17 героя от Survivor попаднаха в ареста

Ежегодната сбирка на участниците от четирите сезона на шоуто Survivor завърши с ареста на 17 от риалити героите.

Обратно в новината

Коментари - 17 героя от Survivor попаднаха в ареста | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По повод хапливите изказвания на псевдо купонджии Ви пожелавам един ден да имате новородено или малко бебе в къщи и да куфеете под звуците и трясъците на "купонджии" в съседство. Все пак законите са за да бъдат спазвани!

браво, те тези сигурно се мислят за звезди, а сега в ареста

Всъщност зависи - ако е населено място, ок... но ако са си извън регулация не попадат под правилата на общините за шум и т.н.

СУППППЕРРР! Най-накрая да видим и полицията да действа като в нормалните държави! Браво!

Ама някои са прекалено будни граждани. За щяло и нещяло звънят на полицията. Аз живея в панелка. И моите съседи са правили купони, но толкова рядко, че не ми пречат

Цървъли, решили да покажат нрав пред България. Да им е сладко :)

Това сигурно е било операция "сървайвърите"!Браво този път на полицията -така трябва да се действа!!!

Браво на полицаите! Дано при всеки такъв сигнал, действат така методично ::)

Простаци!

бах кой ли се е оплакъл та така сърцато да действат кукитата?!?

е, какво може да се случи като се съберат банда простаци... все пак е учудващо, че куките са реаргирали...май тоя дето им се е обадил е бил една идея по-вип Смях

Браво на полицаите. Ако всичките винаги са така изрядни...

Ужас! човек вече и извън София не може да си направи купона без да се размрънка някой отлежал домашен мартот. Тея тюфлеци по цял ден залежали или заседяли в МПС-то, като не са горили соататъчно калории и после не могат да запят и целия свят им е крив. Тъпи мармоти!

В цял свят, драги купонджийо, има специални зали за купони. И в София има, ако си тукашен, ама не можеш да си платиш, нали? А да безпокоиш хората - не става!

на рибарника не знам на кои толкова са пречили.все има хора да завиждат на другите като се веселят и да им пречат na kupona.оплаквачи и мранкалници колкото искаш.

Ами че те си са върли простаци всичките. Не би било зле да ги понамаризят в райнното, ама нали е седесарска демокрация...

браво на полицията, ама защо трябва да идва цели три пъти, за чия сметка е разкарването, може би защото са на принципа - до три пъти не се брои, но щом трябва да плащаме и заради "звездите", защо пък не...

"...съставен е акт...", как ти звучи?

Заслужава ли такъв шум бракът на Дончева, сякаш тя е царска дъщеря? При това, предвид разликата във възраста, едва ли е равен. Все пак, пожелам живот и здраве!

То българското не може да не се осере. Особено като се има предвид състава на групата...

Браво на полицията,така се действа за ред и правова държава!

Най-сетне някой да подходи правилно към простаците!

И правилно е постъпила полицията! какво си мислят- че всичко е игра и шоу !Кай знае, какви дивашки изпълнения е имало !!

Само така ЗАКОНЪТ е за всички

още едни , помислили се за "ВИП"!

Нормално

гпупаци! това да не ви е няои от островите ,бе.....тапунгери..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Важното е, че са оцеляли!

Мда. В БГ за всичко трябва да си вип - даже и за да те арестуват. Аз когато се обадя и се оплаче че съседите ми надуват музиката в 3 през нощта от районното ми обясняват как нямат право да арестуват преди 6 сутринта и ми се подиграват.

Единствения свестен човек от победителите е Николай Мартинов и аз съответно

Да не кажем, че е само Ники...

Браво на полицията.Рядко се случва такова нещо.Общо взето в тези трудни времена когато полицията идва на адрес само при убийство е голямо геройство от тяхна страна,че са дошли даже три пъти.Дано има повече такива случаи.

дошли са 3 пъти, зашото еди кой се е обадил! нормално и един път не идват!