Коментари - Теди Бургазлиева разказа за живота си в САЩ | Лайф.dir.bg
назад

Теди Бургазлиева разказа за живота си в САЩ

Една от най-красивите носителки на титлата "Мис България" Теодора Бургазлиева сподели какво я е накарало да замине в САЩ, как протича животът й там и дали би се върнала в България.

Обратно в новината

Коментари - Теди Бургазлиева разказа за живота си в САЩ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех винаги е имало завистливи хора в нашата даржава...вместо да се радвате,че хора като Теди успяват ,а тя наистина ще успее и мога да твардя ,че ще преуспее ,защото я познавам и тя е родена за това...най-истинският и чист човек е Теодора и винаги ще е на върха ,просто защото би дала всичко от себе си дори за хора ,които не са и близки и я подкрепят хора,които наистина я обичат...Тед..много успехи от сърце...дано един ден ми простиш ...

теди, страхотна си. едно от наи интелигентните и естествени интервута които сам виждала. относно коментарите за това колко са варвежни линята дрехи и очила теди никаде не споменава че е направила састояние от това, а казва че това е нещото с което се занимава. брокерството е другата насока от която може да финансира артистичните си желаня. от това което казва разбирам че е в ус само от 2 години, което не е никак много. пожелавам ти само успехи за напред и да намериш истинското щастие сащо. благодаря теди за поситивността която отпращаш кам хората в това интерву. дано всички бадат усмихнати и ентусязирани като теб.. булгаря се нуждае от повече оптимистично настроени и вярващи в доброто хора!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мале какво е това муж или жена,а колко е факе уяс направо,каква линя имала....отново поредната луя от някоя която е била в ла за малко работи в мала като птодаважка маи забрави да спомене за това.....тя си знае истината... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

страхотно позитивна личност, наи- красивата и интелигентна миска *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За първи път виждам толкова смислено интервю на наша мис-ка, много съм впечатлена ;) Хубаво и естествено момиче, пожелавам й успех и още много положителни емоции ;)

Тодорке-е-е-е, стой си в Америката, тук има достатъчно боклуци

Браво на Теодора!Невероятно е , когато човек постига мечтите си и му стиска да извърви трънливия път към върха. Теди е достатъчно упорита и умна! Пожелавам и от все сърце успех и кураж да преследва мечтите си! На всички онези негативно настроени и ежливо завистливи - пожелавам да се променят и да поискат нещо повече за самите себе си.И вие можете, който иска - може и постига всичко...Успех!:)))

С тази висша мода само прахосват материалите. Всяка манекенка и мутреса стилистка и модистка става. Какво и е на носа ? Това е модата да имат гърбица отдолу тип Дисни.

Супер мацка! Евала! Няма нищо общо с повечето кухи, силиконови и набедени за миски недоразумения! Браво на мимичето - красиво, интелигентно, смело и позитивно! Мисля, че това е един от най-сполучливите избори за Мис България! Поздравления Теди, продължавай в същия дух!

Чудесна е ! Наистина гордост за България

много хубаво се изказва момичето пожеламам и да успее каквото е намислила, щото в америка не се живее лестно и щом е избрала това браво ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

страхотна мацка,впечатлена сам от спокоиствието и позитивността,която излачва.успех,теди! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много яка мацка!!! Една от най-най-най-хубавите Миски и определено изключително красива българка! Да ходи по света да показва колко красиви българки има хехе

а как така решила и заминала? а с каква виза е там, ако е с туристическа няма право да работи там. какав брокер ше става??? глупости и вие в бг ахкате на такива "преуспели".

налагала собствена линя марка дрехи и очила, знаеш га точно никога. писнаха ми да ходят по бг и да раздухват глупости. щото хората са това което става тука в уса и даи сега да им обяснявам колко сам велика, като соня васси и онова квазимодо анита меизер от вегас до гуша са ми дошли да им чета глупостите като много добре ги знам какво правят тук всашност *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я ти знаещия ,кажи какво прави Теди тук . Аз поне колкото пъти да съм разговарял с нея , винаги ми е правила чудесно впечатление с поведението си . Интересно защо говорите глупости за хора, които не познавате . Ако има някой ,който да се изхвърли след прибирането с и в България , това беше така наречената лейди БИ или Бойка не знам каква си ,която тук работеше в пицария .

Знам,че в ЛА се хвана с Васил ( по известен като барабаниста на Соня Васи) за да си вземе документи той пък взе че и се върза и беше готов да и даде шанс. Да но тя си оправи документите за зелена карта като екстра ординари и вече няма нужда от Васил. Да правиш модна линия не е ей така да си купя, кафе говориме за много пари.Какви модни линии какви 5 лева. Плаща наем на стая от къща, обаче имала модна линия. Хайде да сме малко по-истински и да наричаме нещата с истинските им имена

а нима теди не работеше като сервитиорка в санта моница когато живееш в онази дупка в холлъвоод? хаиде, моля ти се. и аз живея в л.а. и вапреки, че нямам лоши впечаленя от тедъ, истината за марката очила и дрехите е силно преувеличена. прави са хората, ккоито питат с каква виза е там и как работи ако е с тристическа или студенцка виза. много е гадно когато те баламосват, знаеш ли?още по- гадно е, когто прозреш истината и попиташ а от другата страна те изкарат злобен и завистлив. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страхотно момиче! Позитивна, тотално различна и в същото време - естествена. Супер е да имаш такива хора около себе си...

Чудесно момиче! Много красива, непринудена и естествена /нещо, което тотално липсва в останалите "Миски" и др. манекенки в БГ/. С каквото и да се занимава в САЩ, важното е че е рискувала и не се грее измамно на светлините на прожекторите в България.

малииййй колко е играл ножа! ужас, направо е станала като от една матрица с повечето хамериканки

ох като я слушам теди ще си каjя, че е перфектната жена. за малкото време, което е била в USA явно се е научила да бyде fake-nice. не обичала да се показва...а какyв е тоя PR последните дни по неин адрес. и тя като николета си доиде в бг за 2 месеца и ни се наптрапи с присаствието си по всички предаваня и вестниц

Браво Теди,успех!

Не знам колко е естествена, но фейслифтинга е забележителен ... точно като американските барбита е станала. Преди беше много по-хубава и естествена.

Симпатично, интелигентно, земно и добро момиче. Излъчва някакво особено спокойствие и доброта, а начинът, по който й светеха очите на интервюто, говори, че е щастлива. :) Странно, досега не се бях впечатлявала от миска.

Не зная защо ама повечето миски България ми приличат на добре подържани травестити. Не виждам женственото в тях. Изключенията са съвсем малко.

Определено си злобна и грозна жена, личи си по ника ти, просто е неистински. Теди е адски красива и има интелигентно излъчване, а при теб проблема си го търси в себе си!

По-добре иди си играй с куклите :)

най-красивата мис България до сега е тя!

страшна мака, наистина ме вдухновява и трябва лека полека всичките да ги пращат да видят свят ... за да добят това естествено излучване и спокоен поглед!!! тогава и красотата ще им стои по - добре. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Успех , Теди!!!! Ти го заслужаваш:)

Гледах интервюто.Много е красива Теди.Излъчва доброта.Успех!

хубаво и умно момиче поздравления

Готина е и много естествена! Много ми харесва. А относно брокерството, ясно защо се е ориентирала към него, от него се изкарват доста добри пари в Сащ, което навежда на мисълта, че модната и линия и очилата не се котират добре. Ако не ме лъже паметта, тя беше Мис България, но не и ли отнеха титлата заради голи снимки или бъркам миската? Не е важно, да е жива и здрава и много успех и желая, сладурана.