Елен Колева срещна любовта

Най-накрая тя намери любовта. Поне така казват близки до младата актриса, която в момента грее от щастие.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева срещна любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... хубавите ябълки - прасетата ги ядът... Хубаво момиче, но си пропилява младостта с този човек. След 10-15 години той ако е жив, ще е с памперс а тя - повяхнала мома ...

ДАНО Е ЛЮБОВ! АЗ СЪЩО ОБИЧАМ 27 ГОДИНИ ПО-ВЪЗРАСТЕН СЕМЕЕН МЪЖ! ВСЕКИ ИСКА СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО! КАТО Е ЖЕНЕН, ДА НЕ Е ВЕЩ? И ТОЙ ЕЧОВЕК, ДУША НОСИ И ХОДИ ТАМ КЪДЕТО МУ Е ПРИЯТНО! ЖЕНИТЕ, КОИТО ИМАТ МЪЖЕТЕ СИ ЗА ВЕЩИ СА ВЕЩИЦИ!

Оххххххх,чак й завидях на госпожицата за този красавец :)))) Милата тя, явно здраво е закъсала , дожаля ми :))))))))) На 50 години съм, но този няма с пръст да го пипна!!!! Обичам хубави мъже, па макар и богати :))

Пак започнахте да си изливате елементарните душици пълни само със злоба и завист! Момичето е много красиво,човек може да се влюби във всеки-закон за това няма! Ако една жена на 20 се чувства по-зряла от връстниците си ,винаги ще търси по-зрял мъж,ще търси подкрепа и сигурност,разбиране!

Money!

УЖАСССС

Абе каквото и да говорим намерил е тоя дърт пъч млада върба! Иначе е ясно всичко това е за да може той да изплющи нещо младо, път това младото и "умното" да поживее малко в разкош! Ясно е, че няма да се оженят тоя може да е дърт ама не е луд, такива като тази под път и над път, особено ако имаш парички! Ама пък то като чета ми, че то сина на този горе долу на неината възраст та ако не стане с бащата може със сина да мине! А иначе нека са щастливи де докогато могат, или свършат паричките което по напред дойде!

ами не ми допада тази Елен Колева. Първо не ми допада като външност - прилича ми на селска мома, и второ не е голямата актриса за която се мисли. Пък и ако трябва да съм честна не и вярвам за 5 стотинки че я е споходила любовта.

е какво, поне не е дебел

талантлива ли...ха-ха-ха.питаите гилдията колко е талантлива,таланта и е в правеж,интриги и провинциално лустро,слепи ли сте,глухи ли сте,връзките и са безброини,ах тя как умее да се прави на вльбена...щом иваило христов я изхвърли,номера и е да се прави на жертва-изтъркано и пошло...

До всички дами, които защитават Елен- Представете си, че това е вашия съпруг, на който сте дали целия си живот, родили сте му деца, прали сте го 30 години, готвили сте му, били сте до него, когато е нямал и един лев. И сега той ви зарязва заради въпросната госпожичка. Дали щяхте пак да я защитавате?

И какво ще е виновна другата жена, че съпругът е задник? Вие това ли избирате за себе си - съпругът Ви да стои при вас поради липса на алтернатива и да мечтае за други жени, но да се примирява с Вас? Аз лично предпочитам съпруг, харесван и от другите жени, но обичащ мен...

Не разбрах какво общо имат твоите предпочитания с това, че едно момиче е любовница на 30 години по-голям от нея женен мъж? И повечето любовници преследват женените мъже, това е виновна. Особенно ако мъжа е богат.

А като гледам как редовно коментираш изказалите се против Елен, сигурно и ти си любовница на някой богат господин и защитавайки нея, всъщност се опитваш да оправдаваш себе си. Успех...

Много добре казано!

ХАРЕСВАМ ЕЛЕН И ЧЕСТНО КАЗАНО СЪМ ДОСТА РАЗОЧАРОВАН . ЯВНО ЛЮБОВТА КЪМ ПАРИТЕ Е ВЕЧНА И НЕПРЕХОДНА. МАЛКО ДОЛНОПРОБНО ЧАЛГАДЖИЙСКО ПОВЕДЕНИЕ. ОСВЕН АКО НАИСТИНА НЕ Е ХЛЪТНАЛА...

този мъж би ли приел дъщеря му да бъде в прегръдките на два пъти по-стар и влюбен Най-вероятно семеен мъж

Пожелавам им всичко най-хубаво! - и когато това се случи да преживеят драмата на тези, които в този момент страдат заради тях. Млади момичета търсещи улегнали ????? мъже също ще остареят един ден.Тогава може да се окаже, че за оркестъра има нови попълнения.

Пожелавам им всичко най-хубаво! - и когато това се случи да преживеят драмата на тези, които в този момент страдат заради тях. Млади момичета търсещи улегнали ????? мъже също ще остареят един ден.Тогава може да се окаже, че за оркестъра има нови попълнения.

Много морални, това българите, бе...Да се чуди човек що е на това дередже държавата при толкоз морал.Пък що се отнася до "разбивачката на семейства" - той да не е малолетен, че да го е прилъгала? Който си го търси, намира го. Тази история е твърде лична, другото е важно - че е талантлива млада българска актриса.

тя среща лиубовта всяка година,и то все с...женени мъже...няма умора тя...''умно'' момиче.

аз страхотно я харесвам! много е талантлива, наистина! а този .... наистина е много зле....

Тя преди това се опита и друго семейство да разбие - това на Бешар Рахал, но не успя. Радвам се, че има толкова хора, които все още вярват в семейството. Съжалявам т.н. Светла, за която съсипването на семейство и разводите са такова ежедневие

Ейййййй, браво! А дали на моралистка, като теб, е хрумвало, че е невъзможно да "развалиш" семейство, ако то е здраво и не е вече "развалено"?

Не ми ги хвалете тези любови, дето развалят семейства!

Дано си щастлива,Елен!Тя възраста уж няма значение,но когато физиологията на господина си каже тежката дума,друга песен ще запееш!

Ами, да е жива и здрава жената, ако този е голямата й любов. Най-долно и гнусно е да съдиш някой, когото не познаваш. Българите в това сме професионалисти. Не мога да разбера как преценихте, че го е хванала този, заради парите. Откъде знаете, че е богат... в статията нищо не се споменава, а да се преценява по външния вид е смешно. Може пък жената да обича по-зрели мъже...в което няма нищо лошо и което е напълно обяснимо, в предвид манталитета и ограничеността на днешните момченца.

Ами вземи прочети малко повече за въпросния господин и ще разбереш, че е женен. И че съпругата на сина му е по-голяма на години от Елен Колева.

Няма пречки за истинската голяма любов - любовта към парите.

Абе съгласен съм, че може да е любов и ала бала, ама как така все се влюбват в милионери а не в Чичо Кольо - шлосер съседа ми от третия етаж ? Примерно. А кажете ми. Той също е много готин тип.

Тая пък за пръв път я чувам...

Уважавам интилигентността на този мъж. Най- после богат българин да предпочете учена жена пред манкенка или попфолк цицорана. Щом им е хубаво да са заедно, нека са живи и здрави. Любовта не е ваза, но може да се разбие ако не я пазят от зли хора.

Учена жена, казваш? И къде се е изучила тази умница? Кембрдиж, Оксфорд или някой престижен немски ВУЗ?

Е, хайде сега взе, че се изхрачи на всички бг университети/академии/висши училища. Демек изкара, че всеки, който е излязъл от там не става за нищо

Любимата ми актриса - естествена, прекрасна е! Дано е щастлива!

хич не ми харесва на мене, има селско излуцване *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

lubov li be da q opishesh .............

Стига сте злобяли, момичето има право да живее живора си както реши. Щом се показва с него значи държи на връзката им, а същото се отнася и за него. Ако е женен, както твърдят някои, значи ще се разведе, на днешно време кому ли прави впечатление развода. Не вярвам да оставя невръстни дечица без баща, не е млад мъж. Възможно е Елен да е търсила по-голяма сигурност и подкрепа след като е била разочарована от млад мъж, а един улегнал и успял мъж до жената, дава такава възможност.

изглежда много влюбена... случва се...

Всичко е заради пустите му пари..Но докога ли ще продължава всичко това, едва ли за дълго . Не знам само защо ни занимават постоянно с тяхната история. Отново безплатен PR за госпожица Колева.

Този човек е женен!!! Каква е тази наша държава, където една любовница вместо да се крие и срамува, си афишира, че е любовница? Даже ПР си прави с това! Няма грам морал в днешно време!

Той има пари, тя има нужда от пари. Срещнали се търсенето и предлагането.

Срешнала чичко паричко, каква любов това е шефа на Олинеза Александър Найденов

Нужно ли е незнам,но съм потресена.Това момиче даваше вид на скромно и умно. А просто била поредната евтино-долна шаврантия

И аз я харесвам,пожелвам и щастие. Колкото до коментарите много "морални"и"нематериални"читатели списват тук,да не повярваш....

Истинска любов с тоя чичко от снимките... не нам тия.

Като го гледам този, отказвам да повярвам, че парите му нямат нищо общо с "откритата любов".

200000 - 300000 евро пари ли са , пиши го по любов.

хвана си шугър-деди , преведено на нашенски - стар пръч млада върба лющи

АМИ ДА "ГОЛЯМА" ЛЮБОВ С БАЩА СИ. ИЗПИТВАМ ПОГНУСА КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ МОГА ДА ЛЕГНА С МЪЖ НА ВЪЗРАСТТА НА БАЩА МИ - ОТВРАТ !!!! ЯВНО КРАСИВАТА ЕЛЕН НЯМА ЗАДРЪЖКИ ПО ВЪПРОСА, ОСОБЕННО КОГАТО Е БОГАТАШ !!!

И защо решихте, че има пари, след като е по-голям от нея, бе помияри?

Никой не е решил, Жена...просто знаем, че това е собственикът на "Олинеза"...т.е. повече от ясно е, че има пари.

А тъй! Пък ти жена първо се информирай преди да обиждаш.