъпни Чипеви, излязоха Трифонови. Не че Ицо и Корнелия си нямаха трески за дялане, но да изгубят срещу Чипеви.. със сигурност това е нагласено.

Повярвай,колега! Вота не беше "за" Чипеви..а "срещу" Трифонови!

а чипеви са просто прелест, нали? по-добре да бяха оставили трифонови, поне имат някаква култура и обноски. това гнусно и отвратително семеиство чипеви да ги махат с 200!!!! тъп селски манталитет! тои - дебил, тя - типична селска сервит'орка!

Направи каквото можа човекът... бори се зверски! Разплака едни - двама с лични нападки, но да са живи и здрави! Най ме кефеха , като развиваха теории пред някой, винаги гледаха дали камерите ги следят... колко се смях , не е истина! Дано им потръгне ресторантчето...

А, да! Истерията около появата на Петър! Аз не можах да разбера само какъв беше проблема!? Да разберем, че е била женена преди Ицо? Не стана ли ясно в Цената на истината МНОГО ПО-РАНО!? Защо не плака и не изпада в истерия тогава!?!?!? Играчи!!! И другия въпрос: Колеви си клатели краката в чужбина, докато Трифонови тук се МЪЧЕЛИ да създават и изграждат семейство в ТАЗИ държава!!! Ей, смешник !!!! Наясно ли си, че в чужбина пари и положение не се печели клатейки краката! Бачка се яко на 2-3 места! Тука не дей ми се изтъква, щото мангалите и те са в БГ и си живуркат спокойно и безпроблемно! Айде ... чак пък такава трудност да е да се живее в България ... моля ти се! Спортисти? Последното, което може да помисли за тях човек!

Когато си развил нарцисизма до едно качествено ново ниво, като Христо, просто е невъзможно да се погледнеш отстрани и да допуснеш, че може би критикуващите те са прави. Изключително лошо впечатление оставиха у зрителите с дребнавостта си, с параноята си, с хленченето си, горките онеправдани герои. Необяснима беше и паниката и истерията, в която изпаднаха от появата на Петър, Корнелия само дето удар не получи... И кой "стилист" я подготвя тази жена за лайфовете, прилича на застаряващ травестит, който страда от несподелена любов, силно късогледство и липса на огледало.

Големият Брат не търпи силни и непослушни участници,които си позволяват да не му се подчиняват и да го критикуват.Но в ръцете на ББ е хляба и ножа и си доставиха удоволствието да сритат бунтаря Христо на крачка от финала.Така любимците Кузмови ще се влеят в редиците на Хай-обществото с прилична награда-пари,апартамент в София и автомобил.

Тоя тъп....р се вживя много като най-добрия играч в предаването. Не съм виждал по-тъпо и упорито същество от него. Но то е ясно - поглеждаш мускулатурата и вадиш заключение за интелекта. Природата винаги компенсира - дава едно - взема десет. Та и при него - мускулна маса без мозъчна дейност. Този е като магнетофон - натискаш копчето и започва да мърмори - я на съпругата си(най-често), я на някой по-гладен(като Давид) я пред камерите и ето го резултата. Като си воъбразиш, че можеш да контролираш всичко, (което е комплексарски недъг), обикновено изпадаш в истерия като ти сритат задника. И при него така се случи. Чоа, поморийски лъвчо!!!!

спортисти,готини,добре изглеждащи,хора с възможности,много добре възпитано дете,какво не им харесвате а, не се правят на шушумиги,собствен ресторант,какво не им харесвате,а или по навик да си плюете.

Направо съм щастлива,че изгониха Ицо и Корнелия - отвратителни ,нагли с прекалено голямо самочувствие новобогаташи едвали всичко са постигнали сами.С една дума много се радвам че отпаднаха.

ЕВАЛА! Адски сме щастливи, че ги извадиха ТОЧНО в този етап на играта :) Нямаше по-точен момент :) Това перхидролено, изкуствено и лицемерно подобие на жена с ужасен вкус откъм червила :) Срамота за спортната гилдия. Дори липсва спортна походка!!! И този тънкогласен, егоистичен, нелицеприятен и комплексиран смешник! До такава степен се изтъкваха, до такава степен нападаха. Стигнаха до там да се съюзят с "най-лесния" за тях противник! Долно! Трифонови, замислете се! Паднахте МНОГО НИСКО! Загубихте и малкото уважение, което единици изпитваха към вас! Злобата и наднорменото самочувствие потъпкаха всичко! Заслужихте си го! Евала на Кузмов :) Така хубаво ви го "сложи" снощи: "Дай на бедния власт и му гледай сеира" :))))))))))

харесвам ги, готини, подържани,амбизиозни,стабилни,модерни, имат си соб.бизнес-готини са ми.А вие дето ги плювате се опитайте да ги стигнете-успех злобари.

Сега пък сезона бил виновен,после ще се окаже ,че КГБ е виновно ,може и ДС да заподозре, а защо не и деня на детето - първи юни.Чисто и просто не те харесват хората Ицо и това е причината.Корнелия е в пъти по хубава без къдрици и натруфеност,а за червилото... думи нямам.

На мен лично ми допадна непреклонността на Христо и, че не флиртуваше с медияте на всяка цена.

Горките те! Само тях ги предадоха,а те останаха верни на всички. Радвам се,че точно те излязаха.

Този е като ущипана госпожица, тъй като бременея и от няколко месеца съм си вкъщи и гледам супер стриктно тоя брадър и не само това което показват по един час всяка вечер, а и директното включване всеки ден от сутрин до обяд!! И искам да изкажа възмущението си от този наглец, и да му обясня, че те просто са си едни простички и ограниченички хорица и, да не търси великата конспирация, а да се погледне отстрани с други очи да види какъв смешник и ужасен запетайкаджия е!! Изключително съм доволна, че излезнаха защото имах усещането след последното спасяване, че отново са нагласени нещата и тоя наглия ще остане за голямата награда!!!

Ужасно се радвам, че тия малоумници Трифонов и тъпата кранта си тръгнаха снощи!!! Така им е възможно най-гадно, че изпаднаха метри преди финала :) Много ми е готино. Радвам се, че сме били много българите, които гласувахме против тези злобари, интирганти и диктатори. И нека не си мислят, че не е имало кой да ги подкрепи, сигурно е имало някакво количество лоялни техни роднини и познати, просто толкова ги ненавижда цяла България, че нямаше начин да останат!!!

така се радвам,че трифонови напуснаха!това лицемерно,нафукано,егоистично семеиство,не е модела за подраяние!тази корнелия,има нужда от психолог и пластичен хирург,доста нелицеприятна,антипатична физиономия!а христо е наи-големия комплексар! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

моля ви, призовавам всички, които са искали да изкаят мнение по отношение на това "образцово семеиство" да го направят. поредната празноглавка, омажена за селски бек, но с огромно самочувствие. всеки за нещо му е виновен, все някои го е прецакал. пален смешник! трябва да му се покаже, че отпаднаха защото наистина хората не ги харесват! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

най-после тия тъпанари излезнаха.Отвратителни и повъншност и по акъл.То бива бива простащина ама тяхната е в излишък.

Хубаво е че тези селяди ги разкараха, все пак има някаква справедливост

НАЙ-НАКРАЯ ТИЯ СЕЛЯЦИ ИЗЛЕЗОХА......КАКВО ПО-ДОБРО ОТ ТОВА!!!!!!!

Най-после изгониха тези крокодили. Ама простотия, наглост , нахалство, че си бяха и повярвали! Ох, отдъхнах си, че имаше опасност и богати да станат тези изключително прости и несимпатични хора.

Те най- много мязат на нормално българско семейство- грижат се за детето, защитават се взаимно, не си изневеряват явно. Христо не казва всеки ден по 3 пъти: Обичам те. Но прави много хубави неща за удоволствие и радост на близките си.

Да и те без брак като качакови но само за последните говореха че не са "истинско" семейство. Много са нагли и това е реалността

Горките те! Само тях предадоха,а те останаха верни на всички. Радвам се,че напуснаха те.

Много насериозно се взе този човек. Да бъде малко по-широко скроен не само в раменете.

На него все някой му е виновен.Сигурно това 4е никой не го харесваше няма нищо общо нали?Радвам се че си тръгнаха те.Бяха ми много антипатични.

Най накрая да видя че схемата на всички меркантилни селяни дето копат със зъби и нокти на всяка цена да преуспеят излезе ялова. Останало е все пак малко достойнство в народа значи.