Деси Тенекеджиева откри джаз феста в Банско

Музиката за мене не е хоби, аз се занимавам с нея сериозно и не съм актриса, която пее между другото, заяви Деси Тенекеджиева в събота, ден преди официалното откриване на 13-ия международен джаз фест в Банско и не само го заяви, но го и доказа.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева откри джаз феста в Банско | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:-)))) Банско джаз ...добре бе Ганьо.И това е джаз, колкото Мария Илиева е соул :-))) А за тая варненсият травестит Деси да не си отварям устата.

това, което мисля е ,че всички които по принцип плуете- от злоба и неудовлетвореност може би, трябва да намерите начин просто да чуете албума когато излезе. или да отидете на концерт на деси или да гледате някои от големите и международни филми- интернет е за това - поровете се! влезте в youtube например..

Как е възможно да има толкова злобни и необразовани хора в тази държава, в която продължават да се харесват просташките и чалгаджийски неща. А явно и от жени не разбирате. Деси има перфектно тяло и по-скоро приличе на манекенка, отколкото на нещо друго, бе хора! И най-важното: Албумът е много хубав и професионално направен.

По скоро,прилича на травестит,а къде видяхте талант в това същество незнам,бъдете честни,нито е хубава,нито е талантлива

Когато на едно място се съберат наглост, грозотия, некадърност, тотална липса на интелигентност и тъпота се получава Деси Тенекеджиева. Тя е точно като златките и всички разни други там плеймейтки - абсолютно безполезна личност, но пък за сметка на това с огромни претенции за значимост. Можеше да е доста забавно, ако не беше толкова жалка в опитите си да се реализира в сферата на някакво културно поприще.

както и да изглежда, а деси има страхотна фигура, тя е сериозна млада жена, която за разлика от всички чалгаджийки, прави приятна и ненатрапваща се музика. тя може да се слуша с успех на всяко място по света, защото е лежерна и изпълнена с много настроение и хубави емоции.

Докога с тази злоба. Някои от Вас едва ли са ходили на кино, а веднага са готови да плюят. Вие какви усилия полагате за да се усъвършенствате по някакъв начин. Кога за последен път сте били доволни от нещо.

Прилича на Бой Джордж:)))

деси беше прекрасна! благодарим ти за огромното yдоволствие и страхотния проект! чакаме албума , за да си го купим. обичаме те!

Тая и за чеп за зеле не става

Тя си мисли че пее. Не разбирам как тези известни музиканти са се съгласили да и съпровождат и да бъдат част от резила. Истински музикант няма да изсвири и една нота с нея!

В събота бях на откриването в Банско и трябва да ви кажа, че Деси пя страхотно. Просто да се пукнат завистниците, защото таланта се дава от Бог.

ДЖАЗ В БАНСКО ! ЕХАА ! СТРАХОТНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ТАЗИ ГОДИНА. КОЛКОТО ДО ДЕСИ , КАКВАТО И ДА Е , ТЯ Е В ПЪТИ ПО-ЯКА ОТ ВСИЧКИ ЧАЛГАРКИ И ЗЛАТКИ НА КУП !

оди си закараи големио нос на село от дека си изпалзела ма десо оти на народо му доидехте до гуша ти и такива кат тебе

ега ти тенекето

Коя пробутва тая,та на всяка манджа е мерудия?!Сега пък била и професионална певица.Няма отърване от неприятната й физиономия.

Тая пък коя беше? В тази държава всеки е звезда вече.

Ужас, тоя траверс му е време да се покрие някъде ,че плаши хората.

Поредната некадърна душица, която се взима насериозно. Хм, нищо нетипично за тая държавица. :-]

Извинете, но само на мен ли това нещо Тенекеджиева ми е адски антипатично ? Положих огромни усилия да си спомня поне една постановка в която е участвала `актрисата` ... е не успях. А пък това за `професионалното и занимание с музика`, наистина ме остави без дъх ...

Не, за жалост, не само на теб ти е адски антипатична. Дразни изключително с натрапчивото си "присъствие" на сцена.

Не си само ти,мен също много ме дразни,и често казано момичето е хем грозно,хем няма талант,но за съжаление го пробутват.

Няма толкова грозна жена, за акъл да не говорим.