Елтън Джон: Бог да благослови България

Елтън Джон започна концерта си на стадион "Локомотив" с почти английска точност. 63-годишната звезда пя за пръв път в България.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон: Бог да благослови България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много, много голям артист и изключителен изпълнител, както и всички музиканти, които бяха с него! Велик!

Невероятен концерт! Елтън е велик и незабравим! Истински феномен и много човечен. Благодарна съм,че сбъднах мертата си да го видя наживо!

Това беше един невероятен концерт, един незабравим спомен, едно велико изживяване на един музикант от класа! Щастлива съм, че успях да се докосна до легендата Елтън Джон! Радвам се, че в България, независимо от простотията, която ни е заляла във всяко едно отношение, все още ги има ценителите на стойностната музика!

завиждам благородно на тези които си присуствали на концерта..не сум в булгаря и не успях да го видя.само за сравнение ще ви припомня нещо което прочетох нета и се вузмутих че юрналистите го писаха..азис беше казал че Elton John е една дебела лелка,неизвестна за света освен за лондон...вижте кож го казва.и сравнете на какво ниво са нашите в.и.п.

Я се скрий бе злобно добиче! Стига си си измислял и си облъчвал аудиторията с черната си енергия! Кога ти го каза това Азис, докато те милваше отзад ли?

Бях там и беше фантастично! Концертът надхвърли очакванията ми ,Мадона само може да се учи !Просто нямам думи да изразя възхищението си!

Не мисля,че има нужда да се сравнява Мадона с Е.Джон. И двамата са изключително талантливи, всеки по свой начин...По скоро няма смисъл да ги сравняваме с нашите "звезди"...

Просто уникален беше! Поклон и от мен!

Не бях на концерта,но мненията тук изобщо не ме учудват.Този човек е уникален!!!Благородно ви завиждам на всички които сте били на стадиона.

Концертът беше уникално добър! За мен обаче беше странно, че Георги Христов дойде с час закъснение, зае си мястото пред сцената и си тръгна половин час преди да свърши концерта.... Няма ли какво да научи от Сър Елтън или смята, че е по-велик???

на които не му е кеф, да не ходи по цонцертите му и да не го цомментира. които го харесва, евала му! ) човека е от сои и просто му е дадено, както не на всеки, евала му! останалите сас спецялно мнение даго духат, ховека е гении. можеме само да се молиме и ние да си имаме такав! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И все пак, "кат Металика други нема".

За гения на Елтън Джон въобще няма да коментирам, но мога простичко и от сърце да кажа - "НАПЪЛНИ МИ ДУШАТА! И БЛАГОДАРЯ!"

Металите,наркоманите и чалгарите не разбират от тази музика за душата.Те могат само да си мечтаят да имат душевността на хората ,които слушат СЪР ЕЛТЪН ДЖОН!

Айде не слагай под общ знаменател. Аз слушам метъл, но слушам и Елтън Джон. Или трябва да се придържам само към един стил музика? Да си сложа капаците и да се правя, че няма и друга хубава музика?

Първо, смятам, че Елтън Джон е певец, който заслужава да пее на "Васил Левски", а не на някакъв забутан стадион, до който едва се стига. Сигурна съм, че щеше да го напълни и не разбирам защо концертът не е бил там. Второ, нямах възможност да отида, но като чета коментарите ви, настръхвам и съжалявам, че се получи така. И Трето, предлагам подробна информация за концерта заедно със снимков материал и видео записи спешно да бъдат изпратени на чалгаджийките да престанат да си мислят, че от тях по-велики няма. И AC/DC, и Елтън Джон (колкото и да са различни) направиха това, което нито една фолк-певица не може да направи сама - напълниха стадиони с таланта и музиката си, а не със скандали и облекло да не казвам откъде. Радвам се, че все още има българи със слух за истинската музика. Хубав ден.

концерта ,музикантите,елтон-бяха страхотни,талантливи,професионалисти и с невероятен дух....за другарите организатори-амебата и функи да ходят да се заемат за в будеще да организират вечеринки на комунистите в подобни ефтини коптори ....или по суборите на селата....абсолутни непрофесионалисти... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имах невероятното щастие да съпреживея това уникално събитие. Сър Елтън Джон, той е единствен и неповторим, както Фреди Меркюри, който за съжаление няма как да видим. Но... защо концерта се състоя на това ужасно място, стадион Локомотив не трябваше ли да бъде затворен, защото е опасен,трафика, дупките, липсата на транспорт след концерта. Ужасно. Това ли трябваше да види сър Елтън от България. Стадион Васил Левски не беше ли по-подходящ? Защо всеки път се правим на по-големи маймуни от маймуните?

Наистина уникално събитие!!! Сър Елтън Джон доказа за пореден път, че е истински професионалист. Поклон! Не беше обаче стадион Локомотив мястото за такова голямо събитие и миризмата на бира скара подходящия фон.

Наистина прекрасен концерт!Факт, че този човек без специални ефекти успя да създаде невероятна атмосфера, въпреки мизерния стадион, дупките, през които трябва да минеш, за да стигнеш до там, поклон Сър Елтън Джон!

Вълшебен концерт!!! Поклон пред един от най-великите артисти на нашето съвремие!

На този концерт разбрах какво значи да си велик творец. Много концерти са ме впечатлявали и са били големи позитивни преживявания, но ту беше друго. Сигурно това е гениалността :)

Беше ПРЕКРАСНО!!!

Не можах да ида на концерта на този велик певец и музикант,но като чета отзивите на тези хора ,ми се насъзляват очите...Но не съм съгласна ,че Слави не може да прави концерти,от които да настръхнеш ! Моля Ви!Още повече са различни величини ,за да ги сравнявате! Защо винаги подценяваме българското !?

Моля, не индетифицирайте учиндолския чалгаджия и простак с българското. Благодаря!

Не може да бъде казано по-точно!

Страхотен концерт! Страхотен артист! Тези концерти обаче трябва да се правят на друго място!

ЖЕСТОК КОНЦЕРТ !!!!

Страшен беше, човечен, професионалист, раздаде се, публиката също, остана един страхотен спомен. Да си жив и здрав сър.

А ти беше ли със съпруга/съпругата НЯКЪДЕ! И това ли е важно! Или ставаш за нещо или не - ти май не ставаш! Концертът беше супер и имаше и млади и стари. Билетите са отчайващо скъпи за нас и пак беше пълно.Ако всеки работеше като Елтън с любов и радост, светът щеше да различен и по -добър!

хахо, това са музика и глас, които притваряш очи и слушаш, не е задължително да танцуваш в ритъм бесен постоянно.

Да, Елтън Джон показа, че е велик независимо от времето и мястото!

Хахо ( нерегистриран )14.06.2010 09:49, по-глупаво нещо нямаше как да се измисли! Разликата м/у AC/DC и Елтън Джон е точно толкова огромна в стила, колкото и интелекта ти и интелекта на Айнщайн. Сравняваш несравними неща с неподходящи думи. Поне си се изокал, та ти е олекнало.

Това че почна концерта в уречения час е факт.Това че без почивка свири и се раздаваше е факт.Че пее и свири както винаг е факт.Раздаде и афтографи което не съм виждал друг да прави.С една дума страххотен. Единствено цялото това отиване до стадиона с тия задръствания и после тръгването бяуха в сътояние да ти скапят настроението но това не е нещо ново за концертите на локомотив.

Ясно защо англичаните владеят света и в частност Елтън е "Сър"-точен,професионалист, всичко беше премерено, интелигентно и хубаво истинско удоволствие. Такъв е и Пол Макартни и Ерик Клептън,-можем много да се учим. Само Европа, друг път нямаме!!

Абсолютно съм съгласна с теб!Беше прекрасен концерт!А СЪР ЕЛТЪН ДЖОН показа за пореден път,че е перфектен!!!

Когато певецът е задоволен и публиката остава задоволена ;)

Страхотно беше! Браво, Елтън! Щастливи сме, че се насладихме на твоята музика на живо!

Velik! Naistina njama dumi....

"Бог да благослови сър Елтън!" Само си мисля, че това са концерти за зала, жалко, че все още в България няма такава!

Сър Елтън Джон ни показа какво означава безупречен професионализъм и музикалност. Интелигентно присъствие и очарование. Бях в приказка...

Беше невероятен, много стил и талант!

СЪР ЕЛТЪН ДЖОН!

Ние трябва да се поклоним! Неверояте талант, дух и заразяваща позитивност! Благодарим ти, Сър! :)

Просто невероятно! Абсолютен гений,истинска звезда и феномен! Остави ни без дъх! Сър Елтън Джон - неподправен, естествен ВЕЛИКАН! ЗВЕЗДА до мозъка на костите си! ПОКЛОН пред този талант! Страхотни песни,изпълнени по невероятен начин!

Прекрасен концерт. Щастлива съм, че бях там и видях как изглежда концерт на истинска звезда .Елтън Джон не разчиташе на светлинните ефекти, /както беше при Мадона / а единствено на своя глас и музика.Нашите т. нар. "звезди"могат само да се съпоставят с неговото поведение , точност, талант и ако им е възможно да се сравнят, за да се ориентират къде се намират.Няма нищо общо с истериите на Лили Иванова или с надутото поведение на Слави.За поп-фолка да не говорим.Дано по-често сме свидетели на такива концерти. И ние да си корегираме ценностите е поведението.Концерта започна в 20 и 15, а ние ,българите се влачихме час след това!!!

Снощи една звезда доказа,че може да се излезе пред публика и по светло!Изключителен финес,поведение,звук и ....англииско възпитание!Невероятен артист ни поднесе уникален спектакъл!Не случайни бяха сълзите в очите ми! Сър Елтън Джон- благодаря Ви!

Прекрасен концерт. Щастлива съм, че бях там и видях как изглежда концерт на истинска звезда .Елтън Джон не разчиташе на светлинните ефекти, /както беше при Мадона / а единствено на своя глас и музика.Нашите т. нар. "звезди"могат само да се съпоставят с неговото поведение , точност, талант и ако им е възможно да се сравнят, за да се ориентират къде се намират.Няма нищо общо с истериите на Лили Иванова или с надутото поведение на Слави.За поп-фолка да не говорим.Дано по-често сме свидетели на такива концерти. И ние да си корегираме ценностите е поведението.Концерта започна в 20 и 15, а ние ,българите се влачихме час след това!!!

Прекрасен концерт. Щастлива съм, че бях там и видях как изглежда концерт на истинска звезда .Елтън Джон не разчиташе на светлинните ефекти, /както беше при Мадона / а единствено на своя глас и музика.Нашите т. нар. "звезди"могат само да се съпоставят с неговото поведение , точност, талант и ако им е възможно да се сравнят, за да се ориентират къде се намират.Няма нищо общо с истериите на Лили Иванова или с надутото поведение на Слави.За поп-фолка да не говорим.Дано по-често сме свидетели на такива концерти. И ние да си корегираме ценностите е поведението.Концерта започна в 20 и 15, а ние ,българите се влачихме час след това!!!

Концертът беше впечтляващ, не само, че бе на един дъх, но и свири и пя превъзходно на живо! Което рядко се среща дори и при големите имена, просто велик музкант, композитор и певец!