Вихра избра рокля за сватбата с Иван

Иван и Вихра издадоха плановете си за предстоящата им сватба в морското селце Крапец. Двамата са заедно от 8 години и имат дъщеричка Ава.

Обратно в новината

Коментари - Вихра избра рокля за сватбата с Иван | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да "супер" рокля. Много точно сте го казали. Вихра и "Романтика" си подхождат, кич отвсякъде. Нищо лично все пак, но погледнете - дори и салонът на Романтика е помпозно кичозен но с евтин мокет. Иначе там се плаща за проба.

Имах щастието да бъда на почивка преди време в Крапец. Село от всякъде, пълно с гъски. От къде избраха тъкмо него? А пък и защо е нужно да занимават обществото с тъпата им сватба.

Страхотна си Вихра.

...Вихра се държала страхотно по време на всички проби!! - ще помисли човек, че кибритени клечки под ноктите са й набивали:)))))

А кога ще се развеждат?

врзките отзад се различават по стил с останалата част на роклята, която освен това е много нескопосано ушита.

Харманли не ще излезе от Вихрето...

Мисля, че Вихра и Романтика си подхождат, подходящ етностил.

ако избира и друго да ми се обади

Жоро и Мими от махалата също ще се венчаят. В Църквата в Село Габер. Ще извърши бракосъчетанието поп Сандо Манастирски. Мими си шие рокля в Драгоман. Ще свири трънската музика. Стахотна сватба ни очаква. Като гледам Вихра Мими е сто пъти по-хубава, а кой е този Иван. Пред нашия красавец Жоро, централен защитник на отбора сигурно не важи.

а кой е иван наистина?

Комай детето им скоро ще тръгне на....работа! Ако поизчакат с роклята, то може и ...да се пенсионира!

Какви са тия двамата олигофрени та намират място в новините? С какво са известни или някой им прави рекламка та белким изкарат парички?

Абе защо непрекъснато, ни занимават с тия двамата глупаци? Единият се развеждал, другият се женил....после и той най-вероятно ще се развежда....Тия май си правят някакво собствено риалити, но вече адски се дразня като отвсякъде ми изскачат смешните им физиономии...аааааааа не се издържа вече!!! Единствено Даниела беше готина мацка, но тя явно нещо жестоко се беше объркала....бързо се осъзна момичето...На нея и пожелавам успех и един истински мъж, а опусумите и онова комплексирано селско моме - Вихрето, да вземат вече да се скрият някъде!

Коя е вихра и кой е иван?????

Към valia ( нерегистриран ) 29.07.2010 17:32 Адски неграмотна си ,мойто момиче-първо се научи да пишеш и тогава изказвай мнение.

аз не я харесвам ммого като човек, обаче роклята е хубава! и й стои добре! може да е набрана тук там, но това е от самия модел! Стига сте злобели! уф аман.

много ограничена девойка! А и бъдещият й съпруг ми се струва, че не я уважава достатъчно, някак все гледа да се дистанцира от нея и да й се присмее - тя сигурно подскача от радост, че го е впримчила! :)

какво значение има за светския живот у нас, фактът, че Иванчо пак щял да се жени, кой го е еня за този лумпен, защо ни занимавате с паяшки работи, коя пък е таз Вихра, не може да бъдат светски никога и да се скъсаме да ги тикаме, те пък дават назаден, не ни занимавайте с глупаци и техните разводи и сватби през ден.....

Роклята стои евтино и много лошо изработена отзад. Явно такива се "подаряват" рекламно, а не се купуват. Ако Вихра беше решила да похарчи някой лев за рокля сигурно щеше да е по-хубава, тъй като ще си избере какват иска. Моите уважения към Валя от "Романтика", със сигурност това няма да е роклята, но познавайки работата на фирмата не очаквам нещо по-уау. Може би за всеки друг вкус ще е ОК, но не и за моя. Съжалявам, ако съм засегнала някой, тук е форум и изказвам искрено мнение.

Долната част на роклята е също като пердетата в спалнята ни, а тези връзки на гърба я правят да изглежда евтино. И наистина не стои добре, няма никаква форма.

Каква следва да бъде формата на сватбената рокля - сметанова торта?!

Хубава е Вихра,и роклята също!Стига сте злобяли,дано са щастливи и да имат още деца!

Нито роклята е хубава, нито булката. Много неприятно същество. Не знам защо винаги жълтите вестници са й виновни - досега каквото са написали, всичко излиза вярно. Ужасна е! И непрекъснато се хвали, че не може да готви и т.н. Гъска!

Не разбрах,на Иван ли е избрала рокля?????

Едните се развеждат, другите ще се женят...

аз сам от екипа на романтика и искам да ви уведомя че тази рокля е една от които пробва когато си избираше цватбената си рокля, но почакаите да видите с каква ще баде на сватбата естествено че преди сватбата няма да си я покаже. савсем различна... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коя е вихра и кой е иван? Това пак ли са някви глупаси от БИГ/ВИП идиотите?

А ти кой си? Пак ли си някой недочесан?

иван сигурно е видял булката в роклята, това е на лошо, така че после да не пишат, че иван се развеждал

Операторите сте кавали!

Глупости. И моята рокля я избирахме заедно с мъжа ми.Беше страхотна,много скъпа рокля.След сватбата я продадох на едни цигани. Скоро ще празнуваме 20 години от сватбата.

Да бъда ли честна? Роклята не е нищо особено, даже отива към грозноватичка. И на всичко отгоре е леко тясна на бъдещата булка. Да си погледне задника, да види как се е набрал платът.

Роклята е страхотна. Поздравления и дано да си изкарат прекрасно.

А КОЙ Е ИВАН?

А коя е Вихра?

А кои са Митко и Прокопи? Някой чувал ли е за тях?

Наздраве !

Какви светски събития на годината вие добре ли сте?! На Иван най- би му отивало да направи сватба в селската кръчма!