Подготвят продължение на ”Оркестър без име” - видео!

Вчера в ресторант "Ла Кубанита" бе представен проектът за заснемането на втора част на култовия български филм "Оркестър без име".

Обратно в новината

Коментари - Подготвят продължение на ”Оркестър без име” - видео! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като познавам 'режисйора' живко ботев..мога от сега да каж че които е решил да инвестира в този проект..още от сега да започне да пие студена водица..докато живко си пие студената водка:)

Трейлара не е много обещаващ. Естествено Филип, Антон и Жорето могат да изиграят всичко, а и дано се появи Георги Русев. Сигурно ще стане като с продължението на "Отнесени от вихъра", т.е. кошмар! Виж, ако беше жив Станислав Стратиев, тогава ДА. Сега ще стане Да ама НЕ.

Людмил Кирков,създал "Оркестър без име" е беше един от най-добрите наши режисьори,заминали си твърде рано.Всичките му филми са чудесни.

Браво!!! През друго време бил сниман филма! Да ама сега пак сме в друго време! Първия филм отразява онова време да! Ама тази версия ще отрази това време. И да кажа на по-горните коментари.Койтое ходил на море тогаво ходи исега .Аза някои хора и безплатно да е пак няма да ходят!

Поздравления! Ще го очаквам с нетърпение! И стига с тия злобни коментари какъв би бил филма и кому е нужен. Все се намират хора, които искат да опорочат хубавите идеи. Ама пусто нали сме си българи.......

Напразно хвърлени пари . На кого му се гледат тези стари изтъркани муцуни . От Катето Евро ни се повръщаше в шоуто на Азис ,представям си я тази алкохоличка дърта в този филм. Кой ще Ви го гледа бе хора ?Луди ли сте ?Стига простотии. Че им трябват на старците пари -трябват им . Ама по-добре спонсорите да им дадат някой лев и да направят нов и хубав филм с нови лица !

и моля ви с велко кънев да е.......

"Оркестър без име" е един от най-добрите български филми на всички времена. Сценарият е на Станислав Стратиев и дори има продължение, което беше издадено във вторият том на събраните му съчинения. Този "Оркестър с име" обаче енапълно излишен. Присъединявам се към мнението, че е по-добре да не съберат пари, за да го реализират. Ако по тозе начен ще съживяват българското кино, то по-добре да умре спокойно.

Приветствам идеята за възраждане на българското кино, а Оркестър без име ми е един от най-любимите филми, но дали наистина ще бъде смешно продължението? Страхувам се, че ще е по-скоро смях през сълзи...

да измислят нещо по-оригинално... идеята не ми допада! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще го гледам с голем кеф, старите пушки са си най- добрите, на народа им липсват и има нужда да ги види отново, е, Катето евро се пооля покрай шибания биг брадър и още по- шибания азис, но все пак си е от оригиналната дружинка!

без бат велко кънев неможе !!!!!

Много хубава идея е. Нека си припомниме как започна чалгата у нас. Тагава ни беше смешно, защо имахме грамотни и способни певци и музиканти. Сега у нас е развъдник на оркестри с име: Чалгарски. Сега като гледаме продължение е смях през сълзи.

велко е в германия на лечение..предполагам че ще го открият там и там ще се присаедини кам групата...защо не това ще е страхотно,продаляваите ,много по добре отколкото някои измислен сценарии,няма начин тия актиори да се провалят...просто те все още са наи добрите и непринудените ...фром америца с лuбов

"Оркестър без име" е създаден от Людмил Кирков/мир на праха му!/,а сценария, не мога да си спомня- не беше ли от Станислав Стратиев?, но и двамата не са сред нас и двамата са незаменими!Има нещо "без мяра" в тази идея..., не съм и сигурен дали наследниците на създателите на филма нямат и авторски права върху заглавието...,но и това не е най-важното. Без съмнение, при добра режисьорска работа и добър сценарий - с тези актьори може да се направи добър филм...би могло и да е в някаква степен "вързан" с първия, но ще е много добре заглавието с нищо да не напомня за филма на Людмил Кирков..., познавах го много добре, той едва ли би дал съгласие, дори се съмнявам, че би реализирал "втора част". Обективно-дори и новите автори да не преследват такава цел/уви, предизвикват съмнение.../- то все едно-ползва се името на Людмил Кирков...за комерсиални цели. Той беше много светла личност!

Много сте зле! Имам усещането, че коментари из интернет са се събрали да пишат най-големите мрънкачи в държавата. Гледайте си чернобелите филми и си въздишайте колко било истинско всичко. Аман...

Поздравления! Това ще е страхотен филм! Дано се осъществи.

Поздравления! Това ще е страхотен филм! Дано се осъществи.

а къде е велко кънев.Никой нищо не казва за него

Заради един -два тъпи лафа ще развалите цялата магия на емблематичния първи филм.Всички знаем почти наизуст репликите от "Оркестър без име",така че това "Ужас" на Жорето Мамалев звучи толкова фалшиво като целия ни живот последните години.

Страхотно, знам всички реплики от филма наизуст:) Култов филм ! Знам , че няма да може да съперничи дори малко на оригинала, също така всички са доста остарели и самата идея на филма вече не може да се разбере както преди , но въпреки това страшно ще се радвам да гледам филма:) Жалко , че великият Велко Кънев го няма , Димитър Манчев не е вече сред живите , а не виждам и Мария Каварджикова.С огромно нетърпение ще чакам филма :)...

Оркестър без име въобще не е токова добър филм за какъвто минава. Даже продъжението може да е и по-добро.

Велко Кънев е с рак на гърлото и не взима участие във филма. От трейлъра най-хубавата част беше Антон Радичев в самия край. :)

СУПЕР!!!! НЕЩО ПРЕКРАСНО И ИСТИНСКО И БЪЛГАРСКО Е,ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ФИЛМ!!! Дано бандата успее и сега,очакванията ще са ГОЛЕМИ,на тези които ОБИЧАТ оркестър без име,де да можеше и Велко да е сред тях...ЖЕЛАЯ ИМ УСПЕХ!

Трябва да се направи - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

Браво!Дано да направят още филми като едно време.

"Оркестър без име" е един от най-хубавите български филми. Моля ви, не го пипайте, не съсипвайте филма с глупави продължения, не лъжете зрителите само за да изкарате някой лев! Нека ни останат красотата и магията на първия филм, а на вас като ви се прави кино, измислете нещо друго.

Трябва да се съглася. "Трейлърът" е доста красноречив - дано не успеете да съберете пари, че да ни спестите на великия Генчо Генчев гениалността. Колкото до актьорския състав... съжалавям, че времената са такива, предполагам при други обстоятелства бихте ги пратили да вървят по дяволите.

Глупости, нищо няма да се получи. Старият филм е правен по съвсем друго време, при съвсем други настроения. Тогава почти всеки ходеше на море, спяхме по 10-човека в бараки, хранехме се с каквото намерим. Беше весело, безгрижно време, хората бяха доволни, може да се каже и щастливи. Не може да се прави паралел, единици ходят по Европа и в частност на Октобер феста. Маса българи работим за каквото намерим и гледаме да оцеляваме някак си в и извън България. Имам финансовата възможност да ходя на Октобер фест, но нямам никакво желание, да се напия и не знам къде пикая и пак да пия бира. Нямам такова настроение. Не ми се гледат втръсналите някогашни звезди и особено нещастната алкохолизирана Катерина Евро.

" Не ми се гледат втръсналите някогашни звезди " - ти чуваш ли се какво говориш? Това са най-добрите български артисти и тогава и сега , аз ще се радвам да ги видя пак . Те са истински , нямат нищо общо с изкуствената игра и липсата на талант в сегашните "артистчета".

Артистите зависят от публиката. Може да са много талантливи, не са само че единствените, и сега се намират отдлени сполучливи попадения. Имам предвид че на врамето тоя филм направи някакво впечатление, защото беше направен по точното време и с точната тема. А сега да ми се навират на Октобер фест? Нищо общо нямат българите с тоя Октоберфест, не може да се получи в България такова нещо. На много малко хора в България им се празнува. Отелни индивиди може да ходят да пият бира в Мюнхен, но масата българи се чудят как да се наредят там да разнасят чаши, спят по фургони и коли, и хич ама хич не им е до комедии. Това което са замислили е неадекватно и гавра с масовия българин.

Изглежда толкова евтино, че дори прилича на на някаква пародия. Картинката се допълва и от сайта им, правен с notepad. Направо да го направят театрално изпълнение вместо след пускането му по кината всички да го оплюят и да опетни един от най емблематичните филми в българската история. Не виждам Велко Кънев също така ...

Оперираха го от рак на гласните струни преди 2 години в същата Германия,за където са се стегнали другите"хубавци".Много пошло.

А къде е ръководителят на оркестъра??

и какво? ще показват пак тази стара чанта Катерина....жалко за парите....

Стара чанта ама лачена......и ципа и работи.

Ехаа,браво !!!