Актрисата Сонгюл Йоден се завръща в българския ефир

Сонгюл Йоден, чиято звезда изгря в "Перла" в образа на Инджи, се завръща на малкия екран у нас с нова роля.

Обратно в новината

Коментари - Актрисата Сонгюл Йоден се завръща в българския ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ништо против сапунките, ма да не ги дават в най-гледаното време.

булгарiя е била част от турската империя!нито гарция нито sарбiя исползват думата робство тази дума е за угода на русiя!!!

Готино джезвенце.

До: Учен Така е, съгласен съм че въпросният "Стъклен Дом" са го снимали само някои хора да си вземат хонорарите. Не знам кой го гледа. Иначе не гледам и сапунки, независимо дали са турски или латиноамерикански, и актрисата също не е кой знае каква красавица. Но определено всяка турска сапунка е няколко класи над български подобни като "Стъклен дом".

какво робство, какви 5 лева, те просто се точат, лизгявят , и....много приятно, преди бяха латино лиги сега турски лиги, всъщост лигите от всякакъв произход дразнят, а с удоволствие бих носила и нося други дрехи-примерно италиански- за съжаление българското производтсво беше умишлено унищожени в името на евтинджоса от турция , и повече и от китай, какво още не ти е ясно, кажи да ти обясним, че изпадаш в тъпо невежество.....определено Стъкле дом е в пъти по свестен филмама не му харесва на бълагарина да му казват много нещица.....

Колко жалко, че все още на тази изтъркана тема може да дискутирате!!!

не знам какво не и харесвате на момичето.можеби това че е от турция,но кои може да каже какъв е в този 21 век

не знам какво не и харесвате на момичето.

Ееее па то и аз ежедневно се изумявам откъде ли имат толкоз пари закачулените истанбулски кадъни да карат луксозни скъпарски коли като не ги пускат ни в университет, ни на работа тези дропли ... ама на. Таз кака дали може да ме светне по въпроса? Пък ако не може да ми се обади ... ще се чудим и маем заедно на по турско кафенце на Босфора

Това девойче ми прилича на русата кака от Стъклен дом, само че в тъмно....

Гледах интервю с известен наш бизнесмен. Питаха го защо на дъщеря си е купил джип. Той каза, че не иска пиян шофьор да я удари и размаже в малка луксозна кола. Браво на умния татко и на умната туркиня да установи разликата във възпитанието у тях и тук. Сега се пука от яд че не се е родила българка.

Колко си елементарен....

Нищо общо нямат с изкуството сапунките -всичко е НАГЛАСЕНО И ИЗМИСЛЕНО ..!!Жалко ,че има хора ,които ги харесват без значение дали са турски или латино ...!!Явно няма да спре скоро тази помия .. !!Е,ще си гледаме ХИСТОРИ И НГ...

Това е истинското ИЗКУСТВО - да се показва ИДЕАЛЪТ, да дава насока за развитие на тълпата. Хората достатъчно са затънали в ежедневна кал, че да им е нужно изливането на лай..на от телевизора при мрачните и подтискащи БГ филми!!! Колкото до "учените" каналчета, които твърдиш, че гледаш, ИСТИНАТА е, че са жалка Американска (разбирай атеистична и манипулативна) пропаганда. Нямат НИЩО общо с Науката и най-меко казано са пълна загуба на време!!! От опит ти говоря.

И на мен ми е направло впечатление, че тези т.нар. документални филми доста манипулативно представят темите, които засягат. Очевидно имат за цел да промиват мозъците на масовия зрител.

мнооооооооооооооооооого си тъп, разбрал си от истинско изкуство, идеали и т.н. ,явно турските сериали тотално са те промили, за да отричаш и тези свързани с реалния живот, - те не са само американски, тъпо.....

Чупете я от екрана, не става нищо от тая дропла. Сигурно плаща много пари да я дават по нашите телевизии.

харесвам я Добре че са турските сериали иначе няма какво да се гледа

много е хубава и умна жена и актриса- с еднакво удоволствие гледам и българския "стъклен дом"и "листопад", а преди това "перла".нека се наслаждаваме на хубавите филми без да мислим за политика.

писна ми

Допускам че в кадънчето има доста европейска кръв на нещастните робини от турските пазари.Но азиатската първичност и примитивизъм си личат.Иначе-отдавна не гледам телевизия,защото няма каво да се гледа там.Рекламата на Турция за Европейския съюз не ми допада,а освен това е и фалшива.Тези сериали не са турската действителност,още по-малко-турските нрави и взаимоотношения.Голямо менте.Така че ни ми я навирайте в очите тази"новина"от"братска" Турция.

Само една теливизия остана само с 10 минути новини на турски, другите айде да не им правя реклама и на Трети март турски сериал пуснаха, не ги ли е срам?!?!?!?!?!Има и по-добри начини за качане на рейтинг от турски сериали и реалити простотии.

Много лоша новина. Доста недоволни ще има след като прочетат това.Аз така или иначе отдавна всички телевизии, които ги излъчват тези сериали съм ги премахнал от приемника си.

аз не ги премахнах, но по бтв - само стъклен дом.добре, че нова започнаха да раздвижват сд-р хаус и от местопрестъплението

Е, но ако не си кривиш душата с извратен патриотизъм, трябва да се признае, че турските сериали са мноооого нива по-качествени над българската помия Стъклен Дом. Всеки бг филм е ужасна гадост - псуващи грозни актьори, говорещи като на погребение... пък и сюжетът им все един - криминале с извращения и насилие... Само побъркан може да ги гледа. А ако си нормален, гледаш ли ги - ще полудееш. За актьорите няма да говоря - все едни и същи - утвърдени некадърници, ужасно богати при това и лаят за още и още пари! Грозна картинка, признай.

Не я харесвам!