Биляна Йотовска кръсти дъщеря си

Двумесечната дъщеря на модела Биляна Йотовска и културиста Митко Димитров днес стана християнка.

Обратно в новината

Коментари - Биляна Йотовска кръсти дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не познавам лично момичето,но съм возмутена от човешката злоба и ужасни коментари...

Много е грозно да окачествяваш някой бъдещ човек\личност като грозен. За Айнщайн са смятали, че е тъп, но ...............само времето ще покаже. Губите смисъла на живота, драги "коментарописци"

отвратителна маимуна

да, няма нужда от пластични орерации но това не я прави автоматично хубава. също, не изглежда като някои, които тича по 10 км да ден :д :д :д. познавам такива хора и те изглеждат бая по-стегнати. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

mi mi, нямам предвид снимките тук,а кадрите от церемонията,излъчени на живо по нова - майката - с минижуп и гол гръб, кумата - също, таткото - по бяла тениска...гостите - и те така сгиздени, май една мома беше и по къси панталони. Отврат и безумие

Незнам майката, таткото и бебето дали са красиви или не - въпрос на вкус, но за първи път виждам украса на църква за кръщене и много ми хареса. Да им е жива и здрава малката!

Много убоу, ама кои са тия и за чии го пишат? Я поне за Ивана и Драгана да кажат нещо, че ще умрем без такива важни новини

Пак не разбрах ,как хора ,който не са християни кръщават детето си ?

как може да говорите,че детенцето е грозно?то бива завист на такова щастливо събитие.много щастие да им носи малката принцеска и все така да се обичат!

И толкова ли не се намери нормален човек да посъветва тия нещастници, че елементарното приличие изисква по време на религиозен обред в църква що годе прилично облекло,а не минижупи,голи гърбове и тениски.Боже,Божееее.....

потресен, не че умирам от възхищение от тези двамата, но само да кажа, че тези снимки не са от кръщенето

е много сладка! Горкият Митко, страшни проблеми по...опазването на и от околната среда го очакват!

Видяхме го отрочето...пази боже, добре че моите деца са хубави! Ако ще и на памперса да му сложат камъни, ни е жаба ни е плъх.

Дея, да са ти живи и здрави децата, но колкото и да са хубави, ако са наследили злобата на майка си ще израснат като морални инвалиди. Засрами се, моме селска!

Що не качиш някоя снимка на твойте хубави отрочета, че да се поупражним и ние в зоологията !?

ей верно казват хората любовта е сляпа :)))))

Мъжа и е голем убавец!

хахахахаха, абсолютно!

Мъжа и е световен и европейски шампион по културизъм, така че е признат "убавец" поне за тази част от хората, които се възхищават от хармоничното и силно мъжко тяло, така че мнението на разни торби и тънковратци, не е от голямо значение !