Жените на 40 били най-разкрепостени

Жените правят най-страхотния секс през 30-те си години и в началото на 40-те, тъй като смятат, че скоро ще остареят и се стараят да наваксат за няколко години напред, посочи британско проучване.

Обратно в новината

Коментари - Жените на 40 били най-разкрепостени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм на 30, любимия ми е на 40.не мога да си представя каква гротеска би било да бъда с някой на 18,20 години.за мен има една дума за всички двойки с голяма разлика в годините- гротесно и жалко.обичали се.айде да видим една женка на 50 с мъж на 30 след 10 години на какво ще мяса и мъжа и скоро ще я замени с някоя младичка...така че не ми ги говорете на мен тия..не познавам нито една двойка с такава разлика в годините и да е останала заедно цял живот.факт!!!!!!!!

Kleopatra,това,че си а-сексуална,не значи,че не може просто да се отпуснеш и да се довериш на мъжа до теб.Ако трябва пийни си малко преди секс.Сексът е нещо страхотно)

Много им се искало див секс с млади мъже, е как да сравня тия пресъхнали дърти чанти с младите ми гаджета ?

Добре де ама къде са тея жени? Аз съм на 33г. и отдавна си търся такава жена и не намирам! Така че приемам предложения!

Аз съм на 57г и винаги съм била харесвана от мъжете Но ......Аз самата не обичам секса или по точно много рядко съм изпитвала удоволствие от него Лошо е , но това е самата истина Какво значи да правиш луд секс За мен това са непознати неща А иначе, нямате и представа колко сексуална съм изглеждала винаги Голяма заблуда Излъчвам нещо което не обичам да правя!

От 8 години съм с мъж по-млад от мен с 14 години. Чувстваме се супер. Не е важно на колко си, а как се чувстваш и изглеждаш. Стига с тия предрасъдаци за разлика в години, това е прието, това не...глупости. Много е индивидуално всичко. Един старчок с пуберка може, а жена с млад мъж не. Хайде де. Всеки си живее живота както му е добре. Обичайте се и толкова!

точно така Нели много си права

браво, много добре го каза, че булгарките и над 50 са страхотни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

правят те див сех ама с кого с някои дедо :)))). еи кои чука ч0 годишни жени - само тъпите британци. еи ние българите обичаме салатата пресна и сочна а не престояла няколко дена в хладилника:)))))) та така и с жените :)))))). *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точно така си е и у нас. Слава богу... ;)

А моята кака е най-страхотната жена на света;)

мазете пак барзат ,,дане изпуснат влака докато все още могат,, и стават още по-разкрепостени.британците направиха голямо откритие

не съм забелязла такава тенденция тук мъже да си падат по възрастни жени.не че няма и такива.но все пак е несериозно да се говори ,че жените на определена възраст стават по-добри.както и мъжете.жените тук,че са грозни е абсолютно вярно, факт!! българките сме направо мис свят пред тях.но мъжете им си ги бива.

крушката свети най силно преди да изгори :)

жените в британя доста си работят даже защото постояно се доказват, че не са по-долу от мъжете. а твърдението също мисля, че е вярно и няма нищо лошо в това. само в тъпи и задръстени дъжави ,като бг хората си мислят,че на 40 едва ли не вече трябва да се погребеш и не ставаш за флирт връзка или каквото и да е!

Така си е,прави са британците,ние туй си го знаем открай време.Младите мъже много си падат по какички и хич не са в грешка!

моя позната на ч2 спи вече 1 година с маж на 2ч, супер двоика са *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом не хъркат...

ЗАЩО НЕ? АЗ СЪМ НА 47 ГОД. И СЕ ИМАМ ЗА КРАСИВА ЖЕНА. А ЗНАЕТЕ ЛИ- МЛАД МЪЖ НА 30 Г. Е ЛУД ПО МЕН. ЕЕЕЕ ИМА ЛИ НЕЩО ЛОШО.НИТО ИСКА ДЕТЕ, НИТО ЩЕ СЕ ЖЕНИ ЗА МЕН- ПРОСТО ДОСТАВЯНЕ НА УДОВОЛСТВИЕ. ИМА МЛАДИ МОМЧЕТА КОИТО ПРЕДПОЧИТАТ СЕКСА С ЖЕНИ НАД 45 Г. И НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ ТОВА ГИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ.

И поздравления.Къде пише че само мъжете могат да имат връзка с млади момичета?п.с.Да добавя към общата тема:И при жените след 50 има див секс,просто се владеят по-добре и не го показват както по-младите.

ТИЯ БРИТАНЦИ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА. ЖЕНИТЕ ИМ СА ГРОЗНИ, ТА И ДОРИ НА 25 ВЕЧЕ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ ФИЗИЧЕСКИ, А КАКВО ОСТАВА НА 40 И ПОВЕЧЕ, ДОКАТО НАШИТЕ ЖЕНИ И СЛЕД ТАЗИ ВЪЗРАСТ СА ОЩЕ ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ДОРИ И ЗА СЕКС.

точно, ама много точно!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е а добро утро,аз съм на 30 любовника ми е на 19,и всеки път е като за последно - аз доволна,той също!Нищо ново не ми казвате!

Та вие сте още деца,както се казва сега се учите.Става дума за времето,когата природата се намесва да си вземе своето.А ти сега няма какво изобщо да се хвалиш за някакви си 10 години разлика. Кефи се там и си спомни за това след време:)

,,,че кой спи с ТАКИВА бабишкери...!!!!

който знае какво иска и освен това го може:)

НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ ПРАВЯТ СТРАХОТЕН СЕКС И СЛЕД 50!!

Браво на тези британци.От 3 години живея с жена,кято е на 42г.Аз съм на 32.С една дума-Тя е фурия в леглото!!!

Да, може за Великата Британия да е валидно изследването защото голям процент от жените не работят или работят на половин ден и са си отпочинали за разни игри, ама тук в страната на бат Бойко нещата не са така весели и фриволни не сааа....

Май ти си изпуснала и товарния влак и куция кон и комшията, дето те заглежда,ама ти не забелязваш,защото си задръстенаааа:):)

Права си !И аз съм в тази възраст,ама като се върна преуморена от работа и погледна мъжът ми,който в момента е без работа ,не ми се мисли за секс ,а за убийство!

Станке, Станке, говори ако обичаш само от свое име. Колкото и да е изморена една жена от всекидневие, сексът с любим мъж си е най-добрата почивка. И не смятам, че в България сме нещо ощетени или повредени. Никак даже. За възрастта- абсолютно съм съгласна. След 30-40 вече една жена се освобождава от задръжките и вместо да се притеснява как изглежда отстрани, предпочита да изживее хубавия момент с мъжа, с който е в момента. Знае вече кое къде и е и какво харесва и си го казва и показва. Това е хубаво и за двамата в леглото. Не мнение съм, че и след 50 нещата са непроменени за повечето жени. Поддържането на тялото в добра кондиция си е от значение, но не е най-важното:). Най-важното е да не се вживяваме в ролята на баби предварително:). И да не забравяме, че другите хора ни харесват, ако ние се харесваме.

Е ТЕ ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА !