Теди Бургазлиева и Ромина Андонова на ВИП парти

Седем години след последната си поява на светско събитие у нас “Мис България” Теди Бургазлиева се появи на откриването на бургаския хотел “Приморец”. Компания й правеше актуалната носителка на титлата Ромина Андонова.

Обратно в новината

Коментари - Теди Бургазлиева и Ромина Андонова на ВИП парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям Нели,тази нова миска е много безлична няма нищо замонящо се в нея!

това е сегашната номенклатура дами и господа- едни ще купонясват по лъскави снобарски приеми и коктейли и ще тънат в разкош и лукс, като приемат това за даденост, живеещи в една стерилна и изкуствена реалност, нехаещи изобщо за истинското положение в страната в която се намират, а другите броят стотинките(ако са им останали и такива) и ходят гладни, като песове! сами видяхте(на видеото), отрупаните маси, баровските миски- мутреси и самодоволните им физиономии и тъпи жестове и погледи, нямащи нищо общо с едни общоприети норми на поведение и естетика, на всичкото отгоре целия този парад на цинизма, арогантноста и мегаломанията, ни се представя, а по- скоро ни се натрапва, че дори и налага от медиите, като някакъв вид култура на изтънченост и пример за ценностни нрави. Такива примери много точно илюстрират рязкото разделение м/у социалните слоеве на обществото, като стремеж дори към подобно нещо. Всичко това е наследство от посткомунистическото БЕСЕПАРСКО- МАФИОТСКО минало, което както виждаме, все още си живее необезпокоявано, с типичния за тях олигархичен стил- ПИР, ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА. Дано краят им наближава!

А къде са мисчовците? До сега само чета за нови и стари миски, а младите красиви мъже се забравят на другия ден след избирането им. Според мен трябва да се канят по равно. Така няма да приличат партитата на руска компания- на 10 жени 1мъж.

Новата мис България е безумно безлична и обикновенна!Коя изобщо я избра тази!

Една от малкото наистина много красиви Мис у нас. Като порцеланова кукла е на тези снимки, преди сякаш бе по-естествена, но все пак много ми харесва.

браво на родния ми град Бургас - да няма нито една мазна чалгаджийка на откриването и да се свири класическа музика и джаз, а не чалгии и разни Деовци и Те и други подобни аматьори....

Тая прилича на маймуна.

теди е много чаровна.само е малко слабичка.

Теди никога не ми е била любимка. Ако погледнете описанието на миските по статиите за тях, няма да откриете такава, за която да не са писали "една от най-красивите", "една от най-харесваните", "една от най-най-най..."

То и твоите коментари ако погледнем, ще видим, че никога нищо позитивно не си казала за някой.

Е, след тази ужасно важна новина ще заспя спокойно!!! Жалки балкански парвенюта и комплексари.

Защо миските остаряват 2 пъти по-бързо от не-миските? Това момиче изглежда на над 35, а сигурно е на 25. И нали щеше да покорява Америка? Само Соня Васи засега наистина е стигнала до някакъв стандарт и е доказала, че е заслужила титлата си на времето. Не че всичките не се борят по един и същи начин и специално с един орган, но поне Васи е оценена, защото е пич, за разлика за всички посредствени псевдо мис Българии.

Теди, Теди... Какво излъчване, каква усмивка. Страхотно момиче! Рядко срещана красота. Мога само да се надявам, че и вътрешно си прекрасна.

лелее колко е остаряла

Бургазлиева е най-красивата Мис България, която сме имали. На тази снимка е гримирана ужасно, но дори и това не може да скрие блестящото й излъчване.

Може да се направи един списък от лица, които постоянно присъстват някъде на нещо си .... Вероятно и тези дето ги организират тези събития са едни и същи...

" Седем години след последната си поява на светско събитие у нас ...", а Ромина Андонова е Мис България от няколко месеца! Да ми кажеш къде присъстват постоянно че и аз да ходя там ...

Не ги знам дали са едни и същи, ама първата снимка плаши. Изглежда като пластмасово барби