Коментари - ”Най-секси жена на планетата” ще изиграе Лара Крофт | Лайф.dir.bg
назад

”Най-секси жена на планетата” ще изиграе Лара Крофт

Възсочната Ким Кардашян може да изиграе Лара Крофт в най-новата част на "Томб Райдър".

Обратно в новината

Коментари - ”Най-секси жена на планетата” ще изиграе Лара Крофт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лара крофт,друг пат,колкото и да е красива,секси,мекси и там каквото,няма нищо общо с лара крофт като излачване и характер,мила кунис ще е много по-добре за тази роля

домашното и порно на тази Ким беше с доста добри изпълнения...ама дирникът и не върви за Лара...

Стига сте се прехласвали само по кльощави хилки с надути гърди. Не всички могат да се родят с тесни дупета. По-женствените да мрат ли? А и тази жена въобще не би могла да се нарече трътлеста, просто е с по-широк ханш. Все пак по това жените се отличват от мъжете. У нас такава е Преслава /фолкпевицата/ и мъжете са луди по нея.

В лице е красива или поне добре са я направили . Но иначе е късата база с големия мотор . За всеки влак си има пътници .

ей неграмотно племе и т'ва си е! Ту(у)м Рейдър !!! нема такова животно ТОМБ РАЙДЪР!!!!

Явно тука само дами и гейове дават оценки. Не виждате ли, че прилича на Годзила бре, нерези с нерези, отврат! С този диференциал на Татра и предница на ЗИЛ 131 дежурен влекач става за хелоуин фестивал, но не и за секси кукла. Пфу!

Мелез между Шер и Моника Белучи:) хубава е

ким е естествено красива жена..и невероятно добра и готина по характер. добре, че вече не е бфф с парис хилтон. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Направена е много добре. Някой е дал мноооого пари за пластика. Само по снимките виждам, че и е правена устата, носът, скулите, дърпани са очите и веждите. Не знам как ще става актриса като на всички снимки изглежда като порцеланова. Все пак трябва да може да прави гримаси и да изразява състояния с лицето си. Ще видите, че няма да играе ЛАРА КРОФТ. Тези от ДИР малко са се излъгали.

Избрана от АМЕРИКАНЦИТЕ за "наи-секси жена на планетата" (забележете поставено е в кавички) тук някой ама наистина няма и 4 клас по използването на правилата на българският език. Що се отнася до мадамата наистина ем много красива, НО няма да позволя на тъпите американци да определят коя е най-секси жена на планетата.

красавица!!!страхотна е !!!!

Лара Крофт няма да е това което беше.

представям си я как тичка с тези крачка...

Дебела е!

Да е! Щом ще играе роля на авантюристка трябва да е с яка физика. Хилавата Анджелина е жалко подобие на жена. Само да я натисне някой и ще се натроши и разтече като люспа лед. Ким олицетворява истинската жена.

Прилича ми на Шер на младини.

Най накрая! Петнадесет години след Синди Крауфорд, десет след Дженифър Лопес, анорексията отново не е на мода! Стига вече болнави примери за подражание! Това е то истинската красота- без липосукции, диети и кокаин.

Първо, Джоли не е точно анорексичка, второ, точно на трътлести късокраки ли трябва да скачаме? От трън та на глог.

Беше ми любим филм, но сега не бих го глела - сладникава и перверзна физиономия. Всичките снимки са с наведена надолу глава - сигурно навик от XXL филмите.

Много ги разбираш явно XXL филмите...

нещо не разбрах къде е наведената глава? ти късогледа ли си? а маката е много красива и женствена!

Ако тази е най-секси жената на земята, Анджелина Джоли трямла да е на вселената. Визията и излъчването й е точно на "звезда" от ХХL филм!

Чак пък най-секси.....Малко мяза на Шер.