Метъл кралици откриха Каварна Рок Фест 2010

Метъл кралиците Доро Пеш и Таря Турунен завладяха сцената в първата вечер от тазгодишния Каварна Рок Фест.

Обратно в новината

Коментари - Метъл кралици откриха Каварна Рок Фест 2010 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

таря е готиц а лита е друг стил рок. за лита- добре че се подвря под крилото на оззъ за да стане известна сас,,затвори очите ми за винаги,,.тоннъ не иска и да чуе за нея.няма по велик глас от този на тария, но наи добре изглезда физическисимоне- има и тяло и лице.

Всъщност хеви метъла все още се крепи жив на Балканите, както и от Южна Америка, Скандинавските държави и донякъде Япония. В останалия свят отдавна е история.

Двама , трима отворковци се прехласват пред жени рокаджийки !! Такива просто няма !! Рокът не е музика за жени !! А и не могат !!Факт! Иначе, много отворени, даже тълкуват и обясняват !! Ха, ха !! Голям майтап !!

Хората тълкуват и обясняват, защото го могат, за разлика от теб, чукундурче. Като ще правиш подобни изявления, по-добре се обоснови добре, иначе хОди си плямпай и набивай толумбички в клуба на БСП:))

До келеша с псевдоним Б.Борисов : Освен за AC/DC ,чувал ли си за група на име WARLOCK ? Ако не си ,значи причината не е само във възрастта ти !!!

В света има две хеви-метъл кралици- Дороти Пеш и Лита Форт ! А половината от тези ,които изразяват по-долу мнение за Hard&Heavy ,най-добре да ходят да си сменят памперса !

Иска-ам Туруне-е-ен!!! Български-и!!!

рока не е само металика и прав ток/променлив ток.рока има много стилове. това,че не харесвате стила на таря и доро, не означава че не струват и са смешни,както пишете.просто сте зациклили на едно място.придвижете се малко напред и нагоре- колелото се варти- музиката се променя...

Еванесънс са единствено студиина група.На живо Еими Лий е гола вода.Чуите Black Symphony и тогава ще си говорим

чалгарите не са чували за готик музика,,хеавъ метал, рок.невежеството води до оглупяване.

рока е наи- стоиностната музика .еваненсценсе е името на групата а вокалистката се казва аммъ лее. изглездат ли като чалгадгииките???- не ,нали!сигурно никога не сте чували за нигхтвиш и доро, но барзате да плуете..бадете компетентни и тогава, ако не си слушаите чалгата

Срам ме е като гледам, че уж рокаджии - а и сте неграмотни, с което допълнително утежнявате лошия имидж. Уточнявам за всички вас псевдо-рокаджии отново: Като казвам "ТЯ"- имам предвид точно "Групата". А че е от Америка, това не променя факта че е избрала скандинавското звучене и че е по-добра от всички бездарни Б-отбор кучки в Каварна.

Вземи попей ти малко! Залите в София се пръскат по шевовете при концертите на Таря! А ти може само да сънуваш "мокри" сънища с "кучките от Б отбора"!!!

Явно рокЪТ не е променил факта, че ти си мега неграмотен!

НЕ СТРУВА МУЗИКАТА ИМ!Друго си е да чуеш на живо AC DC

haha

Защо във видеата от Каварна не се показва колко е публиката пред сцената?! Дали не са само БАБА, ДЯДО и ВНУЧЕ!!!!

я изгледай внимателно видеото и сам ще си отговориш на въпроса!!!

Вместо критик можеше спокойно да напишеш КРЕТЕН

Тия са смешни бе.Просто ги сравнете с AC DC Metallica и тия дето свириха в София.

Както във всеки музикален жанр, и в рок музиката си има доста посредственост която за съжаление е в повече. В този скандинавски вариант на метъла, има една единствена звезда с качества и тя е Evanescense. Тия кучки в Каварна вият като бесни и са мега-фалшиви. То, само с мятане на коси, пилене на жици и безсмислено дране ако ставаше - то и Епизод и Конкурент щяха да са рок групи ама не са!

Ходи си пусни мангалката Софка и компания да се успокоиш. Говориш врели не кипели, драги ми меломане. Не бях в Каварна но бях на Тария в София. А като ти чета коментара годинките не ти стигат да си чувал за Доро

Питанката, Софка си я слушай ти. Аз слушам рок музика от 30 години. За Доро съм чувал сигурно преди да си се родил.

Рокът е просташка, безсмислена музика - фонов шум, става само за радио!!!

Некомпетентните да не се обаждат! Можеш да кажеш, че не ти харесва или не го разбираш, но е и че не е музика!

Ти си тякаква безмозъчна утайка, доста хора вече ти го казаха, но, за жалост, няма да помотне - оставаш си смачкан имбецил:))

Да - да. Така е. Айде сега слез от масата, че тъпчеш на хората яденето. П.П. Рокът е една от причините да не живееш в СССР и да не учиш за пленумите на БКП и всякакви други комунисти. Малко уважение все пак. Пък и на Доро песните още се помнят

Ти си смешник, неприятелю. Evanescence е група, тази група е американска и няма нищо общо със скандинавския метъл, а вокал на Evanescence е певицата Ейми Лий.