Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд на турне в САЩ и Канада

София Мюзик Ентерпрайсис в партньорство с американската компания Харбър Айлънд Рекърдс организира презокеанско турне на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд под наслов „Slavi Trifonov & Ku-Ku Band American Tour 2010”.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд на турне в САЩ и Канада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам и отговор не искам-това е Слави Трифонов...така води шоуто си ...по-добре да не кани никой и сам да си задава и огтоваря на въпросите, че иначе опротивява, тъкмо госта си отвори устата и оня го надвиква...-пълен селянин и злобно платено комунистическо мекере , дето прави метанета до земи на комунистите и целия екип пее в хор с него -сякаш няма един човек от екипа с други политически пристрастия...неее всички пеят и плюят в злобен политически хор и си въобразяват че са институция и формират общественото мнение в българия- дааа ама си пеят лебедовата песен ...АМИН!

Четох всички коментари дотук - и на Българи , живеещи в България, и на българи живеещи извън България. На тези, които мислят, че героите на Краси, Виктор и Мариян са тъпи и безинтересни, искам да гледат добре шоупрограмите на американските телевизии и да кажат дали техните скечове са пълни с особено интелигентно съдържание. Това е шоу и то забавлява. Съгласна съм, че напоследък злобата на Слави премина всякакви граници. Сценаристите му пък се чудят как да му угодят и измислят всякакви словоблудства. Всичко това е факт. Само дето е истина и това, че на концертите на Ку ку бенд и Слави атмосферата е невероятна. И заради това им пожелавам успех! Който може, нека да отиде на концертите им. Сигурна съм, че ще се постараят да ги направят незабравими.

Успех на турнето! Надявам се някога да посети и Испания!!!

Кой ,каквото пише и говори Слави си е Слави.Добър е за всичко тръгнал от търговия на мартенички и е стигнал до това ниво.Браво

Това "шоу" отдавна не е онова шоу което гледах с интерес. Личната неприязън на С. Т. към Б Борисов , си личи от пръв поглед, което не е професионално и отблъсква . "Актьорите " му пък са полуидиоти, играещи себе си. За лявата ориентация на водещия ,тои да си каже.

За съжаление .Вижда как герб със некадърното си управление ще изгони още млади хора от тяхната страна.Заради сегашните управляващи много млади хора не искат да се връщат родината си. Пожелавам на Слави и Куку бенд успех в Америка.Все пак и хората там имат нужда да се забавляват и да си спомнят за своята родина.

Знаете ли защото някой хора оплюват Слави.Защото шоуто казват самата истина за вездесъщия бог премиер За съжаление някой хора имат нужда от това управление.Ако е друго управление хората които защитават супербойко губят свойте облаги от държавата. Те затова гъзолизците на герб нарочно със малки букви оплюват хората които казват самата истина за некадърното сегашно управление

Абсолютно си прав! А генерала-слънце, никога виновен и разбиращ и окриващ всичко, се кани да го закрие! Сигурно може, при наведените и държащи ибрици медии в България!!!

Ха- ха-ха. Слави казвал истината?! То от Слави по-голям манипулатор за тези 20 г. нямаше. Платен от ДС плювач и лъжец. Простак и чалгаджия!

И ХИЧ ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ!

Точно така да си остане в САЩ. Да стане истински американец като мистър Пропър.

super.. az jiveq v USA i s golqmo udovolstvie bih otishla i shte otida na negov koncert tuk.. daje veche nqmam tarpenie..;)

Пожелавам успех на Слави и Куку бенд в чужбина.И Българите чужбина имат нужда да се забавляват.Все пак при некадърното управление на герб те едва ли ще се върнат скоро в своята родина.

Всичко което се казва в шоуто на Слави за вездесъщия бог премиер е самата истина.Нима не виждате как управлението на герб прави гафове след гафове като назнава некадърни министри без опити.За съжаление това управление ни води до катострофа.Колко жалко ще привържениците на супербойко не го виждат. А и сегашното управлението изгони доста хора в чужбина.

слушам Слави, защото в този часови пояс няма нищо интересно по другите национални телевизии, но вече не го гледам с удоволствие, много е злобен и саркастичен, забележете, че до сега никога не е критикувал така никое правителство, особено на Сергей Станишев, не му прави чест, каквото и да се е случило между него и Бойко Борисов, да не говорим за Веско Маринов , при който в едно от предаванията му беше гост , то бяха четки , то бяха ласкателства от сорта ' моят приятел' и прочие.

Защо бъркате Минута е много или Бургаски вечери с ШООТО НА СЛАВИ едно забавно предаване.

Браво Слави и те обичат и слушат в америка българите когато изпаднат в меланхолия често си морална подкрепа ако поизчистиш речника си от хули и си по приветлив шоуто го задължава всичко друго е добре.Успех ви желая!!!!!

ами това е успех за Cлави, но не го виждам да има повече 1000 зрители. Hяма чак толкова много Bulgari тук (аз живея в America вече 8 години), и не бих отишла на такав конzерт. Tова изобщо не е моя стил музика. A на Aмериканziте, които никога не са чували за него, едва ли ще имат какавто и да е интерес.

Пожелавам на Слави и Куку бенд успех в Америка.И там хората имат нужда да се забавляват.

трябва да се радваме,а не да сърбаме от чужда паница.Трябва да погледнем първо себе си и тогава да бъде критикуван човек.За турнето на Слави трябва де се радваме,че има хора като него и колегите му,положили толкова много усилия да прославят нашата прекрасна Родина с песните си .На всички тяхни изяви и концерти това си личи,не мислители.Когато гледаш тази млада публика,изпълваща нашите родни стадиони и пееща наши родни песни-не Ви ли става мило,не Ви ли развълнува?!На мен лично тези хора ми харесват и се радвам,че именно те ,както и много други певци и актьори ПРОСЛАВЯТ БОГАТСТВОТО НА НАШАТА РОДИНА-МУЗИКАТА И ФОЛКЛОРА НИ!!!

Браво Слави!Успех на всички !Целувки!

И там ще изпълнява политическата поръчка на своите господари - да плюе по Бойко и да бъде ментор на живота ни. Отивай и си стой там Славчо!!! Бенда нека се върне защото те са качествени... а ти си продал се човек. Успех ти и дано се продадеш за по-дълго там в Америка.

жибея в чикаго но аз този учиндолец не го понасям като слушам народа тук само наи голямата селяня и елементаря ще ходи да ги гледа не познавам човек с престижна професя да си губи времето с тези а направо ще падна от смях за зали от 2000 до ч000 човека ма вие луди ли сте това е наи смешнят виц за тази година ще си говорим после голям смях ха ха ха

от този кометар добре си личи още един таканаречен от писеца погоре "селенин ",не мислители гпспожи и господа :) а на слави много успех !Jалко че не идва по близо на континената кадето сум и аз:(

Hei,balgari, draskachi! Stiga zloba,stiga zavist! V momenta sam v USA, no daleche ot posochenite gradove i sagalivam, che niama da moga da gi gledam. Kakvoto i da se kazva - Slavi e uspeshen shoumen i postiga vsichko s mnogo trud i uporitost. No nie balgarite mai ne sme mnogo po rabotata,a samo zavigdame. Uspeh, Slavi i Ku ku bend!!!

а бе тоя шял представя БГ-срам.Аз съм в Канада и мога да в каа че не съм сИгурен че някоИ го Иска тук

абе хора, вие нормални ли сте? защо плъуете така по човека? прави страхотно шоу и се е доказал и задаржал през годините. мисля че е страхотно, че ще прави турне и ще отида. аз сащо не слушам чалга, но на концерт на слави бих отишла.

ей хора, не пишете глупости, слави не пее чалга. той си има свой собствен стил. възхищавам му се толкова години е забавен и винаги гледам предаването му. успех слави!

Имаше едни глупости - тест за интелигентност на българина. Предаването на Слави е тест за простотия. И бая хора се справят с теста или поне редовно участват :)

Успех, Слави, на теб и целия екип от професионалисти! Простаците няма скоро да изчезнат,така че не обръщайте внимание на гнусните им реплики! Покажете на американците на какво сте способни, стига са си мислили, че само те са велики!

Тъй де, то от Слави по-голям простак няма.

браво на слави,пожелавам му на добар път и да ги взриви там само той както уме е..... успех

Iznos na balgarska anti kultura zad okeana.BG emigrantskata chast ot amerikanskia narod shte se obogati s chalgadziiski biseri ot Gorno Uino i Uchindol.

vinagi e imalo i ste ima yspiavasti hora takiva kato slavi trifonov .yspeh na soomena vinagi i nezavisimo kude.a dokogato ste ima yspiavasti hora ste ima i zavidlivi nekadurnici.produlgavaite da draskate .

Я ми кажете има ли по злобен човек от Слави. В предаванията му само злоба. Залата на предаването му, вече не я дават, защото е празна. Снощи се изцепи от злоба, че кмета на Шумен бил от ГЕРБ. Много са му сле другариге сценаристи. Явно БСП добре плаща.

Пожелавам успех на Слави и куку бенд в Америка и Канада.Просто и там хората имат нужда да се забавляват .

Zashto ne informirate publikata v Balgaria, che "predstaviyaneto" v USA shte bade v dolnoprobni krachmi sas samnitelna reputacia, kadeto se sabirat emigrantskite otrepki. Uvazavashti sebe si, inteligentni hora ne biha otdelili vreme da sazercavat edna shepa BG idioti-chalgadzii.

Браво,Слави!Иди и покажи на всички американци тъпи какво значи концерт направен със сърце и душа!Ана нашите завистници злобни натрий носовете!Нека накрая видят истински българи,раздай им знамето ни и ги научи да пеят химна! НА ДОБЪР ЧАС! УСПЕХ!

Браво Слави ти си номер 1 и ще успееш и там да се представиш добре СИГУРНА СЪМ

особено като излезе гацо бацо, другия травестит - направо висша култура

няма оттарване от тоя простак!

Прав си.Аман от това просто момче.

ДА СЕ МАХАТ ОТ ТУКА.

Браво на Слави.От години не спирам да го гледам и му се радвам.Едно предаване на което рейтинга му се задържа на върха с години.Браво.

Бях на негов концерт в София преди 2 год. и страшно се забавлявах. С удоволствие бих отишла пак! Мисля, че това е най-важното, а що се отнася до предаването му - то това е друга тема...

кой му е казал на тоя че може да пее!!!