Галена пее с тоалет като на Ким Кардашиян

Галена се появи с екстравагантна рокличка на концерт на площад "Св. Александър Невски" посветен на 20-годишнината на Пайнер.

Обратно в новината

Коментари - Галена пее с тоалет като на Ким Кардашиян | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пее в тоалетната му

обичам да слушам всякакав музика,но буквално се втреших когато видях талпата и кючеците пред този велик храм паметник.намирам го за кощунство..извинете за латиницата,пиша от чужбина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чудесна снимка на Камелия ,там и е мястото до боклука!!!!!!!!!!!

КАК Е ВЪЗМОЖНО ОЩЕ ДА ДОПЕСКАТ ЕМИЛИЯ ДА ИЗЛИЗА ОБЛЕЧЕНА ПО ТОЗИ ДОЛЕН НАЧИН. ТОВАЕ ОБЛЕКЛО НА ЕДНА ПРОПАДНАЛА ЖЕНА,КОЯТО ИСКА ДА НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ. Е,ВЯРНО Е.ЕМИЛИЯ Е ЕДНА ГРОЗНА ЖЕНА НА КОЯТО БОГАТИТЕИ МЪЖЕИ НАПРАВИХА ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ.НО ТЯ СИ ОСТАНА БЕЗ ВКУС НА ОБЛИЧАНЕ.

безподобен кич *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

оставете коментарите за приятелката на коцето,ВСЕ ПАК КОМЕНТАРИТЕ СА ЗА ОТМИНАЛИЯТ КОНЦЕРТ НА ПАЙНЕР.иначе, момичето е като вас,не по-различно-МНОГО КРАСИВО,НАЙ-ВАЖНОТО КОЦЕТО СИ Я ХАРЕСВА.

Тъй тъй циганки ама гледам си вмъкнал балерината ...хаха , кога ще си платиш за идеите много си стиснат??????????

Липса на всякакъв стайлинг, с изключение може би на Анелия и Мария.А що се отнася до Емия и Андея,умопомръчаваща "визия".За толкова години фирмата ,най-малкото,трябваше да осигури стлисти...имат крещяща нужда от тях!

кът гледам са сесъбрали всички бивши, бъдещи и настоящи на Коко Кошарите

отона духов инструмент ли е ? духа ли се в него или се свири ?

Нищо не е копирала Галена, въпросната рокля е модел от колекцията на SASS & BIDE и може да си я купи всеки, стига да има излишни 1700 долара

Леля Мара-отварачката с тази шапка на главата прилича на прислужница от Портурикански сериал. Глория пак е изкривила джуката си, Андреа с тези дантелени парцали прилича на евтина проститутка, Камелия..........няма да я коментирам тази неповторима простачка. Най-добре изглеждат Галена и Анелия. Галена доста копира Преслава напоследък и песните и, и външния и вид, но определено откакто роди изглежда по добре. Анелия се е разхубавила доста, откакто слойи цици и отслабна изглежда мн добре.

Всички са много яки мацки с изключение на Емилия/нея не мога да я понасям/. Добре че са те че да имаме красиви жени в нашия шоубизнес, че ако чакаме на Новата българска музика да излъчи лица и гласове, че и песни ще одъртеем в чакане: )))))

да ти имам вкуса и чувството за естетика. Точно заради такива мърли като тия чужденците, които идват в България, си мислят, че всички българки са проститутки. Хубави били!? Я излез и виж колко хубави момичета има без пластични операции, ботокс, изкуствени коси и нокти и пет тона грим. Или на теб чалгата ти е промила мозъка и не можеш да оцениш красивото.

по долу прочетох коментари,че надя излагала коцето и заради бебето го разделила с раина.....смях....аиде моля ви се,раина що не му роди дете,като бяха заедно толкова години......защото не е искала.а надето малко,влубено и наивно момиче побарза,заслепена да угоди на коцето...познавам ги добре.раина се спаси,това с коцето не е живот,тои става за пиене и купони,но не и за маж с които да живееш.да много е мил с жените,които са около него,така сладко говори,че не може да не му повярваш на всичко.....желая на надя щастие,но не вярвам да го промени.пянството и женкарството са до гроб!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На Надя мястото и не там.С тази селска физиономия е по-добре да не се показва никъде. Как може Коцето да се излага с това момиче?И ако наистинае вярна новината,чее бременна не и прави чест да го вържепо този курвенски начин. Константин имаше толкова силна и голяма любов с Райна и "сигурно още се обичат",а тази натрапница развали всичко.

Анелия беше прекрасна.Естектвена,чаровна и без забележки.

а и не разбирам какво толкова се говори заради това, че жената е с подобна рокля. дори и да копира! на андреа последният клип е едно към едно копиране An to the next one (Jay Z) и на Bad Romance (Lady Gaga), но целокупният български народ не коментира нищо по въпроса.

хаха, копирала била галена- друг път! има пари, купила си е идентична рокля.

Под "купирала" имах предвид, че се появява със същия модел рокля. Може и да е купена, нищо лошо, роклята е много хубава

не само ,че напомня роклята е сущата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най добре пееща и изглеждаща е Галена.На Глория не и излизаше гласа.Голяма излагация.Жалко за скъпите рокли.

не се учудвам, че на толкова години повечето певачки имат красиви крака. само като им погледне човек патъците, то си е упражнение от сутрин до вечер да се пази равновесие върху тях.

Роклята е супер, ама пък да я купираш 100%, кофти, не върви. Трябва да се проявява и малко въображение.

Браво на Галя отона

Емилия се направила на плашило.Толкова смешна и отблъскваща.Каквото и да направи Коко Динев едва ли ще се върне при нея.

Най-голямото шоу в Пайнер винаги го прави Андреа. Снощи също. Анелия и Мария бяха много стилни. Роклята на Галена е супер, но е копие на роклята на Ким, поне нещо да беше променила. Ивана никак не ми хареса. Гергана беше пееше фалшиво както винаги, поне аз така мисля. Джена има страхотен глас, но начинът й на обличане и поведението й на сцена е ужасно. Жалко, че Елена Паришева не е успяла да дойде на концерта, защото дуетът им с Преслава е ОК. Триото на мъжете си беше шоу 100%. Илиян също ми хареса. Преслава си е върхът, няма какво да се коментира.

Ти нормален ли си бе. Тия турбо селяни ще ми ги хвалиш.

НАХАЛНА ЛИГЛА Е НАДЕЖДА И КАТО Я ГЛЕДАМ И НА СНИМКАТА ОБЛЯКЛА СЕ КАТО СЕЛЯНКА. ИМА ГОСПОД И ВСИЧКО ЩЕ И СЕ ВЪРНЕ НИЩО ЧЕ ИЗЛЪГА КОЦЕТО С ТАЗИ БРЕМЕННОСТ И ГО РАЗДЕЛИ С ПРЕКРАСНАТА РАЙНА.

коя си ти, че да кълнеш бременна жена!!!!!!! егати тъпотията тя го излъгала, че той да не е на 2 години!!!!! та дори сина ми на 2 години не мога да го излъжа!!!

Той пък Коцето щото е един гражданин. Баш селски бек е

Е,май много и завиждаш на Надето. Аз пак и пожелажам здраве и късмет

Абе, ти нормална ли си бе? Каква си ти, че ще казваш, на хора, които предполагам, че не познаваш лично, с кого и как да живеят. Всеки има право да живее така, както му харесва. А Надежда може и да е селянка, ама и Коцето не й отстъпва - простак от класа.

Константин излезе най-големия глупак когато се свърза с Надя. Сега тя го преследва навсякъде за не го изтърве.Излючително противно момиче!

Е, как не ги е срам - пред храм-паметника "Александър Невски" .... там ли решихте да си развявате силикона...И кой по дяволите им позволи така да се подиграят с църквата!? Супер - чалга, проститутки, цигани....В това ли наистина се превръща държавата Ни... Еми аз съм на 19год. и колкото и да обичам България, не искам моите деца да растат в такава обстановка и ще се опитам да им осигуря добър жовот, но уви не тук...

Напълно съм съгласен! Кой ИДИОТ позволи провеждането на такава оргия, наречена поп-фолк концерт пред храма!?!?!? Чалгата взе своето, сега и турските сериали, включително и на 02 юни и то по най-гледаната телевизия БТВ!!!

МНОГО ДОСАДНО Е ТОВА МОМИЧЕ НАДЯ! НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗЛЪЖЕ КОНСТАНТИН С ТОВА БЕБЕ И УСПЯ ДЯ ГО РАЗДЕЛИ С РАЙНА.

Е,май много и завиждаш на Надето. Аз пак и пожелажам здраве и късмет