Коментари - Яна Маринова разкри как поддържа форма | life.dir.bg
назад

Яна Маринова разкри как поддържа форма

Яна Маринова е правила процедури за лице с хиалуронова киселина, но се зарича, че не би опитала ботокс и по-сериозни корекции, издава актисата пред Harpeer's Bazaar. За нея кожата е показател за състоянието на тялото.

Обратно в новината

Коментари - Яна Маринова разкри как поддържа форма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бих и направил едно крагче

коку

Коя е Ана Маринова?

на една снимка с рокля е много красива.имаш моето име.аз съм на 11 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Далече е от представата ми за добра актриса,но за ролята,която са и дали в Стъклен дом е сполучлива.

Някпй яко е застанал зад нея с парите си. Съгласна съм, че има спортен дух, хъс и ентусиазъм, но за актриса не става и ми изглежда по-възрастна отколкото е. Но най-голямия й кусур е, че егоист - не може да родиш и да кажев Аз не мога да го гледам, нямам време -в Сървайвът трябва да влизам, на почивка трябва да ходя и тн.

То всяко създание има форма. Нейната е далеч от пропорциите за хубава жена.

Да,бе-вервай си!Тя и Джейн Фонда само с аеробика се поддържаше,докато не се разбра,че и ребра си е вадила и операцийки си е правила!

Не знам каква е като актриса /не гледам филма/, но като жена която отстоява собствено мнение я харесвам. Има хубаво тяло, а тези които не я харесват и завиждат.

Дубльорка - да, но добра актриса... в никакъв случай.

Харесвам я като жена и мисля, че мъжа до нея играе голяма роля за нейния перфектен външен вид.

отново силиконов талант...

Всеки с предпочитанията си. На мен лично тая женица ми е супер противна и грозновата, с груби черти на лицето и глас като на 70-годишна алкохоличка. Да е жива и здрава :)

Аз мисля,че се справя много добре с играта в сериала!

Аз мисля,че се справя много добре с играта в сериала!

Аз мисля,че се справя много добре с играта в сериала!

Каква актриса е тази поредна кукла в ръцете на някой, който я лансира. Единствено тя е на светлинни години зад другите с ролята си в "Стъклен дом". А да не говорим за дикцията й. Опропастява филма. И кой е казал, че е хубава?

Щом си е зарязала детето на бившия мъж ми е ясна

Много готина мацка, лъчезарна, усмихната и най-важното с много положително излъчване/липсващо на повечето БГ жени с нацупени устни и залепени топки на гърдите/.

Защо толкова злоба?!Със страхотна фигура е и то е очевадно,убедена съм че всички които са писали обратното избиват комплекси заради собствен проблем с килограмите :)

Тази толкова тъпа и куха лейка, че нямам думи, а който я харесва.....незнам, мен лично ми прилича на тиранозавър!

Толкова е груба, че се чудя какво й харесват мъжете. Не трябва ли жената да е нежна, с нежни черти, а не да прилича на кон в лицето и на културист в тялото....

Някой мъже си падат и по дебели и разплути жени....въпрос на вкус. Не всички си падат по нежни феи ;) Пък то и не всички мъже са красавци, така че за всеки влак си има пътници. А и красотата е относително понятие

Много е готина, страхотно тяло има. Страхотно игра в сървайвър и сега е номер 1 в стъклен дом. Желая и успех.

абсолютен травестит с лоша дикция !!!!!!

Много е ограничена мозъчно горката!Направо се разочаровах като я гледах в предаването по БТВ.На моменти ми се струва даже че и хлопа дъската!Иначе до визия е о.к, ама само толкова.И в сериала играе толкова дървено....

Прилича ми на добре поддържана 45 годишна жена

Няма спор, че е хубава и поддържана жена. Но не знам защо е решила, че е и актриса. Явно обаче някой упорито я лансира .......нищо ново под слънцето.......

da idva :)

Може да не е най-добрата актриса,но има страхотен спортен дух,свежарка.

олеееееееееее, стига сте ни "информирали" за тази особа, аман от тая пишман актриса

Знае ли някой къде е играла тази т.н."актриса"?

Много я харесвам.И стига с тва актьорство.И тя сама си казва, че не е актриса.Просто има АДРЕНАЛИН в тая мацка :) Поздрави!

Пфу, пак силикон! Няма вече естествено красиви жени! СТИГА С ТИЯ ПОДВИЖВИ РЕКЛАМИ НА "БОТОКС" И СИЛИКОН! СТИГА С МОДИФИЦИРАНИ МАЦКИ - ИСКАМЕ ИСТИНСКИ!

Много е готина.

Тя с това изказване май откри топлата вода.Това което казва го знае всеки, да беше се подготвила по добре с отговора. Общо взето доста е елементарна така ,че не ссе очаква много от нея.Доста простовата беше и в предаването "Който търси намира".

тя е толкова актриса колкото аз авиомеханик.аз може и да се справя по добре.