Андрей призна: С Даниела се развеждаме, вече не се обичаме

Популярният телевизионен водещ Андрей Арнаудов призна, че със сръбската му половинка Даниела са в процес на развод.

Обратно в новината

Коментари - Андрей призна: С Даниела се развеждаме, вече не се обичаме | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е пак много изкараха :)

ДАНИЕЛА Е МНОГО ХУБАВА И ЕСТЕСТВЕНА ЖЕНА С МОРАЛНИ РАЗБИРАНИЯ, КОИТО ПРИВЕТСТВАМ. НИЩО ЧЕ МЕ ДРАЗНЕШЕ ПОЯВАТА Й НАВСЯКЪДЕ.АНДРЕЙЧО НЕ Я ЗАСЛУЖАВА, ВРЕМЕ МУ Е ДА ПОРАСНЕ...

тази ялта преса в бг е уясна сам,о глупости за да си продават вестниците даже и тук в америка не е така толкова прост народ като в бгф няма само клуки и глупости ги интересуват чалгаджиики и елитни манекенки пардон проститутки

Андрей,губи едно искренно и естествено момиче.

Кои сме ние, че да съдим....Особенно нечий личен живот?!?!?

Ама това май е поредният слух и жълтина, не кореспондира с истината...

Подкрепям!Ама да свалят и глупавото им предаване сега.Вихрето тамзн реши,че става ъа водеща,ами сега?

И?

браво на Даниела .- разумно решение!!!

отвратителен и лигав гей!

Тя не се търпи тази сръбска плескавица.Постоянно има фасони,кривотене, той горкия едва я изтърпява до сега.Да си оди по српско.Освен това е супер некадърна като водеща поне на български....на српски може и да го докарва :)Прави и път :)

Ако вообще е истина това бих казал,че на Даниелчето и трябва истински мъж, по-добре сложен, да стои до нея добре и най-вече по сериозен ... е аз съм свободен.

ПРАВ И ПЪТ! ДА СИ ХОДИ!

Странни хора сме това българите! Важно е да се плюе и клевети някой. Независимо, че не го познаваме и че нещата никога не са такива каквито ни изглеждат отстрани. Решава някой и се прави на всезнайко. Оставете хората да живея така както намерят за добре. Тя била еди каква си, той бил еди какъв си, а вие които ги коментирате какви сте? Жалка история!

Права сте! Такива сме, лоши! Все повод търсим оплюем някой, женят се хората - плюем, развеждат се - плюем, имат дете - кви са па тия да имат дете! Злобата не ни позволява да сме над нещата!

Ох, ужас! Аз си помислих, че Иван и Андрей се развеждат! :)))

като не се обичат да се разведат

Скъпа е свободата санчо, Андрей обича да е свободен той сам се тръгна срещу волята си за брак, и да експериментира. Сега може и да пробва с неангажиращ мъж, защо не. На него би му прилягало колкото и да се дърпа. Наздраве Андрей няма да останеш сам с толкова много пари.

Кой е тоя Андрей? И какво ни пука, че щял да се развежда?! Разводи има всеки ден.

В танцьорка бил влюбен тоя ...дришльо, и оставя бременната си съпруга!

всичко е реклама..... андрей и иван не са на хоризонта....и публиката не трябва да ги забравя, така че малко пикантерийки казани от самият него не са излишни.

ами то си беше ясно като бял ден , тоя опосум кой ще го трае с ежевечерните си пиянски изцепки, пулен глупак ,жена му като кукличка а той се прави на мъж.С една дума кукуригалник.

Уважаеми господа още вчера написах, че Андрей и Иван са педали и за това Даниела си отива същото ще се случи и с приятелката на Иван защото едно е да си с една красива жена за да си правиш имич на мъжкар, а друго е да и свършиш работа и да я задоволиш!Дана сега оператора да не е педал и той и да го публикува!

Добре че Даниела навреме се махна от тоя глупак. Четох му интервюто , кошмар някакъв. Андрейчо не е наред с главата. Толкова нежно и красиво момиче като Даниела, не заслужаваше такъв кошмар, добре че се отърва навреме и ще може да продължи живота си.

парво този е геи нищо лош0 второ е много кух добре че не живея в бг да им гледам простотиите с другя глупак и трето на тази и трябваше европеиски паспорт а кадер ще намери кухчо като този

дано е поредня слух ,много ги харесвах като двоика отиват си !

Аз ще го взема Андрей, след като никой не го иска и не го харесва, на мен ми харесва и ми допада...и го взимам...

vreme be6e tazi srpska sladurana da se osaznae! tozi pinokio moje samo da mu4i na govejdiq stadion

Еми не му се е получил опита на Андрей за хетеро -живот и толкоз ,голяма работа. Поредния "различен" със скалъпен брак за пред хората ,нищо ново под слънцето .....

Вие в този сайт май се чудите какво да напишете за някой по известен човек. Толкова, се обичат , че чак са отишли на пътешествие- сватбено... Аман от злоба в тая държава....

очаквах такавкрай, защото Андрей и ван не са за търпене, те са лумпени и човек, за да ги изтърпи трябва да е по-луд от тях, иначе Даниела се е отървала, браво на нея...

Много съжалявам за тях, харесваха ми като двойка!

Е, то Андрей не е ли бил винаги на другия бряг? Крайно време да се прекръсти на Андрея

"Не се обичаме вече"означава "И двамата си изневерявахме напук на другия".

Искаше да го напуска , то си е едно и също !

Poredniq im PR

Преди 3-4 месеца ги видях двамцата в кв.Хиподрума, в местната Била. Гледам някаква готина мацка върви бавно, разминаваме се.. оглеждаме. Викам си на акъла - тая готина кукла как ме огледа, дали да не хвърля покупките и да се върна след нея в магазина. И докато си го помисля, наш Андрейчо влиза тежкарски след нея. Точно като циганско семейство, при което жената и децата вървят на 10 метра един след друг. Тогава събрах 2 и 2, и направо съжалих мацката. Напълно я разбирам - тоя Андрей само дето не я подритваше към магазин, никакво отношение.. все едно е вещ жена му.

Даниела не можа навреме да разбере, че Андрей и продажен и неморален. Нищо, поне се отървава навреме.

Всичко има начало и край