Ели Гигова замества Лора Крумова, Ники Стойнов напуска

Лора Крумова е в дълъг отпуск, който май няма да свърши с края на лятото. Тя вероятно няма да се върне на екрана наесен, казаха от Нова тв, цитирани от "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Ели Гигова замества Лора Крумова, Ники Стойнов напуска | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както написа д-р Михайлов на 19.09: "Телевизията упражнява мощен оглупяващ ефект върху населението. Няма нищо по-деградиращо от развлекателната телевизионна продукция, от тези фолк субретки и разчупени телевизионни гамени, това, което излъчват, е срам за естетиката, смърт на вкуса."

сравнението на адвокат и депутат, поставя въпрос за аналитичност и степен за сравнимост. иначе е похвално сравнението

Но на такова момиче не можеш да му обясниш, че днес природата е лукс, свободата е лукс, простият живот е лукс Няма как това да го обясниш на тъпо парче, което си представя лукса като хотелска стая в Китен и мъж в костюмче, например адвокат или депутат. Ще ми трябва цял брой да й обясня и вероятно ще е напразно." GREAT

Сутрешният блок е станал много застинал и безинтересен...Новата водеща-Гигова не си е на мястото-въпросите й са неудачни,смее се неадекватно,и като цяло май е там само за красота...!Относно Лора-преди време много я уважавах,но действително в последно време беше станала банална в поведението и коментарите си!Според мен разнообразието не е лошо,но това не е подходящият екип за сутрешен блок...!

лелки с визия на домакини нямат място на екрана. Трябват ни лъскави, руси, със 100 каратови усмивки. Гледайте американските и италианските предавания и се учете....

Лора Крумова и Коритаров бяха най- добрия тандем!

Absolutno, mnogo sam se smjal s tjah!

да имаш баща-магнат или бебешка физиономия."Нова" гафи смело и с широки крачки, като се освободи от всичко читаво в бранша, де що го имаше. Резултатът е спад на рейтинга и скука,скука-а-а. Аз лично ги заличих от списъка с програми....

Истината е че Витомир е една марионетка бълваща клишета и удобни за ''каузата'' приказки.Голяма уста не е достатъчно качество за един журналист.Искат се ум, знания,мнение и смелост да го изкажеш.Г-ца Гигова не я познавам. В предаванията в които е била не е блеснала с кой знае какво, но и те нямат кой знае какво съдържание.Не е задължително да е тъпа, понеже е спортен журналист. Не знам защо си мислите, че като е такава задължително мозъкът и е гладък? Каквито и да са журналистите в по-голямата част от обучението си учат едно и също.Относно Лора..тя просто няма чии стъпки да следва в момента и може би това я притеснява, разнообразието е хубаво нещо в зависимост от цената. Тя ще си намери работа, но Нова ще изпуснат дори и само поради факта, че зрителя е свикнал с нея и не е заменена с еквивалент. Като цяло обаче човек е най-добър в специалността си. На спортния журналист предполагам,че муе най-силен спорта.. а може би Нова иска да има спортен сутрешен блок. Ура! Обаче аз не се учудвам от тази новина.. все пак в тази телевизия са Венета Райкова - нахална и безочлива квачка ( не че не може, но не иска), Иван & Андрей - малки гнусни гноми, ближещи чужди задници, Гала - майка Тереза на всички чалга поколения.Всичките квачки около нея са наказание за зрителя, но както и да е. В Нова промените отдавна бяха направени за сметка на качеството. Отдавна! А за Цветанка Ризова, харесвах я страшно много, но прекалено често започна да кани Борисов. Да вземат да се оженят,че поне да не се чудим защо непрекъснато са си ''под ръчичка'' - това не е онази истинска неутрална журналистика, която я отличаваше преди. Гледам,че сте споменали и Ани Цолова... на нея и намериха достатъчно по-раздвижен партньор за да не се набива на очи че е сухареста, но затова пък е умна и се изразява правилно. Не е просто хваната от гората мома на която са и казали,че е красива и че вече е журналистка. Нова ТВ за 1 година съм пускала 3 пъти и искрено съжалявам за изгубеното време, по-лесно е да гледа човек Господарите, а те не напразно се махнаха .. не е готино да се сринеш барабар с телевизията.

И двете дами са ми неприятни. Иначе Фроди е готин :)

само лора и милен-с тях денят ми наистина започва свежо-а не като други водещи да ми палнят главата с политика от закуска *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ивето е само за орлинчо малко да й поотроши рогата.

nai posle Lora da se maxne.kraino vreme be6e.Grozna stara moma s samo4ustvie.barvo....sus ogromno zakusnenie oba4e:)

Радвам се , че наи-накрая я смениха тази Кумова,доста заспала беше станала

Ели Гигова в сутрешния блок? Що за пародия! Тя става най-много да води прогнозата за времето в някоя кабелна телевизия. Аман от връзкари!

от доста далго време не гледам нова тв,а сега сас сигурност ще продуля да го правя сасипаха сутрешния блок много ялко

Лора е номер 1 в НТВ, ако се търси място на Елка, то такова в телевизията трудно ще се намери, защото тя за брулене на орехи, но не и за НТВ, не си окалпазанявайте телевизията, достатъчно е, че Миленчо почти се скри

Съжалявам за Лора Крумова,може й да не е единствения вариант за водеща,но е мислеща и и личи,като чета във форума Ели Гигова надали е нейна алтернатива и незнам защо в Нова Телевизия мислят така "анти-зрителя"

Според мен Вито е доста свежо попадение и се радвам, че шефовете на Нова ТV са оценили този факт.

Нова телевизия устремено се спуска все по-надолу и все по-ниско така, че Ели Гигова само ще ускори този полет. Лора Крумова е ерудиран и мислещ човек и е видно как немогат да й намерят подходящ партньор. Г-ца Гигова отказвам да я гледам, тъй като е некомпетентна, лигава и спусната с парашута на татко си.

Аз лично съм за екипа караджова-Стойнов. Много добре си е момчето, нищо че е спортен журналист. просто полека-лека започна да навлиза в начина на говорене и поведение. не е тъп (като редови спортен коментатор). ама са го изпързаляли с длъжност "спортен коментатор", която са му предложили. А Ели Гигова.............. абе интересно кой ще е поличтическия журналист в тандема. Явно Вито, макар, че тези лайна ще го притъпят с клишетата и надувките си. жалко за Нова.....

Ужас тази Ели Гигова е толкова некадърна , че в БНТ не я оставиха, сега се прехвърли в НТВ!Повече няма да гледам сутрешния блок на нова ,то и без това като цяло нивото на тази канал е меко казано "чалгаджийко"

Щом Ели Гигова ше е на екран, вече съвсем няма да гледам Нова. Направо ще си я изтрия от телевизора. Все по-зле става положението

За да си водещ на подобно предаване трябва да имаш добра обща култура. Ели Гигова не съм забелязал да блести с такава,а е по-скоро придатък към Камен Алипиев що се отнася до Спортна треска.

ако ще я замества пълноценно, трябва бързо да изреди няколко души, та да не се чувства липсата

Искаме Ели Гигова и Любен Дилов-син :)

Прав си, приятелю! Както се казва в една популярна реклама "Неочаквано добра комбинация!". Но ако трябва да избирам един от двамата, Любен Дилов безапелационно печели просто защото е доста по-интелигентен от въпросната мома и доста оригинален като начин на изразяване.

Има толкова образовани и подготвени журналисти ,много знаещи и можещи...

Аз лично харесвам Никола Стойнов и много ще съжалавам, че не е на екрана. Желая му успех в новото начинание където и да е.............

Няма да давям мнение-бих искала да кажа,че вече много от писанията ми в дира не се публикуват-не съм чиничка и вулгарна-на 75 години съм.За тази публикация и факта ,че дъщерята на оръжейния бос Гигов ще я сложат да води сутрешен блок бих казала,че е в сила максимата,че онова което не се купува с пари,се купува с много пари.Мен,обаче няма да могат да ме купят да я гледяам тази госпожица.Мисля,че и по-млади,но достатъчно интелигентни хора също като мен няма да могат да ги купят-даже и с много пари.

Долу ръцете от Лора! Искам си Лора! Аз сутрин само заради нея гледах тази телевизия! (вечер не гледам нищо щото съм се напил по това време!) И е умна, и е малко глезла, и е хубава, и е руса! Искам се Лор-а-а-а-а-а! Лора! Лора !

Лора Крумова, Ани Цолова, Ели Гигова - препоръчвам на телевизионните водещи, които съм чула да водят разговори от вида: "Ами кажете нещо сега", а госта отговаря: "За какво да разкажа?" да слушат радио Хоризонт, когато имат време. Силвия Великова и още една, не си спомням името, са ЕТАЛОН ЗА ЖУРНАЛИСТИ. Абсолютно подготвени по всички теми, за които разговарят. Заради удоволствието да ги слушам, предпочитам радиото пред празните разговори на телевизиите.

Лора Крумова е водеща с много професионални качества. Едно от най-важните е, че "мисли" - за разлика от много други, които мразят да го правят. Не отчитате, че в тандем с Коритаров се представяше много добре без да му подражава и т.н.Трудно се става тв журналист със собствен облик а тя успя.

след коритаров никои не е блеснал тои поне бесе умен маж и стрхотно ги оплиташе затова вече не се гледа застото не са умни водестите !!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много съжалявам, че Лора няма да е наекран сутрин. Много свежо и приятно събуждане си правех всяка сутрин с този екип. Едва ли ще ставам рано сутрин заради Ели Гигова, да гледам предаването.

Брей големи критици и разбиращи от всичко по тези форуми, ама първо погледнете себе си бе хора!!!!!!!!!

и лора крумова не ставаше за това предаване ама ели гигова пък съвсем. Ама като имаш вуйчо владика ще станеш поп. Уж независимите чужди медии се оказаха много зависими от нашите политици и новобогаташи. Уж БТВ - новата независима медия ама след десет години Кр.Гергов си призна че той е дърпал конците. А продуцентската мафия която си пробутва техните хора- и витомир и ники кънчев и ути са от фирмата на нико тупарев. Така сме обречени едни и същи хора на продуцентите да се въртят по телевизиите и ще стане като татово време - щом пуснеш телевизора ще видиш бай Тошо а сега от техните хора.

Това, че Лора не става за това предаване отдавна ми е ясно. Но да сложат Ели Гигова там вече е прекалено. Тази жена има толкова неприятен глас, а пък за водеща на такова предаване изобщо няма качества. И в комбинация с жабешките очи просто ще са, нямам думи. Ще си загубят и малкото зрители, които са останали.

Забележките към Ели Гигова са мотивирани най-вече от завист. Момичето е чаровно и достатъчно интелигентно, има класа. Ще се справи по-добре от дървената, докачлива и леко надута Лора К.

Лора ми правеше приятно началото на деня, какви са тия крокодили сега, не знам...

НОВА може да се прекръсти на Чалга Тв, а сутрешния блок на "Здравей Чалгария!" От началото на последния Брадър спрях да гледам новините на Нова, понеже половината от времето си отделяха за реклама на "селяндурите". Спрях да гледам вече и сутрешния блок, откакто се пъчи Фродо на екран. За статистиката: мъж, 30-40 год, висше, +1000 доход

Най-сетне, Вито си намери работа която му приляга (честно казано го бях намразил с игрите), наистина ми прави кеф като се събуждам и не ми вика от екрана Милен или да ми мрънка Коко, за водещата Лора вече омръзна, и новото хубаво лице на Ели Гигова е добър ход на медията.

Браво! Вито е добро попадение.Без да знаех за промените в екипа на сутрешния блок по Нова, си мислех:"Ех, защо не стане Вито титуляр, а не по заместване? "Той има страхотно излъчване, а освен това е добър водещ. При него събеседниците имат възможност да се изкажат, наистина да има диалог.Витомир е и добър слушател - спокоен, внимателен и позитивен.Лора вече е много изморена, поне така изглежда. Рядко е в добро настроение, много е скована и старомодна. Добре е, че я махат.А за Ели ще видим. Може пък добре да се справи.

Поредната глупост на Нова тв.Махнаха Милен Цветков ,сега и Лора .Защо ?В Нова остана само Цветанка Ризова остава и нея да изгонят и да станат много по - зле от доста треторазрядни телевизии.Така е някой прави услуга на ББТ и прочие ,които набират скорост с по добри предавания и водещи.Какво си въобразява ръководството на Нова ,наистина нека останат без рейтинг и от там по-естествен начин да загубят мястото си в националния ефир.Дано Лора си намери по-добра работа.

Асен Григоров вика приятелите си от бнт.Какво разбира спортна журналистка от политика и новини, да не говорим за Витомир-много калпав водещ, дори собственото си предаване не успя да го направи гледамо.Които го докара в нова тв много ще съжалява.Спортни коментатор от БНТ ще водят сериозни предавания -АБСУРДНО.

Не съм фен на Лора Крумова и много рядко гледам Нова , ама в сравнение с Гигова , ми е направо симпатична. От последната направо ми писна по време на Световното- неприятна , абсолютно некомпетентна и противна. А в комбинация с Фродо - пълна отврат. Тия явно са решили да ударят дъното на рейтинга.

Напълно съм съгласна с твоето мнение, канех се да напиша същото!

И моя баща,ако беше милионер и аз ще се намърдам на нечие място,дори да няма нужда от мен..Както стоят нещата в действителност..Тая таткова щерка се изчерпа май в спортния екип на Канал 1 и сега се гласи да се намърда в Нова..Аман от некадърни "паралий"...Но както се видя в Канал 1, парите не са всичко..Иска се пипе ...

съгласен съм с теб :) забеляза ли я в началото на световното- другите бяха със служенби лаптопи, тя с личния си Apple Air, нейния гардероб- Versace... абе приказката за късмета и сметта :)