Пиршеството на ирландската музика и танц в НДК

44-те изпълнители на световноизвестния спектакъл Lord of the Dance преляха силна келтска енергия и жизнерадост в публиката в зала 1 на НДК.

Обратно в новината

Коментари - Пиршеството на ирландската музика и танц в НДК | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този път наистина останах разочарована,за втори път присъствах на техен концерт,но сега беше потресаващо зле!това говори лошо за тях,защото ме изгубиха като аудитория,и не само мен!Жалко!

LORD OF THE DANCE е нещо което не може да се види всеки ден и на всякъде.А когато ги гледаш те карат да настръхваш.Няма други като тях и това могат да го кажат само тези,които са присъствали на техните концерти

Всъщност и аз не съм очарован. Спектакълът беше добър, но не беше нещо извънредно и изключително.

Беше прекрасно!!!!!!!!!!

Представлението в Античния театър в Пловдив беше много слабо. И аз се разочаровах. Еднообразно, със слаба хореография, с наистина смешни костюми. Наистина, сцената в Античния театър е малка и вероятно представлението не може да се разгърне, но едва ли само това да е причината. Спектаклите на Нешка Робева са с класи над това.

Във Варна бяха страхотни!

Нищо особено . Един посредствен слаб спектакъл за хонорари и пари .

Бях много разочарована от представлението в "провинцията". На Античния театър в Пловдив танцьорите бях вяли и мудни. Изобщо не правеха усилия да впечатлят публиката. Съответно тя също беше вяла и мудна. Не се получи "магията" на сцената. Стори ми се дори, че главният герой беше по-вял и тромав от неговия антипод, който се стараеше (може би защото все пак е в поддържаща роля и се стреми да блесне) много повече и грабваше много повече с енергията си. Обожавам всичко свързано с този спектакъл, но на живо беше повече от скука и съжаление за това, че си позволих да бъда разочарована, купувайки си билет за представлението на живо!

Страхотен спектакъл. Оставаш без дъх и думи

За втори път ги пропуснах, много жалко...

Ирландия - в музика и танц как се създава нов образ пред света . Страната успя въвлече келтската митология в европейския контекст, да превърне келтите в мода. Инвестирайки в образа си навън, Ирландия инвестира в собственото си развитие.И доказва, че за да се смени имиджа на една страна са нужни не само пари, но и свежи идеи Добър урок и за България. А в магията на шоуто,както пише и dir.bg ,имаше за всеки по нещо.

доколкото си спомням, келтите са живели и на територията на днешна България, с това си обяснявам силния интерес на българите към спектакъла - три представления в София това е наистина рекорд!

Вчера бях на концерта и много ми хареса. Уникални са! Наистина темата за доброто и злото се среща във фолклора на всички народи . Ирландците не се изложиха.

За втори път ги пропуснах, много жалко...

Концертът беше невероятен, а степът покъртителен. Шапка им свалям на тези ирландци!

Някой случайно да е бил и двата дни в залата? Чувам противоречиви слухове за драстична разлика между изпълненията на 8 и 9

УНИКАЛНО ! БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО ! ВЕЧЕР , КОЯТО ДЪЛГО ЩЕ СЕ ПОМНИ !

Нищо общо с оригиналната хореография, показвана преди години. Костюмите бяха изключително "смешни" и изглеждаха "евтини". На фона на тази красива музика и танци, съчетанието с авангардност просто разваля автентичността и славата на Lord of the Dance.