Принцът на Монако Албер II се сгоди за плувкиня

Принцът на Монако Албер II обяви годежа си за 32-годишната южноафриканска състезателка по плуване Шарлийн Уитсток.

Обратно в новината

Коментари - Принцът на Монако Албер II се сгоди за плувкиня | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахаха, добре и го каза Венко, на тази пача. Тоя народ е бъкан от злобни дебелогъзи лелки и комплексирани мъже, които тайно си мечтаят да изглеждат поне малко, като тази плувкиня.

тои има син на 16 години от чернокожа и дащеря на 14 години от бияла

Ти сигурно и името си не можеш да напишеш биз правописна грешка!

принца яко кара в лявата лента-даже има немалка прилика на Елтън Джон.Спрял се е на тази кокалеста грамада с рамене по -широки от ханша,нещо което дори красивите рокли не скриват,щото доста си прилича на мъж.но какво има да ги мислим ние богатите и известните.Всеки нека си е щастлив.Свят широк хора всякакви.

Харесвам атлетични жени със стройни тела, а когато прибавим елегантност и излъчване - цена няма!

Princat na Monako shte pluva mezdu krakata na avstraliiskata pluvkinya. Na neya se padna chestta da mu stopi aristokratichnata mas.

Mlado i krasivio sexi kalafche za staro, meko, razdasialo, no princovo butalo.

СТРАХОТНО КРАСИВИ ДРЕХИ ,Е ТОВА Е КЛАСА И АРИСТОКРАТИЗЪМ.... МОМИЧЕТО Е САМО МУСКУЛИ НО Е СИМПАТИЧНА СТРОЙНА , ВИСОКА ИМА ДАННИ ....

Годеницата е много семпла на външен вид , но пак му е много на тоя подпухнал застаряващ принц. А той досега защо не си осигури престолонаследник ?!

УЖАСЕН ШОПАР.С ТАТЪЕ НЕ БИХ МОГЛА ДА ЖИВЕЯ,АКО ЩЕ И МИЛИАРДИ ДА ИМА...

тя е СУПЕР, а той е СУПЕР противен

Класика - дъртак и много млада женичка за чичко - паричко!!!!!!!!

Дамата е супер. Браво! Достойна е за снаха на Грейс Кели. Да са щастливи и здрави!

Странни визии имате за женската красота. Тази дама (дори и нагласена, както бе представена) изисква голямо въобръжение от старна на мъжа, за да я хареса. А като се добави и раменната й ширина и мускултура, направо е "страстоубийка". След някоя и друга година принцът май ще носи белези от съпружеско насилие. Неразбираеми са тези богаташи - при толкова възможности да не могат да си изберат нормална и секси жена (?)... Веднага идва на ум Чарлс и неговата Камила! Горките мъже...

Много точно казано, поздравления!

Доста посредствени коментарчета - явно някоя налята, дебелогъза и цомбеста няня с виснали месца ще ви пасне отраз. А след някоя и друга годинка, като се поразплуят още карантиите, ви пожелавам още по-горещи страсти. Назадничави ориенталци, понадигнете за малко глава от туршиите и ракиите, за да видите какви жени се харесват и търсят днес по света - стройни, слаби и стегнати жени, които спортуват и запазват младежки вид и на 50 г. Не разни тантурести пачи, които да гнявите вечер пред телевизора на по бира...

А ти сигурно си много секси и затова я коментираш нея. И нали знаеш, че не пука особено, ще живее в една от най-богатите страни с най-високия стандарт на живот. А е много вероятно принцът просто да си търси жена с акъл, която няма да му пропилее парите, а не мис свят.

Много е красива,а той е стар,грозен и дебел!!!

Добре си е направил сметката. В ЮАР белите са много богати. Намерете й родословното дърво. Може да се окаже от стар аристократичен род- осанката й е като на принцеса. Поведението ще култивира, иначе я чакат ядове.

Може би я е избрал точно защото прилича на майка му. Монако е много красиво място а двореца им е невероятен.

Чак пък да прилича на майка му.... и кое точно му е много красивото на Монако? Многото стърчащи кранове? Или нагъчканите високи сгради? А дворецЪТ им е повече от обикновен. Следващият път помисли малко преди да бързаш да коментираш и да се изказваш неподготвена.

А.... този чичко не бягаше ли в другата лента?

Изключително нежна и изискана жена!

Невероятна класа! На моменти ми напомня за Грейс Кели... Много фина и красива жена!

Девойката е толкова безлична. Не знам как изобщо я сравнявате с Грейс Кели.

Много симпатична млада дама! Желая им щастие!

класа,стил,финес, красива жена-какво повече да се каже,страхотна.

Коя ли красавица не мина през леглото му, време е някоя да му роди дете докато може

че той вече си има 1 от една американска стюардеса

много ти е

каде е трагнал този папардак с 20-години по-млада от него? рано или касно тя ще остане нещастна. а и дали става вече за семеен гхивот ? всяко нещо с времето си ! моге оше да е як бик сас здраво семе !! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

красавица е! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много изискана жена. Има излъчването на майка му - Грейс Кели :) , достойна е за титлата