Глория издаде как поддържа фигурата си

В основата на хранителния режим на Глория са плодовете и зеленчуците.

Обратно в новината

Коментари - Глория издаде как поддържа фигурата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mnogo si e gotina Gloria i e goliam pi4 i strahotna jena i priatel. tapanari takiva :)

Прилича на връстница на Лили Иванова

махайте я вече тази Глория не ми се влиза от няколко дена в дира ви като прочета Глория и затварям

каквото и да прави, изглежда си перфектно жената. а вие вижте себе си първо и тогава критикуваите !

защо постонно пишете злобни коментари,не ви ли омразна вече постоянно да булвате злоба.и поне като сте решили да се изказвате по някои теми,поне будете малко подготвени.да,може и да има пластични операции,може да ходи на липосукции,но тренира,защото може и да си имал леки поправки по тялото,но задулжително трябва да тренираш,за да го подуряш,а като гледам глория,по всичко личи,че тренира.престанете вечно с тая женска злоба,просто трябва старание *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нито завиждам ,нито злобея,ама защо лъже,всичко е от пластични операции.

всички сте се изказали. явно, че ви пука. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Къв фитнес бе - кючеци, секс, бой и гроздова и по малко липосукция...чалга стил ;)

Да бе да - и освен това най полезни са плодовете и зеленчуците като си ги береш на собственото село - така прави и Глория :) А пък ако някой ви каже че се отслабва от фитнес значи е долен лъжец. Хубаво е човек да се движи за да си поддържа тонуса и нищо повече. Има толкова дебели фитнес инструктори който трнират всеки ден и после плюскат като свине. Истината е че ако някой иска да отслабне трябва да се храни по-рядко и да се лиши от определени храни. В това единствено е права глория или как и беше името там..

Да, бе ! Повярвях!То не остана вече нищо истинско по нея...

С нож, как!

зашо лзже хората,че само с диета е постигнала пррфектнна фигъра,обзрнете внимание на оперирания и нос,при наи малката ъсмивка "оперирания и нос се мести и тои.доста са си поиграли пластичните хирързи,за носленсето и за да се полъчи такзв добзр ефект. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да. С пластична хирургия.

Забрави как изглеждаше преди... смешница

заприличала е на восъчна фигура от музея на мадам Тисо

Ама хич няма да я върна, ама хич...

МОИТЕ УВАЖЕНИЯ,НО МИСЛЯ,4Е ПЛАСТИЧНАТА ХИРУРГИЯ И Е ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ.

Незнам някой занимавал ли се със спорт активно, но ако Глорчето тренира 2 часа на велото...ми тя олимпийска надежда бе!

хаххаха, голям смях!това сериозна тренировка ли е??? 2часа..друг път!!видях я в х-л Рила на Боровец да си записва час за антицелулитен масаж..няма по-грозни крака и задник, яко целулит!!!

балгарите-завистливи,грозновати и неподдаряни. и се нахварлят като глупница на изключенята. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво "Чичо", коментарът ти е много точен! Абсолютно подкрепям! Пази боже ......

Тя ако всеки ден тренира на велоергометъра по 2 часа краката и ще станат като на дореста кобила -яки

като ги гледам с дъщерия й ,мисля си това да не е реклама на това кво бяхме,кво станахме,ма то същите .................. си бяхме.Тези хора не са за презрезрение,а за съжаление.

Заслужава си всяко усилие. За дъщеря й няма такава надежда. По очите й личи че е много амбициозна. Би се навряла в каца с лайна ако й кажат че ще стане по- хубава. Лошото е че хубост е до време. Ако не успее да се реализира с дипломата от академията, ще си остане само с фукнята.

СЪЖАЛЯВАМ Я! ТОЛКОВА Е НЕЩАСТНА! ТА ТЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАДВА НА ТОЛКОВА СЛДКИТЕ И ПРИЯТНИ МОМЕНТИ - ДА СИ ХАПВА, ДА СЕ СМЕЕ И ДА ЖИВЕЕ ЩАСТЛИВО - БЕЗ ДА МИСЛИ САМО ЗА ВЪНШНИЯ СИ ВИД!

Скрий се, бе, чеде, не ръси акъл ами се виж на какво приличаше, преди да заиграе скалпела по теб!

Зарежи това бля-бля,кажи GSM на твоя пластичен хирург,така ще му върнеш услугата която ти е направил.

Глория? Стройна фигура? Хахахахаххахаха оооооооооооо, не, подмокрих се от смях:)))))))))))))) Да живеят пластичните хирурзи!!!!

ако тренира така усилено ще и личи...моите извинения...2 часа на ден е тренировка като за атлети,хаиде по-спокоино :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То с пластични операции всеки може.

жената не казва че така е станала елегантна,а как поддържа фигурата си.Много злоба бехора,защо така?Че и мъжете и вие??

Все пак, Гло- селско чедо си !! Една мотика няма да ти се отрази зле !! Между впрочем, в Две могили все на фитнес си ходила !!

Чичо, тя тръгна от село, но стигна до някъде - дълъг път. От къде тръгна тТИ и докъде стигна?

Най-сетне и разбрахме тайната, сега всички можем да станем чалга певици

Тя е изкуствено слаба. ..селянка.

Има и естествена слабост - умствената :)

Убава булка. Ма тия гърди с тренировки ли ги направи? Иначе гъзот е ясно, че го е тренирала.

НАНИТО ЕДНА ДУМА НЕ И ВЯРВАМ СЛУШАХ Я КАТО КАЗВАШЕ В ЕДНА ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЧЕ ПЕЕЛА НАЙ МАПРЕД НА АНГЛИЙСКИ И НЕЩО ТАКОВА - НЕЗНАЯ КОГА Е БИЛО НО СИ СПОМНЯМ КАТО ПЕЕШЕ ПО КРЪЧМИТЕ НАРОДНИ ПЕСНИ В ТОВА НЯМА НИЩО ЛОШО НО ЗАЩО СЕ СРАМУВА ДА ГО КАЖЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ПЕСЕН НЕМОГА ДА СЛУШАМ ВИНАГИ СИ МИСЛЯ ЧЕ СЛЕДВАЩАТА Е ВСЕ СЪЩАТА

Защо злобеете и завиждате бе,а дали изглеждате така добре като нея ? Вярно че за да изглеждаш добре трябва и финансово да си добре, но всеки с късмета си........

Най вече трябва да имаш желание. Това колко си добре финансово не е определящ фактор ...

"Плодовете тябва да са сезонни, защото само тогава са полезни", казва Глория пред "Блясък" Това мъдрост на г-н инж. Митьо Пайнер или на Котото Динев е ...

тя простотията ходи по хората

"Фолк дивата признава, че е пристрастена към фитнеса. Тя тренира на велоергометър близо 2 часа всеки ден. ДРЪН, ДРЪН, ЯРИНА. Затова всяка пролет е на липосукции в Пазарджик :-)D Тренирала тя. Ядене с лъжица в дълбока паница !:)

И аз мисля,че трябва да сподели,колко пластика има по нея и силикон,да не се лъжем,А?

Мисля, че всички тук само бля-бля знаят да бърборят. Жената си има цели в бизнеса и ги постига със всякакви средства. Все пак да се задържиш на гребена на вълната вече толкова години изисква много средства и усилия. ИНВЕСТИЦИИТЕ, КОИТО Е НАПРАВИЛА ВЪВ ВЪНШНИЯ СИ ВИД СА Й СЕ ВЪРНАЛИ МНОГОКРАТНО.