Семейство Кузмови спечелиха Биг Брадър Фемили

Големият победител в първия сезон на тримесечната сага Биг Брадър Фемили стана 32-годишният траурен агент Веселин и 34-годишната Ели.

Обратно в новината

Коментари - Семейство Кузмови спечелиха Биг Брадър Фемили | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учудвам се, че голяма част от българите намират простаците за забавни, а образованите и възпитани хора за скучни. За съжаление на българина не му е присъщ истинския фин хумор, а се смее на плиткоумни простотии и дебилно поведение.

Оу българи прости. Тук не говорим за тип - семейство това е една игра и в нея печели човека който е най симпатичен на зрителите, а не се оприличават с него.Колкото до сем. Колеви много са ми симпатични но зрителите ги отхвърлиха по две причини: 1 Не бяха от самото начало в играта и не са им толкова познати. 2 Те са много скромни и интелигентни БЪЛГАРСКИЯ ЗРИТЕЛ ОБИЧА ЗРЕЛИЩНОСТ И ШОУ. чЕСТИТО НА КУЗМОВИ

А не се ли сещате, че тези 500 000 българи са само статистическа лъжа.

БАХ ТИ СМЕШКАТА ! Тоя дебелокож търтей,дет го мързи да говори ... и се има за нещо,от което е далеч ... жената по биваше,ама ... Абе смешка,ама в БГ разбирам всичко е трагедия/ не е мое мнение,а мнението на българите,с които контактувам/

Напълно нагласена работа! Простотия и олигофрения събрани в едно.

НЕ ГЛЕДАХ РЕДОВНО ПРЕДАВАНЕТО,НО ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА БЯХА КОЛЕВИ И ТРИФОНОВИ.ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ СИ ПОКАЗА РОГАТА.КАКТО СЕ КАЗВА ПРОСТАЦИТЕ ВИНАГИ ПЕЧЕЛЯТ.ЗАТОВА БГ Е НА ТОЗИ ХАЛ И ПОВЕЧЕ ЩЕ ЗАГНИВА.МНОГО ,МНОГО ЖАЛКО.....

Много глупаво, несвързано и претенциозно изказване! "ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА БЯХА КОЛЕВИ И ТРИФОНОВИ" Колеви - може би, но Трифонови... Наистина не си гледала грандоманските му изказвания все в 1-во л. ед. ч. на Хр. Тр., а го подкрепяш. "ЗА ПОСЛЕДЕН (??? б.м.) ПЪТ БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ СИ ПОКАЗА РОГАТА" Що пък за последен. Тия рога ще ги виждаме тепърва, и то от хора, които постоянно ни се натрапват без да ги желаем. "КАКТО СЕ КАЗВА ПРОСТАЦИТЕ ВИНАГИ ПЕЧЕЛЯТ" Ужас! Ако е така, Хр.Тр., Павел Чипев и сие наистина трябваше да спечелят, защото са простаци, а първият е и с претенции. "ЗАТОВА БГ Е НА ТОЗИ ХАЛ И ПОВЕЧЕ ЩЕ ЗАГНИВА" А ти що чиниш в USA? Отишла си там вместо да останеш тук и да ни помогнеш да не "загниваме". Обаче незнайно защо в Америка са ти поникнали криле и сега ни натрапваш безценните си умозаключения. Thank you! Стой си в там и се прави на велика пред новите ти сънародници.

Съмнявам се, че 300 000 са гледали. Аз не съм гледала нито едно предеване! Но в едноминутните ми гледания /при смяна на каналите/ се отвращавах.

Не мога да повярвам,че толкова много безмозъчни българи са гледали тази помия и са имали даже глупостта да изпращат sms- и.

гледах биг бротхер,следях го,но сега сум толкова разочарована и огорчена!!!!!!!!!!!!биг бротхер е една измама,може ли тези изроди да спечелят!!!!!!!!!!!никога повече няма да гледам продукциите на нова тв!!!!!!!!!!!!!!!!срамммммммммммммм *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тука поне човек може да си каже свободно мнението,че в саита на .бгмама заради определението 'олигофрени' към 'победителите' в ббф, в която дягноза никои не се самнява ,ти се забранява достапа.явно трябва да ги харесвам,иначе нямам шанс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боже, не съм в БГ и не знам за какво става дума, но само като ги видя на снимката и получавам доста добра идея. Жалка история!

Транс. Повечето от коментиращите дори не се досещат,че може да има възпитани семейства,които да са забавни и интересни. Финалът е трагичен показател за това,колко нещастни семейни и несемейни има в България. Свестни хора не биха подкрепили подобни модели.

Честито на победителите! Станаха ми фаворити още с първото си появяване. Пожелавам им да си изхарчат с кеф парите на пук на злобните коментари по техен адрес. Специални поздравления за гробаря-философ. Напълно споделям неговия светоглед...

Извинете, какво е Биг Брадър Фемили? Някъкво състезание ли е? Сега се прибирам в България и тука се говори за нещо такова!?

а тука не е бюро справки

Рядко пиша коментари, но сега просто търся отговор на някои въпроси от вас... Ако ще плюем отново, както ни е присъщо и ако изключим прекарсното семсйство Колеви, кой според вас беше достоен да спечели? Чипеви, които са върха на селската чест и може би последните дни Павлин влезе в час, Трифонови, за които смея да твърдя, че жената не е лош човек /явно/,но Христо бие класациите за самовлюбен бек,който няма реална самооценка или кои други? Наистина Стефанови са готини, съвременни, адекватни, но нямат реална необходимост от парите...тогава кой?кой?кой? И аз не съм гледала нон сто предаването, но смея да твърдя,че от записите Ели Кузмова беше най-реалният и директен типаж там и като семсйто явно имат своята формула за съвместен живот. Колеви наистина показа едни чисти и искрени взаимоотношения, но истината е , че дори разчитайки само на интелекта си, тези хора са много печеливши по презумпция...така,че стигам отново до въпроса,кой? Според мен Кузмови спечелиха истински и заслужено измежду всичко живо, което влезе и излезе от къщата!

нямал реална самооценка??? е по-голяма простотия не бях чувал честно. Красив, невероятно тяло, има бизнес, от който както се вижда е създал отлични условия за живот на семейството си, невероятно ревностен по отношение на жена си - защитава я с всички средства и на всяка цена, е какво повече ? Я дайте дефиниция на реална самооценка да видим какво значи това и сравнете със средностатистическия български мъж да видим за какво става въпрос.

Трифонооф красив? Егати оценката! Повече не е необходимо да продължаваме коментара...

Като чуя да ми изтъкват невероятното тяло като едно от първите и основни качества на един човек, за които трябва да го уважавам и ми става ясно що за събеседник имам. "Невероятното тяло" го правеше този да изглежда като бизон, напушен и сумтящ. Никакво чувство за хумор, никаква приветливост , никакъв финес, никаква забавност . Сори ама такава планина от маса без нищичко , което да ме кара да се усмихвам, ще ме накара да грухтя като него! Невероятното тяло е критерий на посредствените хора! Чао!

Твоят мъж по-реална самооценка ли има за себе си и в сравнение с Ицо по-красив , по-умен, по--успял ли е? Я кажи тука да те видим като си толкова отворена и ми даваш за пример селянката Ели с простия си мъж, който се разхожда гол пред децата си и кара жена си да пуши трева, докато е бременна и който има снимки на трупове на компютъра, който е достъпен и от децата му. Има ли си били сосбтвен модел на съжителство - че на кой му дреме за техния модел, всяко семейство си има модел, но когато те дават по телевизията и дават награда за твоя модел, то той трябва да е правилният иначе последствията могат да бъдат ужасяващи за обществото като цяло.

Ужас! Каква реч, какъв стил, какъв правопис!!! Да се чудиш кой "образован" го е писал! Безспорно "пални тапаци".

Ле-ле како,колко си неграмотна и остра!

Срам,Срам ...за Б-я.....какъв бизнесмен ще е този ???? Какво образование имат......Ужаст ....потрес за нацията и най вече за младите

Ура, простотиите свършиха!!!

Коку, ти на няколко пъти пишеш, и то глупости! Ама ти наистина си КУКУ! Какво общо има Биг Брадър Фемили със Световното Първенство по Футбол???

Mnogo se radvam,che specheliha tochno te!!!Pozdravqvam gi!!!TE bqha nai -istinskite i zabavni,bez kompleksi i zloba!!!BRAVO,nadqvam se da pomognat pone malko na sem.Chipevi,prosto mi e jal za tqh ili po tochno za dyshterq im.Sledqh predavaniqta s mnogo golqm,pozdravqvam vi oshe vednuj,vie bqhte moite favoriti!BRAVO!!!!

Нали се сещате,че неможе други да спечелят,нямат добър бизнес план.А сега Тупарев влиза в погребалния бизнес,там криза няма.Кои от другите участници моге да му предложи нещо по/добро?

Да живее "Гроборизъма" в Бьлгария!

ха,ха,Кузмова казвала истината за хората,да казваше я, но зад гърбовете им и само на Веско!Колеви бяха много по достоини от тези прасета,само лежаха,пърдяха и ядяха,а около леглото и кошарата беше АД,кучетата незнам дали ги изкъпаха веднъж,големи мизерници !

И ти ли "беше" в тая кочина? И кой "беше"?

Заради мазната и гадна физиономия на този победител не гледах предаването.

Само Кузмови, Трифонови са яки злобиииии :)

прилича ми на варена глава в тенджера

Защо да не спечелят Кузмови.Те бяха най-искрените от всички.Колеви са получили образование в България и са го дали на Америка.Синът им е пораснал в България и са го дали на Америка.Не са постигнали нищо там и идват да се правят в Биг Брадър.Истината е ,че един човек макар и чужденец ,ако плаща данъци ,спазва закона и се труди в България е много повече българин ,и е много повече полезен на България.От хора като Колеви ,който само са взимали от България и даже не се посвениха и да забъркат и премиера г-н Бойко Борисов ,защото е успял за времето докато те са слугували в Америка ,за своя изгода.Но те така са свикнали от "проста" България да взимат и да го дават другаде.Успех Кузмови.

стига елементарни изрази ......или каквото и да е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

скъпи зозо явно теб и елементарното те затруднява-писането на кирилица ,а другото това е принципа нвърху който е изградена най-силната държава в света -сащ ,а и европейския съюз се опира на същите основи ,когато напуснеш една територия нямаш права върху нея ,това беше до колкото си спомням основния мотив срещу туризма за гласуване от съседна турция

За това се изнесох от България, околко мен имаше много семейства, които приличаха на сем. Кузманови. Като гледам скоро в нашата скъпа родинка, ще останат само - правителството, чалгаджийките и двойниците на сем. Кузманови. На спечелилите - ЧЕСТИТО.....умните хора вече се уметоха от тоз кенеф.

Епа такова семейство Кузманови немаше у ББ!

Защо се интересуваш така живо от България тогава... много се застоя тук, а чиниите в ресторанта стоят неизмити... марш!

Ей, гнусна Кики, внимавай какво говориш. Такова каквото е България, такова сме го направили. Кенеф ще викаш на устата си. Аман от такива като теб дето много знаят. Ние пък сме си тук, работим си, добре ни е. Няма нужда ти дето си се омела от тук да казваш какво е и после като Колеви да се върнеш един ден и да кажеш какъв си патриот. Айде къш

Тези, които си натискат парцалите в БГ се ядосаха, ха ха ха. Хич не ме интересува как се казват. Това с миенето на чинии е за успокоение на всички злобни българчета....

Не мога само едно да разбера ,толко ли са прости Българите ,че всяка година дават парите от Биг брадър на най-големите изроди и олигофрени !Като го гледам този оли направо ми се гади ,ако това ееталона за семейство изпитвам ужас !

Сузи, ходи при Христо Трефонов!

Браво на Кузмови. Не знам дали сме олигофрени или не, но хиляди пъти предпочитам да спечелят хора като Кузмови, отколкото например такива дребни душици като Трифонови или Чипеви. Заслужаваше си дори и само за да видя физиономията на Христо, направо ми беше балсам за душата. Колкото до сем.Колеви искам да кажа, че те наистина са страхотни, много ми харесаха, но Кузмови имаха нужда повече от наградата. Браво Ели, браво Веско харчете ги със здраве и най-вече разумно.

Леле, имало хора които могат да пишат и са гледали това "предаване"!!!

ОБАЧЕ ЗЛОБНИЯТ ГОСПОДИН ТРИФОНОВ И ВЕЛИКАТА МУ СТРАТЕГИЯ ДУХНАХА СУПАТА - БРАВО - САМО ТАКА ЗА ЗЛОБАРИТЕ

Немога да повярвам ,че има 200000 хиляди олигофрени,който са си дали гласа за тези двамата.Да бяха пуснали по един sms за някое нуждаещо се детенце, отколкото да подкрепят едно семейство без никаква ценностна система.

Олигофрен мога да нарека този, който пуска СМС за 2.00 лв за "детенце" и мобилният оператор му прибира по едно левче. Изцепила се лелката във форума...

Пепи, пускаме за нас за да спечелим 40 хил., пускаме и за деца, а ти пускаш ли поне за деца?

Моето мнение е като твоето.Даже и да крадат мобилните оператори,пак нещо ще отиде за децата,а не за тези дебили.

Немога да разбера "ЕНТЕЛЕГЕНТНАТА" сбирщина по-долу какво реве против хората? Аз лично смятам, че си заслужиха наградата напълно! Какви са тия изводи от типа "с това се отъждествявало БГ семейство" Ало интелектуалците - аз лично се кефих най-много на тези хора защото приемат живота по един по-различен начин от всички вас забързани, озлобени и завистливи боклуци. Това са българите. Една злобна завистлива паплач. Какво им е на хората? Интриги ли правеха? Говореха на някои зад гърба ли? Единствените които не си бяха изневерявали. Ама нейсе щото Веско има вид на дебил и аре - тия за ненормалници. Вие сте за ореваване. От такива като вас останалите хора със свободно мислене ще ядем цял живот лайна... Немгоа да си простя още момента в който се прибрах в тва измислено място булгаристан пълно с такива като вас. 1/3 от хората да бяха като Кузмови щеше да е райско местенце. Карали се били псували се били... Че кой не се кара вътре. Ваще семейства да не са перфектни? Нима никой от вас не се кара с жена си / мъжа си поне 1-2 пъти месечно. Нима не сте се псували? Аре на село! Моето семейство по нищо не прилича на тяхното. Биг брадър ми е адски противно предаване но заради Веско се изкефих искрено!

Подкрепям напълно! Много точно казано. Успех на Кузмови

ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ!!..Най-после едно искрено и откровено мнение..Ако хората( като Кузмови) можехме да видим невидимото,онова което се крие зад грубата и "дебилна" фасада,..ако можехме да се обичаме и да се ценим...ако можехме са си простим недостатъците (като Кузмови)....ако просто сме по-толерантни към различните,..ако можехме да се видим отстрани и да си признаем,че сме допускали същите и по-лоши грешки....да!..Живота ни би бил много по-лек!

точно така *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не съм гледала и секунда от риалитито, но коментари от тоя род са повече от обезпокоителни. Излиза, че псуването, наричането с обидни думи и незачитането на партньора са пример за искреност и прямота, и се ценят от българина високо. Жалко, много жалко и ако е така значи хората съвсем са изпростяли.

Не, не се псуваме, и не мога дори да си го представя!Че и някакви го подкрепят тоя, хаха?!?

И аз съм на същото мнение. Май много малко хора разбраха, че ТОВА НЕ Е МОДЕЛ НА СЕМЕЙСТВО, А ИГРА ! В играта печели най-добрия състезател. През цялото време Кузмови си бяха естествени и над останалите комплексари и злобари - най-вече Трифонови, и на него не му беше трудно да промие мозъците на Чипеви . Но веско си им го каза на военната мисия - като се даде власт напростеци, трябва само да им се гледа сеира. И си направи най-спокойно двайсетте лицеви опори, с които Трифонов искаше най-малкото да му се подиграе и унижи. И в много други ситуации Веско и Ели бяха над останалите. Така,че на победилите състезатели - честито !

Ако наистина 300 000 българи са гледали тая пошлост,то изводът за страната ни е много,много печален.Показва,че скоро няма да тръгнем напред.Драги зрители,напълнихте джобовете на продуцентии и тем подобни културтрегери,както и на това т.н."семейство".Резултатите ще чакаме след години.

и мен наи-ми харесва тази фамилия-имат дечица, имаха нужда от наградата-попадна на точните хора! да са щастливи! много! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много се радвам че спечелиха точно сем кузмови, те бяха наи естествени, и наи освободени, а не с комплехи кои какво ще каже... еи булгари, отворете се малко кум различното и не будете такива консерви... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много се радвам че кузмови спечелиха.много са готини и заслуяваха наградата.браво!!

300 000 изпратени sms-a не означава задължително 300 000 гласували българи!!!

Ура-а-а!Свърши поредната простотия !Сега ще пуснат някои стари филми!

абе стига сте оплували бе хора,аз много се радвам,че кузмови спечелиха,те наистина го заслуяваха,и ако някои каже че семеиствата в бг са перфектни,значи лъжи всички и наи-вече себе си.честито на семеиство кузмови.пожелавам им много здраве и успехи за напред

Наградата не беше ли 500 000 лв? Къде потънаха 300 000????????

ееее..вечно има някой недоразбрал. наградата е на стойност 500 000 лв-като в това влизат семейният ван и апартамента в София(300 000 ),и остават 200 000 -от които им вземат 40 000 -награда за някой ,дето е пратил смс за тях(ужким).Та така .

коку

Подозирам, че 500000 е левовото изражение на наградата (апартамент + кола + пари в брой)

Чудничко защо хора, които не гледат Биг Брадър са най-многобройни като изказване по отношение на темата :) И не мога да разбера защо всички очакват, че продуцентите и екипа на предаването целят да покажат средностатистическото българско семейство :) Хората си направиха шоуто, прибраха си паричките и това е :) Другите, беснеещи по форуми и а живо единствено се тровят психически :) Дерзайте :)

хахаха,и аз това тъкмо се чудех.Уж не гледат Биг Брадър,а са с най-многобройни и компетентни мнения относно шоуто.Баш са си го гледали,ами айде :)

коку

Ами... сещай се защо не сме го гледали... Този татуирания или е за лудницата или за затвора... Никой нормален, средностатистически човек няма да се загрози с такава татуировка... Отделно, от години се знае, че погребалната дейност и третирането на боклука се "стопанисват" от мафията, т.е. вероятността някой друг да спечели това "шоу" още от началото му е била фиксирана на 0.00000%

Ей, голям разбирач, ама признай си, че тайничко си гледал и си пуснал и ти едно sms-че ей така!

на какво ви прилича главата на семейството ?