Класираха най-дразнещите българи

Слави Трифонов и Ахмед Доган са сред 10-те най-дразнещи българи, Бойко Борисов остава назад в класацията.

Обратно в новината

Коментари - Класираха най-дразнещите българи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зная какво мислите за Карбовски? След всичките му изблици в собственото му предаване, простотии, груб и уличен език сега реши, че трябва да се подмазва на Б.Б. В предаването в което участва онзи ден го обяви за месия. То бива наколенки ама такова грозно нещо не съм чувал и виждал. Не могада цитирам точно но прозвуча, че на нас е необходима полицейска държава защото иначе не може. И пак ние ако трябва ще се лишим от част от извоюваните си права за да помогнем на властта да въведе ред. Е това ако не е фашизъм!

А не забравямели " господаря"Димитър ХРАЧКОВ.

хехехе - що така само мъже се оказах в дразнещите - и една Сашка Васева м/у тях... много интересно :)))) И разбира се все хора от телевизиите и то такива с всекидневни шоута ... мисля , че е нормално ... като гледаш някой дълго време и почва да те дразни :))))

може и да ви дразнят получовеците иван и андрей ,но си взеха милионите на гърба наедно болно момче!Защо забравихте това -тези двамата са изроди ,как бтв ги изгони ,а нова ги взе -те са поръчкови ,мили хора!

За Азис и Евгени Минчев - ясно, няма как да е иначе! Ама когато някой има акъл и прави нещо ежедневно и го гледат тия дето ги дразни - не разбирам защо го гледат. Нека гледат Бойко Василев и Цветанка Ризова.

Какво правет в тази класация хора като Слави Трифонов ,Борисов и Първанов и др. с които не съм съгласна . Стига сме се занимавали с глупости . Тези хора правят нещо за нас всички да ни измъкнат от батака ание само плюем. Бъдете по добри и позитивни. Няма идеален човек. Всеки има и добри и лоши страни в себе си . Нима ние всички които пишем тук сме идеални .Но мисля ,че вина имат най много които задават такива теми и въпроси .

Слави стана толкова досаден и противен, че вече забравих кои беше той....

наи дразнещ е лицето симеон ,така наречения ''цар;; ама не знам дали е българин ???

как може така бре хора забравили сте най-досадния - КУЛЕКОВ - толкова е досаден,че когато се появява в и така достатъчно досадното шоу на Слави просто не се издържа.То са едни превърцунени патоси,някакви издухани и нелогични иронии то е ...... просто за първа награда - най-досаден тв персонаж

Какво прави доган в класация за българи? Той наистина е най дразнещ от всички, но трябва да е класацията за най-дразнещ турчин.

По вкус и цвет товарищ нет! Избраните дразнещи засягат самовкуса на поклонниците на Управляващите! Най-дразнещ е Цветан Цветанов и, ако не го показват и не се изказва като всеможко и всезнайко, ще е по-добре. Същото се отнася и за господин Дянков и дори за Бойко Борисов! Дразнещи са всички Министри от Правителството и особено министъра на земеделието! Нека са живи и здрави, но да намалят своите изяви по телевизиите!

Мен пък най ме дразни шефа-З.Милушев.

Напълно се покрива с мойта лична класация. Само малко бих им разменил местата на тези след челната тройка.

Абсолютно съм съгласен с класацията и най-вече с първото място.Този комплексар С.Трифонов е най-голямото недоразумение за всички времена в националното ни медийно пространство!!!!

Изпуснали сте проклетията Вендета Райкова. Е няма друго толкова досадно същетво като нея.

Има нещо недоразбрано - става въпрос за класация САМО на мъже.

Бааааааааааааа*и изметта плюеща , слави трифонов е единствения който говореше истини последните 20 години , ама тука разни фенове на Костов и станишев .....

а къде е коритароФ

че бат ни Славчо е масонче и са братлета с Доганчо. Така, че ние си знаем, че му се дава инфо "отгоре" той какво да дрънка в шоуто си :)))))))

ахмет доган,какuв бuлгарин е...!!????

Всички изказали се ме дразните ! :P

години живея тук и сега на концерта на слави отива наи голямата селъняива а андреи иван са кухи леики защо са в тв е загадка може би народа е изпростял много доган е престапник а този минчев как се появи в пространството не знам тои е кошмар за хората е затова не си идвам че ми се повраща от боклук

Ами научи се да пишеш на български като от години седиш тук.

и къде аджеба отиде прословутия коментар на нелито, че нещо не го виждам?

Кари, скъпа, Доган също се труди и то - яко. Любимец ли ти е? ;-)) Дай си сметка - това не е класация за трудолюбци, а за ДРАЗНЕЩИ ФИГУРИ. Ако един комплексар 20 години се труди и накрая оглавява класация за дразнеща личност - ЯЗЪК МУ ЗА ТРУДА! ))))) Евала на хората, която са направили тази класация, браво и на резултатите от нея. Ако не са манипулация - значи има още акъл в българския народ.

слави трифонов, иван и андреи са много готини, защо изобщо са в тази класаця! а да верно!!! защо сме гадни завистници!!!

Ти май не си добре

определено не е добре с главата

ПРОСТО Б.Б. И ВЕС. М. НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ ДРАЗНИТЕЛИ ЗА БЪЛГАРИНА-КОМПЛЕКСАР, КОЙТО СТРАШНО МНОГО МРАЗИ ПО-ПРЕУСПЕЛИТЕ ОТ НЕГО!

А бе. овце български нито един умник ли не поиска да види точната класация а веднага почна коментари, не мислите ли че по такъв начин Ви манипулират, но иначе от огромна важност е как се пише дадена дума.

Слави и пот на челото..... хахахаха! чак си смешен/смешна. Той е със слушалка в ухото, а не с пот на челото този нагъл чалгаджия. Всичко, което говори му го пишат сценаристите, той само чертае политическата насока (поръчка). Само насажда в простолюдието преклонение към чалгата и мутращината , а това прави народа прост и зъл.

Слави просто е забравил от кое село идва. Вие сте млади за това незнаете вижте му снимки от преди 15 години. Пълен селянин/.............

Съгласен съм за Слави, не го гледам от много време, изчерпа се и вместо да ме разтоварва, той ме натоварва със злоба, викове, караници.... Най - лошото е, че като му гостува световна звезда, интервюто протича, така че само Слави говори (аз съм такъв...харесвам това...обичам оновааа), просто е много досаден. Преди години го харесвах много, но сега се срива, прочетох и другите коментари и явно проблемът не е в мен :) Най - смешното е, че постоянно се присмива на Лили Иванова, а на него, всъщност му мина времето. Това е мое мнение, не ангажирам никого с него.

Слави не може да провежда интервю, когато има за събеседник истинска звезда.Той разказва само за себе си и чака да го похвалят, а до него седи горкият гост, който се чуди какво става.

ама да си кажа и аз: 1. МИРО - няма по дразнещ гей от тоя! 2. Иван и Андрезй - те са ми като един ама дразнят за 100! 3. Златките - не мога да определя коя е по - противна...

Ь къде е Божидар Димитров???? В моята класация той е на първо място!

Нищо не казвате за професор Вучков. Вярно,че изчезна от екран,но наистина няма по-дразнещо нещо от него!!!

Предаванията на Слави, Иван и Андрей,който не ги харесва може да ги не гледа, но какво да прави с тези, за които не може да избегне да гледа по всяка ТV

Защо не се разрба кой прави тази класация? Според мен не е президента, но вижте, премиера от висок рейтинг, сега е в края на класацията. И тук има намеса на месията.

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ.........,КАКЪВ СРАМ САМО, Б. БОРИСОВ НЕ ВОДИ КЛАСАЦИЯТА. НЕ Е ИСТИНА ВИ КАЗВАМ...ВЕДНАГА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО НЕЩАТА ДА СИ ДОЙДАТ НА МЯСТО.

Видя ли ма жено, мене ме няма в класацията!

#1 Slavi Trifonov #2 Slavi Trifonov #3 Slavi Trifonov

"Надеждата умира последна". Простотията - никога! Как може да има хора,на които идиотите от първата двайсетица да им се харесват?

Слави има една голяма заслуга - чалгаризация на населението. Верно е много пот и много гюбеци хвърли за да зариби лумпени като теб.... Ама какво да се прави простото си е просто..... п.с. не е лошо да се направи и една класация на популисти и селски тарикати. Там също е кандидан за челната тройка. и честно казано мен слави отдавна не ме дразни защото не го гледам от 2001-2 година

бонак, чалгата се появи мноооого преди Слави, той само леко се разписа покрай нея , ....злетак....

Аз си мисля, ако може, В. Маринов да мине по-напред в класацията.

Иван и Андрей са ми фаворити в класацията. Те не са дразнещи, а са ужасно дразнещи:) Може би се мислят за велики и недостижими, след като толкова години не си мръднаха пръста да се променят. Проблемът сr и техен и естествено на Нова ТВ. На второ място светкавично бих поставила проф.Вучков - ненадминат е:))

a mene me drazni Lili Ivanova

слави е мн готин