Бареков и жена му се развеждат, поделят грижите за детето

"Тази година ми тръгна на промени - и в професионален, и в личен план те вървят ръка за ръка" - сподели пред “Труд” Николай Бареков, който през месец ноември 2009 се раздели с bTV, а от скоро е разделен и със съпругата си Евгения.

Обратно в новината

Коментари - Бареков и жена му се развеждат, поделят грижите за детето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре си беше в БТВ,там си беше на място,кой каквото иска да приказва.Майка му обаче сгреши дето го накара да напусне БТВ-то,тя много се вживи,не знае ли ,че камъка си тежи на мястото,другото е не всичко което хвърчи се яде.А сеха пък даскаличката Цолова се вживява и се насира(с извинение)

много жалко,че се подхожда лекомислено към тези неща ,църковен брак ,деца и после развод-гнила работа,смрадлива работа също като нас хората

Голяма злоба голям сеир..Вие всички драскачи...може би завиждате ...на Бареков защото преди всичко никога няма да имате неговата ВИЗИЯ...и интелект....

Бърбарекче, кому оставяш разкошното си дете? Ах ти, калпазанин такъв!

Лика прилика са си двамата с тази простакеша.Само на него му липсва дудука.

Едно нещо имаш Бареков и сам да си го раэрушиш си е нещо страшно, вместо да си подадете ръка и отложите раэвода эа след з0 години ,давате свободен на (емоцията,и овладявате лодката , эависниците плачат че не са успели да видят Бареков на колене, а кариера е това да си эапаэиш семейството, и утре да си направите сватба на момчето.

Коя ли може да възприеме тоя лигльо като мъж

Не всички, анелия, не всички! Само тези, които са женени за такива като тебе, анелия! Ама те вече са били откачени, щом са взели такава като тебе, анелия!

Ако се оценяват обективно, а не по симпатия, журналистическите умения на всички в БГ-ефира, би трбвало той да се признае за един от най-добрите. изключително бързо преценява ситуациата и задава много смислени и целенасочени въпроси. Мисля, че е много добър професионалист, а личният му живот си е негова работа!!!

завиждам му само за русото маце с което беше на аркутино:))))) - знойна работа :))))

Тоя бареков се беще взел много насериозно...обаче ще изкърти дъното скоро....свършил е...!!! не беше лош като журналист !! за Бг стандарта ставаше !! по световните стандарти...далеч от истината....провинциалното много му личеше !! нямаше класа ...личи си...! пловдив , майна ...!! точка !

Трябва да сме доста прост народ, щом подобен ентелегент ;) разполага с толкова пари - откъде ли? Напомня на главозамайващите усппехи на леля Ирена Кръстева и свръх надареното и отроче направено зам.министър невръстно още -Делян Пеевски. А жена му на Бареков ... тя си го е избирала такъв и каквото сама си е направила, друг не може :)))

В едни момент...рано или късно..всички мъже откачат...но по добре..да не са семейни вече....този Бареков е лигльо!

които е мераклия постоянно да бара чуздо не триябва да се зени и да саздава семеиство. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе идиоти в балгаря, защо се зените и саздавате деца като ви е слаб ангела. семеиството трябва да се саздава от отговорни хора, не от лумпени, които искат непрекаснато да се т с различни партниори. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма нова жена около мен" казва Бареков, и правилно, но статията отдолу "Бареков купонясва в чалга заведение" ми говори, че няма определена жена около него, но има много жени от занаята - за съжаление тези жени за много мъже са по-важни от децата им.

лигав тъпунгер, не усещаш ли , че си аут от всякъде ?!

българина е голям моралист , за другите хора обаче

абе няма ли с какво друго да се занимавате ами с тая мижитурка-време му е да си ходи на село вече

Ах какви сте комплексари всички!!!!!!!!Вас трябва да ви е срам!!!Кой от вас постигна нещо такова като Бареков?Погледнете първо себе си итогава говорете!!!Българина знае само акъл да дава и да да хленчи!Нищо друго!!!

И имаме новина! А каква любов беше, а какъв хубав развод ще стане.

Много важно...Кой ли е толкова Бареков??? Както пишат по-горе: селска чест...Това дори не може да бъде новина: Все едно никога не го е имало и Барекож и жена му....

Поправете ме ама нали имат венчавка в църквата-което значи че е за цял живот и после се пита свещенник за разтрогване на брака -само той може да разреши

това пък не го очаквах, ново двайсе, еми тази година много известни двойки се разделиха, а изглеждаха много щастливи, като Андрей и сръбкинята.....уж се обичаха, сватби, мадби, еми сега....всеки да си хваща пътя

Горкият човек само си е развалил почивката с малкото дете. Така той денонощно е и баща и майка. Това е двойна работа, а не разделяне на задълженията. Старите хора са го измислили много отдавна, че само ако са двама заедно могат пълноценно да се грижат за детето. Върни се!

Като гледам същата църква , същото заведение където и моя син прави свадба и венчавка и същото го последва - развод.Тези младите не знам какво мислят- те впрочем не мислят, ами си решават без да споделят с близки, родители и т.н. Разделят се, децата страдат , родителите също,разходи за свадби ,годежи кръщенета и какво да ги изреждам, те не мислят и накрая обвиняват родителите, че не могат да ги разбират.Лошо никакво чувство за отговорност.Какво поколение ще израсне- поколение на разделени родители,разглезени деца.Много жалко.

Сватба , а не свадба всезнайковци

Е, хайде сега! Една дума е сбъркал, ама останалият текст е написан напълно грамотно. Имайки пред вид, че много от младите са напълно неграмотни.

Не се оплаквай от децата си - ти си ги възпитал, те са твой продукт. Каквото повикало, такова се обадило.

БРАВО, Бареков! Изсра се на метеното! Църковен брак !?!?!? Вие въобще знаете ли какво е това, "християни"? Срамота! Това е една голяма гавра от ваша страна! Съжалявам за детето! Подобни хора не трябва да стават родители поради простата причина, че не се знае какви деца ще възпитат, на какви добродетели ще ги научат! Щом за вас църковния брак е само СЕИР !!! Ужасно противен си, Бареков ... просто непоносим !!!

Лили, подкрепям те на 100% - много млади хора гледат на църковния брак като на някаква мода, някаква "екстра" , прибавена към сватбения ден. И с цялото си скудоумие не могат да осъзнаят, че това е обвързване пред Бога и не върви след година-две да си кажат "дай ми куклите, на ти си парцалите"....

Напускам жена си, защото съм влюбен в Бойко Борисов

те това е истинската любов...

Човека поне си признава открито проблема,не се развежда с SMS примерно,както правят много други....

Голямо решение, пък колко други пък не се развеждат след година, щото са бляли

На Аркутино освен тримата бодигарда имаше и една руса бодигардка - лежеше до топжурналиста - щом казва , че няма жена около него - може травестит да е било.Обичаха се :))))Бареков - пак лъжеш пиле;))))

За русата -ясно. Ама кви са тия ТРИМА БОДИГАРДА??? Тоя много сериозно се е взел...смешник! :DD

:))) истински бодигардове - с мускули и чантички през рамо - палеха му пурата на топжурналиста и бдяха над него .А когато звездата реши да подефилира по брега за да се наслади на народната любов специално дойде при гардовете и има каза да не идват с него - да не биело на очи :)))) Звездомир Бареков :)))))

само за уточнение - не напусна Бтв, а го уволниха, защото взимаше пари от желаещите да му гостуват. А и не ги делеше с продуцентите. А с жена му трудно се работи - изявява се като голям " журналист" и шеф, затова и работещите към блога й са с голямо текучество. А Бареков винаги е бил мизерник с огромно желание за слава и пари. Още в ТВ Европа си беше такъв, но после стана и много арогантен. Така 4е, той е толкова журналист, колкото аз съм балерина.

аз се чудех как се ожени за тази жена, лишена и от най-малък чар. една такава смотана, но явно е било за пари, а само с пари не се живее, та правилно се е освестил да я разкара.

Животът в семейство е преди всичко отговорност към другия до тебе и най вече към децата. Някои говеда си мислят че като им се припика са готови за семейство. За здраво семейство трябва да имаш дупе Николайчо, а не нещо надървено в гащите. Онова е за развлечение, а семейството е за цял живот, независимо от търканията и малките препирни в къщи. Трябва да си по-мъдър, за да създадеш семейство, а не само сперматозоиди.

Селска чест от пловдивско

не моя ли да редуцираш малко професионалните си ангажименти, ами трябва да се развеждаш? не го разбирам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е-е-ех, това с поделянето на грижите винаги ме е впечатлявало.И как по точно става ?

Не знам само,защо беше панаира ,организиран по време на сватбата му.....то не бяха биене на камбаните в Стария град на Пловдив,то не беше викане на митрополит Николай....И за какво? Даже не мога да си спомня колко време устиска с жена си.Сеирджия!

Биха преди време тупана,сега бият контратупана.

Най-после! Тия хлапаци не могат и 2 години да изкарат с една и съща жена.Жалко за децата им!!

Брака вече отдавана е отживелица. Защо вдигаха тоя шум и тая сеирджийска сватба, като проблемите им "не били от вчера". Живейте си там, ама не се женете. Излишни разходи, излишни нерви...

николай бареков збърка като на пусна битиви

К'во направил??? "Збъркал", а? Само неграмотници!!!..... Радке, мила, със "С" е думичката....Ужас!

Офф, то и продължението било уникално...."НАПУСНА" ...слято! Ооооо, кво ли се занимавам и аз...айде бягай в гората!

Други пък си мислят , че е нещо сериозно да се довериш на жена и да си подпишеш присъдата доброволно...това по сериозно ли е..:))

Я-я-я, Бюреков бил жив бря?!

Бареков,е доста "нечистоплътна" персона.Не би се спрял пред нищо в името на успеха си...

А като сте се венчали в църква, как е мислите сега да се отвенчавате? (или просто "мода")

Да не ти се случва , драги ми отворко.Няма застраховка за развод.Голям залък глътни , голяма дума не казвай.Животът си продължава - важно е да не се отрази на детето.

А каква сватба беше!!!!!!!!