Папараци заснеха Радина от ”Стъклен дом” на плажа

Папараци нарушиха спокойствието на Радина Кърджилова от "Стъклен дом". В сериала тя играе ролята на Сиана.

Обратно в новината

Коментари - Папараци заснеха Радина от ”Стъклен дом” на плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и за поредния малоумник ТОВА НЕ Е ОНАЗИ С РЯДКАТА КОСА! Тя е Луиза Григорова и също е мн красива ;]

КРАСИВА Е, ДА! Вижте й официалната страница във фейсбук и после кажете, че не е красива! Толкова перфектно лице има и толкова чудесно излъчване, че чак сте смешни като говорите така нееволюирали птеродактили такива (

да да с грим и фотошоп сигурно е прекрасна ... по бански не е особено обаче, да не говорим че една жана търсеща показността на актьорската професия не може да си облича такива дрипи.магазини за бански и бельо под път и над път

Ейй омръзна ми, толкова тъп сериал не бях виждал, ама все ни го навират пред очите, сами си го хвалят и рекламират непрекъснато. Не разбраха ли че не го харесваме, стига заблуди БиТиВи - алоооооооо!

Да да ти ше кажеш че е тъп серяла!Много е хубав!

МАСИВНА РЕКЛАМА ОТ БТВ ЗА ТОЗИ СТЪКЛЕН ДОМ - ФИЛМА НЕ НИШО ОСОБЕНО НО РЕКЛАМАТА Е ПО АМЕРИКАНСКИ ,ВСИЧКИ АКТЬОРИ ВРЪЗКАРИ ,ЕДИН НЯМА БЕДЕН ОТ ТЯХ... ПОВРЪЩА МИ СЕ

Същите изречения може да прочетете в чалга вестниците за чалгарките. Преписали са ги едно към едно. Особено как "невиждана суматоха станала" и всички мъже се втурнали в морето. Хахахаха Маломуните ПР-и на стъклен дом вече се чудят какво да напишат. Тази е толкова невзрачна на живо. Сета пак ще ме обвинят, че съм злобеела. АмЧи вижте я и говорете. А що се отнася до папарашките снимки - момичето толкова добре си позира, че пушек се вдига.

От това по-вярно няма и не може да има ! После все другите са ни криви, ама нейсе....

Както и да е за злобата ... има я на всякъде , но малко се съмнявам снимките да са папарашки. Просто е модерно така да звучи.

Това е тази грозната от Стъклен Дом, дето няма коса и има 2-3 косъма. Като гледам какво грозно тяло има, какви спарчета вместо цици и банският и е направо страхотен. Нямам думи, толкова селска комбинация от червено горнище и някакви гащички явно е последна мода на село.

Много яка мацка!Мн. я харесвам!

Kato vsichko drugo i paparacite v BG sa zalki mizernici. Presledvat obekti sas samnitelna stoinost, narocheni da sa "zvezdi". Vaprosnata Radina moze da varshi prekrasna rabota kato bostansko plashilo, vmesto da bade filmirana i predlagana na oskotiyalata BG publika.

Ужасно прост народ сте. Научи се да пишеш правилно, след като имаш претенции.

"Красавицата?!" - Тази е с малък бюст, коремче, широк ханш, дебели бедра и неравномерен тен. На всичкото отгоре винаги е намръщена и гледа гадно. Кое и е красивото само не разбрах.

Толкова злобен коментар може да бъде написан само от жена. И то грозна!

Брей, тук е пълно с гнусни коментари бе! Знаех си, че ще ги има, но чак толкова много... Някой я е снимал докато излиза от морето, а вие искате да изглежда като Николета Лозанова от корицата! Ами не е насипала силикон в циците си и няма грим и фотошоп в морето - това е! Но за вас съм сигурен, че сте перфектни даже когато ставате сутрин от леглото! Направо сте "измили зората"!!!

хаха, ей перфектната, дай снимка нещо фейсбук или импулсче да те видим колко си хубава и тогава вече ще те поздравя. и пак да кажа Радина - страшно красива

че кой си ти да ти дава фейсбук момичето,бе,да видел той ... хахаха,смешко

големи злобари има, ей. я сложете вие по една снимка по бански да ви видим. или по-добре не, че кошмари ще сънуваме!

Вие друга работа освен да пишете по форумите нямате лииии.........? Целия народ ли е съставен от малоумници, които се крият зад някакъв псевдоним в нета, че да могат да излеят злобата, която изжира от тях, ако цялата енергия която хабите да мислите злобни коментари, я впрегнете в нещо полезно щяхме да имаме не 1, а 100 АЕЦ-а!

някои хора са "смели" само когато анонимността им е гарантирана... :((

Доста кофти избор на бански

това тази с рядката коса ли беше!?

Не, онази е много по-кльощава!

Шкембе имала,звяр била... Вие луди ли сте? Или задължително трябва да оплюем?!Хубава млада жена.По-хубава от всички български миски ,които знам.

Е, може ли да облечеш две части от различни бански, да гледаш толкова страшно, а за фигурата да не говорим и да си с претенции!

да не е подсъдимо,че да не можеш?!?

Много даже съм хубава, бих казала дори перфектна!!! :) пък тя като е актриса да вземе да помисли малко за стайлинга си - за справка USA звездите. Тях никой не може да ги види така разгащени!

мда, тях папараците ги хващат направо по без гащи :))

тая па,по-хубава била,туи ли било проблема хахахаха,the beauty is in the eye of the beholder..

Без злоба : "И квоооо?" Аре нема нужда от такава насила популярност. Пийс.

Тая от Факултето ли е ?

Бре бре, много перфектни излязохте. Как може на здраво, слабо и младо тяло да кажете, че е грозно? Вие сте направо малоумни, ей има хора всичко гледат да опорочат

Нищо особено.

Оставете момичето на мира! Не може да няма шкембе, при положение, че пие по бутилка водка на вечер.

От водка шкембе не се прави.

радина е страшно красива и в това няма спор! красотата и хубавото излъчване нямат нищо общо с перфекното тяло, а освен това радина не е и дебела, даже пълничка не е ( кой ви знае половината злобари от тука сигурно като отидете на плажа закривате слънцето, ама иначе защо да не обиждате момичето. колкото до теб /// сигурно приличаш на бясно куче, ама айде (

Тя пък щот е голяма красавица... Много по яки мацки има по плажа и то по цици!

в девоиката не виждам нищо чак толкова невероятно, но, виж, вергов доста го бива:)

на тая снимка ми прилича на чудовището от Лохнес , ама карай да върви , нали все някой трябва да се снима в бг хитов филм., ха ха ха

И не я ше я мушне някой дрът паралия. Не се бойте. Нема да иде у манастиро. Седете и гледайте. Аз оттук виждам сичко :-)- даже и зърната на малките и цицки ;-) Ма са чудя - ко търси у гащите си? Оня зад нея да не го забравил вътре...

Мда явно е начин на мислене да пикаеш в морето и да минираш храстите, да се мажеш с репеленти и да вечеряш салата с удавени мушички и комари, и сиси да ти прави свирка в морето по хигиенни съображения :))))) бе вие си знаете кво се обаждам и аз като неразбирам :))))

много си глупава отново,ходи си топираи квадратната фризура и стига дава малоумни мнения...

Евала за зърната!

явно водата е студена...някакви зърнени храни се показват....

Не! Ожилена е от пчела.

не вулгар. Булгар. Това говори много на хората. Много съдържание има в това понятие.

abe vie ste mnogo malumni ...otnosno mimi kvo ti puka s kakuv banski e oble4ena ne e zaduljitelno da izglejda perfektno navsqkude, a i te su6to sa hora i moje da im e po got da stoqt na karavana osobeno ako ne sa nqkvi pretenciozni i ligavi ni6to 4e imat dostatu4no pari

ми че той Юлиян всяко лято е на каравана....:)

Ей, много злоба ,много нещо. Момичето е красиво. Да, няма перфектно тяло, но какво от това? Самата тя признава в интервюта, че не се смята за красавица и се притеснява от интереса към нея. А за Вергов......защо пък трябва да ходи на хотел? Животът в каравана не е въпрос на пари, а на начин на живот. Оставете хората намира.

съгласна съм, оставете хората на спокойствие да си почиват и не ги оплювайте. Те просто работят както и вие

А, красавицата къде е? Аз виждам само звяра!Мъжете от плажа, явно са се втурнали към водата защото е проговорил инстинктът на ловец! Мале-й, страх!

"Красавицата" май си е комплектовала сама банския - долнището от един, а горнището от друг. :))))) И с това изхвръкнало коремче.... Аз никога не бих се появила на плаж така. Винаги съм перфектна, нищо че не съм публична личност. Ха-ха-ха много се развеселих :)))))))

е , н ие не перфектните да не ходим на плаж ли какво?

Ох, моля ти се! Да не си от тези малоумнички, които ходят с грим и прическа на плажа?

Ти си комплексарка, како! От към акълчето как си, а!

Точно на една като теб се натъкнах преди две седмици в един малък хотел в Хисар. Та към външния басей дефилира една руса кака със сандалети на висок ток (поне 12см) и с навити връзки над глезена. Не видях дали е с грим, но няма начин да е била без. Не ми представляваше интерес да я наблюдавам, но може би трябваше, защото щеше да е много весело как ляга да се пече с обувки. След един час блондито я нямаше. Така и не разбрах какви бяха нейните фасони и претенции и пред кого се фукаше .Да не говорим, че хотелът беше обикновен, а не от онези дето са по 100лв единичната стая където е по-вероятно да има богати мъже

излъчването на "красавицата" е на същество , мразещо всички околни ! Това човекът - куче ли е що от водата излиза ?