Вижте снимки от шоуто на Рамщайн в София

Stone Sour, Alice in Chains, Manowar и Rammstein свириха на националния стадион "Васил Левски" по време на втората вечер от фестивала Sonisphere.

Обратно в новината

Коментари - Вижте снимки от шоуто на Рамщайн в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях на концерта.За сведение на всички чалгари не видях нити един циганин и нито една силиконова фуста.

Щастлива съм,че присъствах на Sonisphere !Изживях невероятни емоции! Не мога да разбера защо се заяждате един с друг ,вместо да споделите и запазите хубавите си спомени от концертите. Всички групи се представиха на ниво и се раздадоха максимално! Рамщайн са екцентрици и какво от това,че са посетили чалга клуб? За тях това е един вид екзотика,нещо което досега не са виждали. Нека не сме типичните българи,плючещи по всичко и всеки!

Абе вие тука слушате ли рок сериозно, или сте се събрали да си чешете езиците.

Rammstein - само Шоу. Повтарям: Шоу. Като музиканти - нищо. Светлини, фойерверки, пламъци, пяна и незнам си какви още залъгалки за простия ни чалгализиран народ, който очевадно се радваше не толкова 5-мата от групата, колкото на зрелищните ефекти, които беше подготвил 60 членният им екип. Шум с много, много грим.

Е и аз да кажа- страхотно шоу на любимите ми Алис и Рамщайн, всичко ми хареса, даже и звукът беше на ниво:))). Искам пак!

Мисля че добре си свърши работата Тил - сега дори и чалгарите говорят за Рамщайн.

Честно 1000 пъти ми е по-противно от всякаква чалга изказването на ДеМайо за цитирам хард едн хеви реформи на г-на Дянкова и въобще цялата тая среща. И като се замисля само, колко съм го уважавал преди. А той е чиста проба реднек, фанатизиран републикански дърт селяк, сигурно е гласувал и за Буш. Отврат.

от майка ти, разбира се

Ами истината е такава, чалгата извън България е екзотика за чужденците и няма нищо нередно в това, те хората не разбират тъпите текстове, не са запознати с чалгаджийската простотия и музиката им звучи ново и интересно. Аз не виждам нищо нередно в това. То и ДеМайо беше на гости в шоуто на найголемия чалгаджия ама на кой му пука затова. И междудругото метъла не се счита за особенно интелигентна музика извън България. В Скандинавия металисти са обикновенно най-големите неграмотници и селяндури, с малко изключения. Направо еквивалент на чалгарите по български.

Много нещо се изписа, че Rammstein отилишли на чалга. Ами нормално е да отидат. Имали са предварителна резервация, т.е. казали са на организаторите да им намерят място, където да чуят от местната аборигенска музикика и да намерят нещо за ч.... не

А можеби замислят ПУСИ-2, и търсят захаросани блондинки за ролята, защото знаят, че у нас порно звездите пеят. М/у другото кючекините от кръчмата са меко казано грозни - трябва да сменят кръчмата.

Една чудесна новина за феновете на групата: "Тази сутрин в блока на бТВ Азис каза, че момчетата (Rammstein) са поискали да им бъдат записани и негови парчета, от които да извлекат мотиви за бъдещите си музикални проекти." :))))

Ти пък, нима повярва на Азис? Още малко ще каже, че Тил го е опънал в кенефите. Евтин ПиАр си е това без възможност за опровержение

Хаххаха, баси мърльовците са тия от Рамщайн.

ами ,аз не разбирам какво се дели и доказва,това ,че тези от раймщайн са в чалга заведение ,не е нищо лошо или хубаво просто човека е решил да се разходи из нощна софия,дори и да са го завели без да знае къде отива ,ако не му е харесало той е щял да си тръгне ,така че нима ние дето харесваме метъла трябва да мислим ,че разбираме повече от създателите му.а момичетата се държат така защото разликата ,между този човек и неговото обкръжение ,и ученически купон с изцепки в толетната ,е явна ,а иначе момичетата и на двете места правят едно и също ,поне тук е с известен и платежоспособен,не са виновни рамщайн момичетата отдавна правят това ,проста тази вечер те са били клиенти ,не разбирам защо се карате по форумите излишно е мир и не чалгата е направила тези момичета такива ,а други по важни неща има и хубави чалга песни защото общо взето те са песни на съседни нам страни ,на които слагат текст на български ,така че не са виновни рамщайн или чалгата ,а други по-важни фактори мир

Много е тъпичко да казваш за Рамщайн, че не могат да свирят и че само пироефектите им правят концерта.Като го правят Ац-тата и Кис-а нямате проблеми,нали? Пишман рокерчета и метъли обсъждат група, която свири на най-сериозните метъл концерти, но Бай Иван, слушал АЦДЦ и край - Рамщайн не можели.ЖАЛКА БГ РАБОТА!

Когато започне да ми харесва да слушам техно с жици ще си пусна Рамщайн. Иначе те са толкова далече от метала, колкото и тия чалга фльорци с които купонясват по нощните заведения

В метъла има доста течения ;)

Що се джавкате,бе хора?Не е ли най-важното,че всички тези групи дойдоха и всеки се накефи на това,което му харесва?Хубаво е да се случват такива събития по-често ,пък всеки си има право на избор и вкус.Радвайте се,че имате право на избор ,и че нещата се промениха!Израстнах във време,в което само можеше да се сънува за такива концерти.Така че,просто се кефете и забравете за тая злоба!

Абсолютно съм съгласна! При нас дойдоха и ни уважиха супер добри групи - различни като стил и настроение, но безспорни професионалисти. А тук разни смачкани комплексари решили да си изливат помийката, пък дано ни скапят удоволствието от яките концерти...Хехехе, отрепки

Евала Лиза един човек да каже нещо нормално в тоя шибан форум.И аз бях на концертите и си откъснах главата от кеф, а само факта че видях Manowar на жво ми е достатъчен. Купона беше велик догодина пак съм там :)

и аз подкрепям...

Мда права сте, наистина съм сънувал такъв концерт (е сънувах концерт на PanterA :)) е сега и моите сънища се сбъднаха :) така че който не му е харесало следващия път да не ходи. точка

Ised, тъп си като камък пич. Рамщайн правят музика! При това страхотна. А пък концертът вчера беше най-жестокия концерт, правен в България! Жалко, че свириха толкова кратко:( Дано скоро отново дойдат при нас...

Мнението е като задника - всеки си го има, НО аз не искам твоя:)

Ised, прочетох част от многобройните ти "мнения" и установих, че ти явно имаш доста повече от един задник, от които не спират да текат реки от излияния:)))

Iced, ами ти изцяло си си задник да ти кажа, най-вероятно около теб винаги има свободно пространство щото яко смърдиш. Вземи мерки...или деазнам...Оди се пЕри някъде да ти олекне.

дебил!

...което е за предпочитане пред товоя случай - да си баламурник без да се занимаваш с нищо.

Рамщайн за в бъдеше аут от метал фестивали. На нас чалгари не ни трябват. Да ходят да свирят на турнето на "Планета" хахаха.

Простичък си, та затова ти е простен малкия умствен багаж!

Беше много силен вторият ден Stone Sour и Alice in Chains бяха невероятни и искрено се надявам, както обещаха, да дойдат още веднъж, но за по-дълги изпълнения. Manowar явно имат доста фенове, но аз не мога да приема сериозно хора, които пеят за воини, рицари и т.н. средновековни сюжети, които някак си звучат по детски наивно. Края на вечерта дойде и с шоуто на Rammstein. Страхотни ефекти, страхотна музика, но защо толкова кратко?!?! Между другото за тези, които ги наричат чалгаджии искам да ви кажа, че Рамщайн са просто провокатори. Може би факта, че са от Източна Германия ги е накарало да искат да се изяват толкова силно и дори цинично.

Ей, фенове на Рамщаин! Само едно не разбрах - ГОД ЛИ ВИ БЕШЕ КАТО СИМВОЛИЧНО ВИ ЗАЛИВАХА СЪС СПЕРМА?! Яка гавра, а?!

e ти сигурно и символично не заливаш със сперма, затова бегай да си удряш чекии в парка

Ей, гоДин, ще ми се GWAR да дойдат тук за концерт с фамозния си лайнемет и да те уважат специално;)))

Чалгарите вън от храма наречен Rammstain. Това е най-великия концерт досега правен в България. Поклон пред тях!!

Пич, не чалгарите влязоха в храма на Рамщайн, а беше точно обратното. По-голямо падение за големите ви претенции - колко вие и вашите идоли са далеч от тази музика, не би могло да има.

Ти да не мислиш, че Рамщайн знаят какво е чалга? Чули са,че има някаква местна извратения с полуголи мацки и са отишли да видят за какво иде реч. Близко е до акъла.

Стига се занимавахте с чалгарите. Досега не съм видял чалгар да обижда хевиметъла. Агресията не е признак на добра култура.

Снимките от Ориент говорят зле за отношението на собствениците и управителите към техни клиенти. Разгледайте снимките на Рамщайн по-внимателно.Аз виждам само Тил,стреснат,невярващ,притеснен,криещ се зад черна шапка,изтъпанчен като циркаджия,за да се снима с тумба навлеци.

Прав си, братко! Мисля, че Тил изглежда доста стреснат, особено на тази снимка: http://life.dir.bg/gallery.php?id6619581&nomer6. Дори е решил да провери, предполагам за бомба, между краката на момичетата, че току-виж му спретнали някой атентат.

Slayer бяха много скучни. С изключение на стотината души пред сцена всички бяха супер отегчени.

Не мога да разбера хората които псуват Ramstein (да споделя че не съм им фен, разбира се знам някой песни). Момчетата се справиха доста добре с поставената задача. Да правят шоу, да пеят на немски (което не е лесно) и да изпълняват маршове ;). Шоуто беше на ниво и за разлика от Manowar, които са същите позьори, поне им отива и не изглеждат смешни. Manowar на Каварна - извинете но при цялото ми уважение към тях (преди години съм ги слушал и съм уважавал музиката която правиха, но просто на този форум нямаха място. Стоят доста неадекватно. И стига сте псували Ramstein за шоуто , огньове и т.н. същото правят и AC/DC, и Manowar, и KISS. А за самия фест мога да кажа, че Alice in Chains бяха най- грандиозното нещо. Дори и без Layne Stanley, са уникални.

Rammstein направиха най-великото шоу до сега!! Евала, щях да съжалявам цял живот ако не го бях видяла от близо !!!!

Да наистина шоуто беше супер и аз затова останах до края! Но без ефектите не смятам че нещо впечатлява в музиката им - даже съм слушал много по - добре забиващи индъстриъл банди! Но щом ви кефят - евала - няма проблем - и мен ми харесва някоя и друга песен!

Kак биха изглеждали Rammstain без ефектите :)?.Съжалявам че Manowar не бяха основната група ,просто велики и единствените които се сетиха за DIO!!!

Нали?И аз се чудя защо рок смешници бяха на метъл концерт?

Приятелю, това е отдавна залязваща звезда. Ако не направят нещо подобно (съжалявам, че го казвам, защото сърцето ми се къса), макар и събитието да е минало вече.. Няма какво да пишат за тях, 100 години едно и също. Нормално е да не са хедлайнъри, няма и да бъдат. Но ме кафи фенският ти дух!

явно си пропуснал Antrax, те също почетоха Дио

Залязващи са бързо изгрелите Рамщан. Групи като Manowar ще слушат и внуците ни, защото имат какво да кажат, въпросът е че Рамщайновците не мога да чуват. Е това ще е ден до пладне!

Много е важно отношението към публиката,да говориш 10 минути на български,в предишни концерти са пели химна ни и то много правилно.Manwar показват уважение към хората пред които са излезли да пеят.Докато други групи те заливат с различни видове течности,друг вид уважение към публиката :)

Рамщайн са музика за чалгари, затова и те самите ходят по чалга кръчми. Шоу, огньове, шутовщини и музика на заден план. Истинския рок са Manowar, Megadeth, AC-DC.

Напълно те поткрепям!

абе пич, научи се да пишеш!!!! ти да не си на 12? егати малоумната и неграмотна държава сме!!!!

Не слушам чалга. Имам право на глас и си изказвам мнението. И пак ще го направя - за мен тези са пълни идиоти!

Manowar що си тръгнаха по-рано? Обидиха се на публиката явно?! Скучновати бяха. Не можаха да нахъсат зрителите. Сигурно, защото повечето бяха дошли основно за Рамщайн. А все пак Manowar не са за 1ви път в Бг. При последните две групи ми направи впечатление, че музиката заглушаваше гласовете на изпълнителите. Не знам липса на глас или.... Колкото до Рамщайн - по-скоро плейбек имаше ;) А това, че са идиоти и правят щуротии - ами това им е стила, с това са по-различни. Всеки може да пусне дълга коса и да свири на китара. Хората искат зрелища

меноуор бяха мн добри, но още в началото им гръмна едната китара, а накрая им изгърмяха колоните, затоша се ядосаха и си тръгнаха, бях на метър от тях отпред, много кофти се получи и те се ядосаха и си тръгнаха...

Да, музиката беше прекалено силна и това най-много пролича сякаш при Manowar. Като не се чува добре вокала, песните им напълно се обезличават. Що се отнася до Рамщайн, май високите вокали са проблем за Тил :>

коза, бегай да блееш глупости другаде

Meeee, мееее, мееее

Както и всеки може да се прави на пълен улигофрен...

абе пич, научи се да пишеш!!!! ама наистина маи се невръстно детенце! марш оттук!!!!! тук не ти е мястото!!!

Rammstein - страхотно Шоу. Повтарям: Шоу. Като музиканти - нищо особено. Светлини, фойерверки, пламъци, пяна и незнам си какви още залъгалки за простия ни чалгализиран народ, който очевадно се радваше не толкова 5-мата от групата, колкото на зрелищните ефекти, които беше подготвил 60 членният им екип. Музика с много, много грим.

Разбираш от музика -НИЩо.Повтарям - НИЩО!

занимавам се с музика повече от 20 години, а ти кой хит на Ивана слуша последно?

Занимаваш се с музика от 20 години, но на ниво лаик". Щом си мислиш, че Рамщайн не правят музика - най-добре е да не споделяш каквито и да е мнения на музикални теми:)

Я си допий първака, прибери козите и иди поплачи на рамото на Линдеман... в Sin City

до вси4ки заблудени... Концерта бе6е невероятен ! Ако не бяха най-добрите няма6е да стигнат до тук. А вие дето ги плюете само 6те пи6ете по форумите и с това 6те си останете. Нещастници .

Рамщайн са пълни циркаджии, трябваше Manowar да свирят 2 пъти повече на тяхно място.

точно пук мановар бяха толкова зле горките, те маи само се опитваха да свирят и от време на време пееше някои и накрая беше наи добро как пуснаха златният им хит на запис.:)) раммстеин рулеззз *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лоли, ближи си сладоледа и не се бъркай в раборите на големите

Рамщайн са циркаджии, ходещи по чалга кръчми. Това никой рокаджия няма да си го помисли никога, камо ли да го направи. Manowar са номер 1.

Миии те не са рокаджии...не им дреме точно ти какво мислиш. Нямат комплекси да опитат нещо различно и са любопитни. За това и са нестандартни...и са популярни въпреки, че пеят на германски.

Не знаех, че пеят на ГЕРМАНСКИ! Аз ще ида пък да уча немски ;) И дааааа, пълни чалга идиоти, за радост не понасям индъстриал!

Нямаше кой да предложи тоалетна чиния на вокала, тази стойка беше просто убийствена :)

Абе ти нормален ли си?!? Кое е зло, смешко? Бях там и двата дни. Пях с цяло гърло. Забавлявах се. Забравих всички дребни житейски проблеми. Живях на 100% процента, макар и за кратко. Къде е злото тук? По-добре вземи си хапчетата и спри да дращиш простотии.

Музиката е изкуство. Изкуството е любов. Злото е да ти промият мозъка и да се превърнеш в религиозен фанатик.

Може така да го поднасят, може текстовете им да са ку-ку, но МУЗИКАТА...музиката е завладяваща!!!

...немам думи... не мога да повервам, че го написа това..

Всички гупи на феста бяха страхотни, но най ми изпълниха душата ALICE IN CHAINS! Дано да дойдат, както обещаха за самостоятелен концерт. Чувствам се късметлия, че присъствах на такова събитие и видях на живо всички тези банди....

Съжалявам, че Manowar не завършиха концерта - толкова много можеха още можеха да дадат. Музика за крале! Надявам се да ги видя отново! Рамщайн не можах да ги издържа...много пиро ефекти, много идиотизъм и посредственост - на Du Hast се опита да каже нещо в микрофона извън песента - гласчето не му се чу...простете невежата това симбек ли беше?!? Никъкъв контакт с публиката, изключая гаврата с псевдо спермата, изсипвана върху феновете им. Егати гаврата швабска. Сега разбирам от статията, че явно към края е изрекъл нещичко. Определено свирят музика за комплексари, за които агресията прикрива липсата на социално поведение. Kings of Metal ! MANOWAR

Провинциален нещастник !

Ей, нещастник - кога откри пътя към София, бе селяндур?! Поколения от рода ми са родени в София!

Абсолютно си прав!

Какви комплексари бе!!! Познавам точно 2 деца, които поотделно страшно харесват Рамщайн. Без да са им натрапвани. Явно има нещо в тяхната музика, което грабва щом и деца могат да я харесат. А деца на по 4-5 нямат комплекси и предрасъдъци в такава степен, както възрастните. И не са ги гледали, това не ги вълнува в Рамщайн. Харесва им музиката!!! Едно от тези деца харесва и Моцарт (и не само)! Но не и Меноуар. :) Явно не ги слага сред класиците ;Р

Именно - подрастващите не са стабилни като себеусещане в социалната среда - всеки от нас е минал през това, докато открие себе си и не се притеснява от това, което е - със всичките си недостатъци и достойнства! Рамщайн, от това което видях, пропагандираха точно това - колкото по-голям улигофрен да си толкова по-готин си?! Текстове 0, музика - 0, ефекти -10!

пич, бегай пий едно и не коментирай работи дето не разбираш. Ако си бил в Каварна, нема кво да църкаш, че не ти стига Manowar

Ще пия и 2, но за голяма мое съжаление до Каварна не успях да стигна! Наздраве!

Не е лошо да си фен на Manowar и да ги харесваш, но се опитвай да гледаш реално на нещата. Просто в тоя концерт Manowar бяха незабележими. Рамщайн се представиха много по-добре от Manowar и не може да плюеш по Рамщайн само защото са надминали идолите ти.

какво зло те гони? глупости!!!! те са уникални с поведението и шоуто си!!! няма такава група в момента! страшен заряд! а такива като теб - слушаите мадона или преслава! и двете са един дол дренки!

Съгласен съм напълно за Alice in Chains! Брилянтен саунд и невероятни музиканти. За изненада на много от хората на стадиона показаха на немалко от останалите групи, че да свириш на живо е преди всичко майсторлък.

А на мен ми се видя по едно време , че имаше плейбек и се разочаровах доста, защото ми бяха мечта да ги слушам на живо от доста време...

Кой е пял на живо, бе промит мозък?!

абе, дебил, без да знаеш пак се изказваш!!!! никои не е пял на плеибек на този фестивал! това да не е концерт на паинер??!!

Този на снимката ми се струва пълно куку! Как може да се прехласвате и възхищавате на такива идиоти?

Аз също се чудя ти как можеш да се възхищаваш на разните му чалга звезда, ама това е хора разни вкусове разни. Като не ти харесват кво ми коментираш тук?

Kirelaki mai samo edinstwen e shwanal za kakwo ide rech!

BENZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!.... А ти, "ever", що не се завреш някъде на по-тъмно?!

Alice in Chains бяха и сега са най-добрите! А що се отнася до някой други bands - евтини огнени трикове има и в цирка (sorry, мое мнение)

а да пишеш на български само можеш ли, май Джой Демайо говори по-правилен български от тебе

да де, а ти си с перфектен български - джоуи

Вежди Рашидов беше ли там

най-доброто и за двете вечери беше на alice in chains! казвам го като безпристрастен, но внимателен наблюдател. демонстрираха не само огромен талант , но и яка музикална култура и брилянтен саунд!

А аз като абсолютно пристрастен фен казвам, че си напълно прав/а

Хей всъщност си адски прав. Не че не бяха добри и другите, честно казано Bastardolomey, Skre4 и Stone Sour бяха жестоки. Колкото до Четворката (с изключение на новия вокал на Antrax) те са си класици. Manowar бяха пълен боклук и вече са доста смешни (бях им фен и съм ги слушал преди), но ALICE, човече, това бяха шибаните ALICE IN CHAINS, Layne липсваше на всички убеден съм, но Jerry е стожерът, който всеки Сиатълски фен обожава. Това изпълнение изкърти. Извинявай но Man in the Box, Would? и Rooster една след друга могат да изкъртят мозъка ти. След изпълнението се разревах. Сега остава Pearl Jam и Stone Temple (добре, че се събраха отново) и можем да си ходим :))

Да чуеш целият стадион с пълно гърло как пее заедно с Rammstein - безценно.

Хубаво щеще да е знаем повече техни песни ама нейсе. Пееше стадиона само на Du hast i Du riechst so gut. А за началото на Pussy ... излагация, как може да не запеем. Както и на Ich will и Sonne - култови парчета, а стадиона мълчи. Иначе концерта беше уникален.

така е! уникални песни, ама като не знаем немски.... яд ме е че не пяха "reise, reise", "rammstein" i "angel"

Бях там, видях го с очите си, и още не мога да го повярвам! УНИКАЛНО!!!

Джоуи Демайо направо ме разби! Как е научил това на български? При това с такова ясно произношение? Направо засрами всички наши смешници политици! Не съм се чувстал така досега! А концертът беше велик! Дай боже повече!

Диктуваха му я по слушалката, но въпреки това речта си беше прекрасна и е голяма чест, че я изрече на български.