Жени Калканджиева: Николета и Златка не са модели

Според Евгения Калканджиева модата в България е много изостанала, тъй като не се дава шанс на българските млади дизайнери.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева: Николета и Златка не са модели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един калибър сте всички -универсален

Искам да кажа нещо на Николета и Златка. Границата между гениалността и лудоста е толкова тънка, че трудно може да се долови. И ако не можеш да я уловиш, си меко казано негениалан. Вие си знаете от коя страна сте. Обаче аз с вас не бих пил бира, вие не ставате за това, вие сте да вършите други неща. И вероятно с тях се спрявате отлично.

Абе права е Жени. То всяка к...а се нарича модел. Кадето и да се обърна, все са модели около мен. Аман.

познавам г-жа калканджева и работата и близо от 1чгодини тя е професионалист в работата си и единствената жена в българия класирала се сред 10 наи-красиви жени в света 6-то място а и манекенки като таня илиева,роси черногорова, станимира колева и др.момичета от агенцията на жени калканджиева са светлинни години пред тези силиконови пачи златка раикова и николета лозанова

parvaty

Ами, нормално ... плеймейтките поне имат вид на жени - имат и гърди, и бедра! А моделките от тая анорексия направо нямат блясък в очите - не знам какво им харесват хората... рагу и зъби... модела на поведение няма да коментирам, коментирам само визията! :)

За сажаление секса продава в БГ. Колкото по-разголена си и силиконова, толкова по-голям е шанса, да се продадеш на някой богат чичко.

Николета и Златка са ПЛЕЙБОЙКИ, не са МОДЕЛКИ. Не дранкайте повече глупости. Освен за голи снимки за друго не стават.

всущност никои не знае как изглежда николета без грим ;). а станимира е толкова хубава! просто божествена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Права, за съжаление много права е Жени....:(

Ще ми се стандартите за "красиво" в тази страна да се променят, а и хората, които налагат настоящите и се наричат елит да изчезнат... Всяка страна има и такива модели, но те се котират само на страниците на мъжките списания и до там, не се превръщат в мода за подражание като показаните 2. Секси са, привлекателни са -факт, но ми се иска хората да видят колко красиви жени са всъщност Станимира Колева, Блага Митева, Ива Янкулова (и много други БГ истински модели) без да са омазани с 1 тон грим, престояли 5 часа на месец в солариума и надраскани в абсурдни татуси.

Никъде не видях в текста на Жени да злобее. Тя не ги обижда, даже казва че са ГОТИНИ СЕКСИ МАЦКИ. Просто не разбирате от професионално мнение.

Ами то с толкова грим и баба е модел. Да не говорим за изкуствените мигли, сините лещи, надутите устни, късите крака и дебелите глезени на Николетка и Златка. Една жена се разбира дали е хубава без грим.

За масовият вкус?Да!На три -четири ракии и една две бири стават!Тогава много се котират от българските мъже-почти всички с кръчмарски вкус!

Познавам Жени и хич не е сноб. И цените не ги подбиват моделите , а точно тези силиконови джуджета. Жената е единствената в БГ която разбира от модели. А, колкото до Антония, тя е МИС. Между мис и модел има ОГРОООМНА разлика. Много сте невежи, ужас.

Много си е права Жени, ама нали сте повечето селяни тук. Какво ли разбирате от мода и професионално мнение?

може и да не са модели, но печелят доста добре! А тези другите 2 труженички като ги гледам колко са клющави, та чак ми става зле! Времената са такива вече, че кой както може - така успява днес!Разбра ли, Евгения?!

Това не е снобария, а е чиста проба злоба, тъй като фолкпевиците и плеймейтките така подбиха цените, че и изядоха бизнеса. Сега е принудена да продава "манекенките" на двойно по-ниска цена. А и чичковците им писна да опипват "мис"-ки, искат вече нещо по така...

Съгласна с Жени, и модел Кристина Милева е супер, не са освиенциум. Точно това е стандарта за това да си модел ....

може да не са но правят кинти от това ,а ти не

напълно си права, жени! но докато за реклами плащат бизнесмени с ниско чело, дебел врат и дълбок джоб, това ще е модата, която се налага. николета и златка нито са секси, нито готини мацки. те са просто перверзни и евтини и интересаджиики. за съжаление това в българия вече е професия, от която добре се печели!

Абсолютно точно!

Аз дори бих изпил две бири!

Вярно тия двете не са никакви модели, ама точно анорексичната сводница ли тряба да коментира. И тя не се прави, тя си е сноб

Аз пък искам Златка,Радка,Цонка... дам ми е добре на душата кът си пия бирата,пък!

кажи им го,жени...ми много ясно,че николета и златка не са модели, и двете са ниски, с къси крака, със силикон, едната е с татуировки, с изкуствен тен, такова излъчване няма нищо общо с манекенки и модели..никъде по чужбина,освен може би в америка няма да видиш такъв тип жена модел или манекен.и изобщо защо толкова се залага на изкуственото в бг не мога да си го обясня.много момичета изглеждат като проститутки..на мъжете това ли им харесва ,бе? кика, швеция

абе николета поне има форми а тая станимира и другата са като излезнали от лагера край град Освиенцим

Може да не са модели в класическия смисъл на думата, но като ги наемат като рекламни ли ца това ги прави такива. Струва ми се че Жени малко се прави на сноб

Има разлика между "модел" и "рекламно лице". "Рекламно лице" може да стане всеки, когото дадена фирма е избрала, независимо от това, дали е "модел" или не.

Ами аз откога казвам,че в Николета и Златка няма нищо моделско и,че световните критерии за модели са на светлинни години от излъчването на тези девойки.Браво,Жени,че най-накрая някой да го обяви официално това,че ми омръзна да се прехласват по тези изпръщели празноглавки с изкуствен вид.Съгласна съм за Таня Илиева и Станимира Колева.Бих добавила Роси Черногорова,Кристина Милева.Имаме много стойностни модели,чиято красота обаче в България не се разбира и не се оценява,тъй като масово се набиват на очи силиконовите,изкуствени,пластмасови кукли.