Say, Say, Say е най-известната песен на Джако

Най-популярната песен на Майкъл Джексън е Say, Say, Say от 1983 г., която изпълнява заедно с Пол Макартни, сочи класация на "Билборд".

Обратно в новината

Коментари - Say, Say, Say е най-известната песен на Джако | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен най-известни са billy jean, thriller и they don't care about us! Като се има предвид, че аз не съм някоя супер запалена фенка на Майкъл... тези са ми най-най-познати и мисля, че няма човек, който да не ги знае! Say, say, say хич не се сещам коя е.....

За какво пишете и говорите още за тоя никакъв?

Майкъл Джаксън познат също като Кралят на поп музиката е американски музикален изпълнител, текстописец, продуцент, танцьор, хореограф, актьор и бизнесмен. Той е един от най-известните певци в света, а албумът му Thriller от 1982 г. е продаден в над 110 милиона копия, което го прави най-продаваният албум в историята. Държи рекорд в историята на музиката за най-много спечелени статуетки в една година (1984 г.) от наградите Грами - 8 на брой за албума си Thriller. Въвежда в музикалната индустрия така наречените short films, клипове-истории - каквито са Thriller, Bad, Remember the Time, You Rock My World ,Ghosts и т.н.Майкъл е един от малцината, които са включени в Рокендрол залата на славата два пъти. Той е вписан в книгата на световните рекорди на Гинес - общо с 15 награди Грами и 17 номер едно сингли. Не мисля ,че музикантът продал най-много албуми в цялата музикална история ,получил 379 награди ,от които 19 грами и 13 Рекорди на гинес е "никакъв"

Не разбрахте ли ,че е ДжАксън Самюел ДжАксън ,Пърси ДжАксън ,дори Джанет ДжАксън.Защо фамилията на брат и сестра да се произнася различно?????????????????????????????????Името е Майкъл Джаксън [1] (на английски: Michael Jackson) ,не Джако или Джексън!!!!!Щом така го пиш...е в уикипедия ,значи е така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"а" в английския се чете "е", умнико!

скоро ще стане 1 една година от смъртта на Майкъл Джексън а имам чувство че нищо не е случило дори и доктора продължава да практикува професията без проблем .А аз си мислех че само в нашата скапана държава може да се случи това-да направиш убииство и да си на свобода.Убеждавам се за пореден път че и американците са много прост народ и въпреки всичко изпитвам завист към всеки един американски гражданин който е имал честта да познава Майкъл Джексън.Идва ми да крещя от гняф че не може да се върне времето назад че Майкъл никога не ще го видим вече да се радва на изгрева и залеза и не ще може да прави най страхотната музика . Обичам те Майкъл -СПИ В ПОКОЙ И ЗНАМ ЧЕ СИ НА ПО ДОБРО МЕСТО там където никой не те обижда

- Say say say била най-известната песен на Джако, а аз не се сещам коя е. - Най-известната песен на кой???

невероятен.просто няма какво да говорим,наи добрия,безсмъртен.

топ парче! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.